- Konu Sahibi diSHe_SHEtan
Çapkın bir erkekle nasıl baş edilir ?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım şu an ona kendi halinde ve değişik geldiğin için onun ilgisini çekiyorsun...
diğer yandan sen de onu bir çok kadının beğendiği adam olarak görüyorsun...doğal olarak da diğer kadınların sahip olmadığı adama sen sahip oluyormuşsun hissine kapılıp daha da etkileniyorsun..
ama çapkınların yola geleceğini pek düşünmüyorum...filmlerdeki gibi olmuyor...çapkın/herkesle gönül eğlendiren adam esas kızı bulunca durulmuyor yani... durulsa da duyguları tükenene kadar duruluyor...sonra yeni ufuklara yelken açıyor... benzer örnekler o kadar fazla ki...ondan dolayı yorum yaptım... söylediklerimi de sadece ayağınız yere basılı kalsın diye söyledim...:)kesinlikle olumsuz yorumlar yapmak için değil...:)çünkü ayaklar yerden kesildimi inan olan sadece kızlara oluyor...erkekler hele de çapkınlrına hiçbişi olmuyor...
Güzel tespit.. Kesinlikle katılıyorumVe çapkınların yola gelmeyeceğine de katılıyorum fakat benim şöyle bir şansım var belki ; bütün gün birlikteyiz aynı yerde çalışdıgımızdan. Diğerlerini haftada bir ya görüyor ya görmüyor ama beni hergün görüyor ve söylediğine göre gerçekten ona dur diyecek birini istiyor. Kızların aptal oldugunu düşünüyor ve onu zorlamayan yani koşulsuz teslim olan kızların aldatılmayı hakettiğini, daha ciddi şeyler yasamak istediğini söylüyor. Normalde özel konular hakkında konusmayız ama bunları söyleyebildi..
" ... adam profesyonel bir çapkın![]()
Telefonları susmuyor, gözleri her daim kızların üzerinde ve kızlarında öyle.
Benim sorunum şu ki ; normal şartlarda hoşlandığına emin olacağım bu adam , acaba herkese mi böyle davranıyor diye düşündürdüğünden bir türlü hislerini anlayamıyorum.
Gözlerini üzerimden çekmiyor,
Her fırsatta benimle yalnız kalmaya çalışıyor,
Yanımdayken başka kızlara olan ilgisi daha da artıyor ( ki ben bunu kıskandırmaya çalışmak diye yorumluyorum )
Kıskanıyorum, kıskandığımı farkediyor, hoşuna gittiğini farkediyorum.
Kendisi satış şefi, normalde hep emir veren modda. Ama ben söylediği hiçbirşeyi yapmıyorum ve başkalarına cok tepki gösterdiği halde bana kızamıyor.
Bunlar aklıma gelen olumlu yönleri..
Ortak tanıdıgımız bir kız hakkında çok güzel ama salak, bu kızı çözemiyorum, sence nasıl biri gibi sorular soruyor.
Dolaylı yollardan sevgililerini anlatıyor. ( bugün yanımda ikisini arayıp telefonda resmen kızlarla dalga gecdi ! ) Bu olumsuzmu bilemiyorum ; asla benim gibi biriyle olamıycanı, üstelik küçük olduğumu ve çirkin olduğumu söylüyor espriyle. ( Aslında bayılıyor bana)
Yani şimdilik böyle kızlar, hoşlandıgını düşünüyorum ama emin değilim. Siz ne diyorsunuz ?
Bu tip erkeklere "çapkın" değil hadsiz, terbiyesiz, zampara, vs. denir...
