çapkınlık yapan erkeği yakalamak artık kolay

sitede yargıtay kararı yazıyor, haklı bulmuş casusu. yine de temyize gidilmiş ama.

Çok kötü bir hisse kapıldım, bu olay benim telefonumda olabilir mi diye :1no2:

bunun icin ya dinlemek istediginiz kisinin telefonunu alip goturup yukleteceksiniz veya ona hazir yuklenmis telefonu hediye edeceksiniz. O yuzden siz siz olun sevgiliniz/esiniz sizin telefonunuzu birgun kullanayim vs derse veya aniden bi telefon alirsa sakın kabul etmeyin

bunun icin ya dinlemek istediginiz kisinin telefonunu alip goturup yukleteceksiniz veya ona hazir yuklenmis telefonu hediye edeceksiniz. O yuzden siz siz olun sevgiliniz/esiniz sizin telefonunuzu birgun kullanayim vs derse veya aniden bi telefon alirsa sakın kabul etmeyin

Ettiysek ne olcak, ne yapmamız lazım peki kaydirigubbakcemile2

aaaa cok ilgincime gitti...ama hiç böle bişeye ihtiyaç duymadım duymamda.güveniyorum sonuna kadar aşkıma.bide zaten yapsa bile hislerime herşeyden cok güvenirim böle şeylere lüzum kalmaz sanırım...ama ne yalan söliyim nasıl bişey olduğunu merak ettim.....:jeyyar:

karşımızdaki insanın özeline saygı duymalıyız..
özel derken illaki aldatılma manasında demiyorum..bizim olduğu gibi onların da özeli vardır..

arkadaslar eger aldtilma süpheniz yoksa sakin derim
kimse kimsenin özeline bu kadar hakki yok
eger esimden ciddi ciddi süpheleniyorsam ve bir türlü ispatlayamiyorsam belki bende düsünürüm ama ortada hic bir sorun yokken böyle bisey cok onur kirici bence
ayni seyi esiniz size yapsa ne hissederdiniz
bugün en azindan insan bir arkadasiyla tel de neler konusmuyorki
en basit örnegi gecen bir üyenin esi girip kk da ne yazmis hepsini okumus biz hepimiz ne dedik esinin senin özeline girmesi cok yanlis dedik buda ayni sey bence

"Cep Telefonu Kayıtları, telefonların dinlenilmesi, bilgisayarların bazı yazılımlar ile takibe alınması, TCK’na göre açıkça suç olarak kabul edilir ve mahkemelerde delil olarak kabul edilmez. "

konu ile çok alakasız ama nette pankreas rahatsızlığınla ilgili bir yazı okudum ve size ulaşabilmek için üye oldum, bu konuda yardımcı olabileceğinizi umuyorum...umarım rahatsız etmemişimdir ama zor bir dönemdeyim anlarsınızki bu konuda bilmemiz gereken çok fazla şey var ve bunu da en iyi malesef yaşyanlardan öğrenebiliriz... yardımcı olursanız çok sevinirim....

aaaa cok ilgincime gitti...ama hiç böle bişeye ihtiyaç duymadım duymamda.güveniyorum sonuna kadar aşkıma.bide zaten yapsa bile hislerime herşeyden cok güvenirim böle şeylere lüzum kalmaz sanırım...ama ne yalan söliyim nasıl bişey olduğunu merak ettim.....:jeyyar:

:66:jeyyar valla çok merak etim siteyi eşimi dinlemek isterdim kesinlikle

Back
X