Çapkın erkekten anlayanlar..

canım şu an ona kendi halinde ve değişik geldiğin için onun ilgisini çekiyorsun...
diğer yandan sen de onu bir çok kadının beğendiği adam olarak görüyorsun...doğal olarak da diğer kadınların sahip olmadığı adama sen sahip oluyormuşsun hissine kapılıp daha da etkileniyorsun..
ama çapkınların yola geleceğini pek düşünmüyorum...filmlerdeki gibi olmuyor...çapkın/herkesle gönül eğlendiren adam esas kızı bulunca durulmuyor yani... durulsa da duyguları tükenene kadar duruluyor...sonra yeni ufuklara yelken açıyor... benzer örnekler o kadar fazla ki...ondan dolayı yorum yaptım... söylediklerimi de sadece ayağınız yere basılı kalsın diye söyledim...:)kesinlikle olumsuz yorumlar yapmak için değil...:)çünkü ayaklar yerden kesildimi inan olan sadece kızlara oluyor...erkekler hele de çapkınlrına hiçbişi olmuyor...

diğer kadınların sahip olmadığı adama sen sahip oluyormuşsun hissine kapılıp daha da etkileniyorsun..

Güzel tespit.. Kesinlikle katılıyorum Ve çapkınların yola gelmeyeceğine de katılıyorum fakat benim şöyle bir şansım var belki ; bütün gün birlikteyiz aynı yerde çalışdıgımızdan. Diğerlerini haftada bir ya görüyor ya görmüyor ama beni hergün görüyor ve söylediğine göre gerçekten ona dur diyecek birini istiyor. Kızların aptal oldugunu düşünüyor ve onu zorlamayan yani koşulsuz teslim olan kızların aldatılmayı hakettiğini, daha ciddi şeyler yasamak istediğini söylüyor. Normalde özel konular hakkında konusmayız ama bunları söyleyebildi..

bazı kızların koşulsuz kendini erkeklere adaması, onları hayatının merkezi yapıvermesi erkeklere bunu düşündürmüş olabilir... erkek arkadaşının karakterini de tam olarak bilmediğimiz için genellemeler üzerinden gidiyoruz...yalnız bazı erkekler de maç kazanma derdinde... yani mesela sen istediğin kadar ulaşılmaz ol sonuç değişmeyebiliyor... elde etmeye çalışma süreci heyecanlı geliyor...zorluyor onları...diğer yandan umursanmadıklarını düşünmek bazı erkekleri tam hedefe kilitliyor... kadınlar ise malesef sonunda doğal olarak zamanı geldiğinde teslim oluyor...asıl sonuç bundan sonra ortaya çıkıyor... acaba sınavı kazanmış gibi düşünüp yeni sınavlara mı koşacak...yoksa tamam ben ne istediğimi anladım...gerçekten bu kızı istiyormuşum ben...devam mı diyecek... bunu da zaman çözüyor...belki de önemli olan ortayı bulmaktır...umrusamazlığın ya da ilginin dozunu ayarlayabilmek...umarım zamanla senin için en iyisi olur...sadece erkeğin iyisi olmaz lafından yola çıkıp temkinli olmakta fayda var...yani ne yaparsa yapsın sonsuz güven duyma..en azından şimdilik...iyigeceler:)

"diğer kadınların sahip olmadığı adama sen sahip oluyormuşsun hissine kapılıp daha da etkileniyorsun.."

Evet bu çok doğru.
Belki de kendini revaçtaymış gibi gösteriyor.Sen onun istediği anlamda yüz vermediğin için seni kışkırtmak istiyor.Bak herkes benim peşimde,sen de peşimdesin ama ben seni çirkin buluyorum.Sen de gaza gelip beni seç beni seç diyeceksin hesapta.Bir nevi psikolojik baskı diyebiliriz.
Bazı insanlarda şeytan tüyü vardır.İnsan ilişkilerinde başarılıdırlar,herkesle kolay samimi olurlar.Ama mesela kadın-erkek ilişkisinde başarılı olmayabilirler.Hani bütün kızlarla çok iyi arkadaş olan erkekler vardır.Ama kızlar onlara aşık olmaz :)
Gerçekten çapkın ve rağbet gören birisi ise,zaten yaramaz.Önüne gelenle laubali olan birisi uzun vadede rahatsızlık verir.