"Dolaylı yoldan sevgililerini anlatıp yanınızda dalga geçmesi"nin sebebi o kızlara saygı duymayışı... Tıpkı yanınızda bunları yapma cüretini gösterebildiğine göre size saygı duymadığı gibi... Evet, bırakın sizden hoşlanmayı, size saygı bile duymuyor... Çok mu garip geldi? O halde kendinizden pay biçin; bu yaşınıza kadar hoşlandığı kızın yanında potansiyel sevgilileriyle konuşup sonra onlara çamur atan, sizin iyimserleştirerek "çapkın" dediğiniz bu türde birini gördünüz mü? Görmemişsinizdir, göremezsiniz... Erkekler etkilemek istedikleri, "ciddiye aldıkları" kızın yanında bu şeklilde davranmazlar... Bunu fark etmeniz lazım, ilginç... Sizinle de başkalarının yanında telefonda konuşup dalga geçebileceğini düşünmeniz lazım... Bu nedenle bir erkeğin ciddi düşündüğü bir kızın yanında böyle laubali davranmayacağını bilmeniz lazım... Anlaşılan çok etkilenmişsiniz...
O, herkesin ilgisini üzerinde hissetmeyi seven biri sadece... Siz ve diğer kızlar onu ilgiye boğduğunuz için de fazlasıyla tatmin oluyor... Siz (şaka olsa gerek) "Bana bayılıyor aslında" diyorsunuz o da sizler için "Kızlar bana hasta oluyor" diyor dost sohbetlerinde...
Erkeklere bu denli özgür hissettirdikten sonra "rahatlıklarından, hadsizliklerinden" şikayet etmeye hakkı kalmıyor kadınların... "Kötü eğitilen" bu tip adamlar bu denli hoşgörü gösterilen bu hallerinden neden vazgeçsinler ki?
Bu tip erkeklere "çapkın" değil hadsiz, terbiyesiz, zampara, vs. denir...
"Dolaylı yoldan sevgililerini anlatıp yanınızda dalga geçmesi"nin sebebi o kızlara saygı duymayışı... Tıpkı yanınızda bunları yapma cüretini gösterebildiğine göre size saygı duymadığı gibi... Evet, bırakın sizden hoşlanmayı, size saygı bile duymuyor... Çok mu garip geldi? O halde kendinizden pay biçin; bu yaşınıza kadar hoşlandığı kızın yanında potansiyel sevgilileriyle konuşup sonra onlara çamur atan, sizin iyimserleştirerek "çapkın" dediğiniz bu türde birini gördünüz mü? Görmemişsinizdir, göremezsiniz... Erkekler etkilemek istedikleri, "ciddiye aldıkları" kızın yanında bu şeklilde davranmazlar... Bunu fark etmeniz lazım, ilginç... Sizinle de başkalarının yanında telefonda konuşup dalga geçebileceğini düşünmeniz lazım... Bu nedenle bir erkeğin ciddi düşündüğü bir kızın yanında böyle laubali davranmayacağını bilmeniz lazım... Anlaşılan çok etkilenmişsiniz...
O, herkesin ilgisini üzerinde hissetmeyi seven biri sadece... Siz ve diğer kızlar onu ilgiye boğduğunuz için de fazlasıyla tatmin oluyor... Siz (şaka olsa gerek) "Bana bayılıyor aslında" diyorsunuz o da sizler için "Kızlar bana hasta oluyor" diyor dost sohbetlerinde...
Erkeklere bu denli özgür hissettirdikten sonra "rahatlıklarından, hadsizliklerinden" şikayet etmeye hakkı kalmıyor kadınların... "Kötü eğitilen" bu tip adamlar bu denli hoşgörü gösterilen bu hallerinden neden vazgeçsinler ki?
diğer kadınların sahip olmadığı adama sen sahip oluyormuşsun hissine kapılıp daha da etkileniyorsun..
Güzel tespit.. Kesinlikle katılıyorumVe çapkınların yola gelmeyeceğine de katılıyorum fakat benim şöyle bir şansım var belki ; bütün gün birlikteyiz aynı yerde çalışdıgımızdan. Diğerlerini haftada bir ya görüyor ya görmüyor ama beni hergün görüyor ve söylediğine göre gerçekten ona dur diyecek birini istiyor. Kızların aptal oldugunu düşünüyor ve onu zorlamayan yani koşulsuz teslim olan kızların aldatılmayı hakettiğini, daha ciddi şeyler yasamak istediğini söylüyor. Normalde özel konular hakkında konusmayız ama bunları söyleyebildi..