çapada tüp bebek yaptıranlar varmı?

ben değilim ama benim kuzenim çapada doktorluk okuyor tüp bebek bölümünde şuan

ben orda tedaviye başladım.raporum felan hazır.sigortadan yararlanmak için 3 yıllık evli olmayı bekliyorum.t

ne sigortası rapor gerekmezki size azo var zaten eşinde böyle bi pros.oldunu hiç bilmiyorum ben..
bizde gecen sene oarada başlattık tedaviyi ama yarım bıraktık

neden yarım bıraktınız kii.bizim orda raporumuz var imzası felan herşeyi hazırr.ama geçen yıl değişen yasa bana vurdu.ve bekliyorum.

güvenemedim canım ben aynı zamanda bahceci kliniğindede başlamıştık dosyamız hala var oarada ama ugraşamam ben orada ben vajinismus tedavimide çapada oldum Allah düşürmesin

kısmet inşallah olur canım ne diyimki bizim durumlar zorlu biliyosun maddi durumun iyi ise özel derim kesinlikle
birde heyet raporunu siz niçin iç aldınız keşke özelde yapılcak gibi alsaydınız

durumumuz o kadar iyi değil.ama çapa 2.500 lira dedi.1.200 hastana parası 1.500 da ilaçları parası.bizim bi akrabada edem hastanesi kampanya yapmış dedi.3.000lr mış.ben orayı istiyorum ama eşim ısrarla çapa diyo.orda başladık orda bitirelim diyo.erdemlede bi görüşcezz.ama ameliyat olursa bize 4.500 a mal olurr.bakalım nasipp.hayırlısı hangisiyse orası olsun.sen ilkini nerde denedinn.

tabi canım ameliyat büyük ihtimalle yaparlar diye düşünüyorum üzülme sende yeterki olsun bebeiş varsın ameliyat olsun.. biz bahceci kliniğinde yaptırıyoruz canım ilkide orada olmuştu.. inşallah olur erdem hastanesi bilindik bi hastane değil herhadle olsa ben bilirdim ona kıyaslarsak çapada yaptırman daha mantıklı

çok bilindik değil doğru.ama zeynep kamilin dr.varmış ordada.burdada biri yaptırmış orda tutmuş ve çok memnun kalmış ordann.zaten ameliyat olursa işin işinden çıkamayızz.beklemekten sıkıldımm.sigorta eşittir beklemek demek.

çapada yaptırın o zaman canım
ne zamandır bekliyosunuz siz

hilalcım insallah bebegın hıcbırseye gerek kalmadan kendılıgınden gelırde oralara yolun dusmez
bende rapor ıcın ve teslrımın tekrarlanması ıcın capada ıyı bır dr arıyorum onerebılcegın bırısı varmı acaba
bırde nasıl randevu alınıyor profların ozel muayene randevusundada uzun sure beklenıyormu

bizim her şey hazırdı fakat eşimin genetik testini eksik bırakmışlardı.onu yaptırdık.onuda özelde yaptırdık.çapada sonuç 8 ay sonra belli olucak dediler.bizde özele gittik.ondan sonrada yasa çıktı başımıza.nerdeyse 1 yıldır bekliyoruz.4 ayım var.

canım inş hepimizin ki kendiliğinden olur.fakat tanıdığım dr.yok.randevu telefonla alınıyoo heralde.sen zaten ilk randevuyu aldıktan sonra seni yöllendiriyolar.patoloji testi yapıyolar sonra kan testi sonrada rahim filmi testi yapıyolar.bunlarda uzun süren şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…