Bu tip erkeklere "çapkın" değil hadsiz, terbiyesiz, zampara, vs. denir...

"Dolaylı yoldan sevgililerini anlatıp yanınızda dalga geçmesi"nin sebebi o kızlara saygı duymayışı... Tıpkı yanınızda bunları yapma cüretini gösterebildiğine göre size saygı duymadığı gibi... Evet, bırakın sizden hoşlanmayı, size saygı bile duymuyor... Çok mu garip geldi? O halde kendinizden pay biçin; bu yaşınıza kadar hoşlandığı kızın yanında potansiyel sevgilileriyle konuşup sonra onlara çamur atan, sizin iyimserleştirerek "çapkın" dediğiniz bu türde birini gördünüz mü? Görmemişsinizdir, göremezsiniz... Erkekler etkilemek istedikleri, "ciddiye aldıkları" kızın yanında bu şeklilde davranmazlar... Bunu fark etmeniz lazım, ilginç... Sizinle de başkalarının yanında telefonda konuşup dalga geçebileceğini düşünmeniz lazım... Bu nedenle bir erkeğin ciddi düşündüğü bir kızın yanında böyle laubali davranmayacağını bilmeniz lazım... Anlaşılan çok etkilenmişsiniz...

O, herkesin ilgisini üzerinde hissetmeyi seven biri sadece... Siz ve diğer kızlar onu ilgiye boğduğunuz için de fazlasıyla tatmin oluyor... Siz (şaka olsa gerek) "Bana bayılıyor aslında" diyorsunuz o da sizler için "Kızlar bana hasta oluyor" diyor dost sohbetlerinde...

Erkeklere bu denli özgür hissettirdikten sonra "rahatlıklarından, hadsizliklerinden" şikayet etmeye hakkı kalmıyor kadınların... "Kötü eğitilen" bu tip adamlar bu denli hoşgörü gösterilen bu hallerinden neden vazgeçsinler ki?

kesinlikle katılıyorum
bu çapkınlığıda aşmış artık muhteşem bi özgüveni var anlaşılan
ama bence sendende hoşlanmıyor ama sen çok hoşlandığın için görmek istediğin gibi algılıyosun
bence bu tip erkekler uzak durulması gereken cinstendir
bi ilişkiye başladınız diyelim nasıl güveniceksin ki böyle birine ?

bu yazıya katılmamak elde dğil gerçekten..bravo çok güzel tanımlamışsınız

Ben yaşınız çok genç olduğunu düşünüyorum. Yazdığınız yazının içeriğinden hem de profilinizden.. Hayat çok acımasız o yüzden dikkatli olmak lazım.

O yüzden bu çapkın adamın yada "zampara" olarak tanımlayabileceğimiz erkeklerin amacının sadece skor yapmak olduğunu aklından çıkarmamak gerektiğini yazmak istedim..

Gençliğiniz en büyük acısını yaşamak istemiyorsanız sizin tabirinizle çapkın adamdan uzak durun... Kendine başka oyuncaklar bulsun...

nasılda yola getirmeye çalışıyor seni.. hiç düşündünmü canım başkalarına da bunları söylemiş olabileceğini sonuçta adam çapkınsa çapkındır. teslim olma derim ben.

-----------Kızların aptal oldugunu düşünüyor ve onu zorlamayan yani koşulsuz teslim olan kızların aldatılmayı hakettiğini, daha ciddi şeyler yasamak istediğini söylüyor-------

Sadece bu lafı bile adamı çözmeye yeter bence :) Yuh artık daha neler! Sen kimsin hint kumaşı mısın da böyle kızları kategorilere ayırıyorsun,bir de utanmadan aldatılmayı hakedenler diye yerlere düşmüş bir mantık sergiliosun.Bu adamdan 'adam' olmaz. Demedi deme arkadaşım. Özgüven ayrı şey- ukalalık züppelik apayrı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…