Cara Delevingne kız arkadaşıyla evlenmeye karar verdi!

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Ünlü model Cara Delevingne, 11 aydır birlikte olduğu sevgilisine "aşıklar kenti" Paris'te evlenme teklif ettiği öğrenildi. Son yılların en gözde modellerinden olan Delevingne, oyunculuk performansını ortaya koymaya başladığı bir dönemde aldığı bu kararla hayatında yeni bir döneme adım atacak...
201602111034_cara-d-8_2608172a.webp

RADİKAL - İngiliz The Sun gazetesinin iddiasına göre 23 yaşındaki model, mutlu bir birliktelik yürüttüğü şarkıcı St. Vincent'e Eiffel Kulesi'nin tepesinde "benimle evlenir misin" diye sordu. Delevingne'in teklifini yaparken sevgilisinin önünde diz çöktüğü de ileri sürülenler arasında. Çiftin bu anlarını gören bir tanık "Gerçekten çok etkileyiciydi. Anlaşılan Cara teklifini geleneksel yöntemlerle yapmayı tercih etmiş" diye konuştu. Aynı kişi Delevingne'in teklifini yaparken son derece ciddi olduğunu şaka yapıyormuş gibi görünmediğini de söyledi.
201602111034_Cara-Delevingne-and-musician-Annie-Clark.webp

Cara Delevingne; gerçek adı Annie Clarke olan St. Vincent ile geçen yılın Mart ayından bu yana birlikte. Her ne kadar ilişkileri hakkında konuşmayı çok sevmeseler de Delevingne ve St. Vincent bazı etkinliklere birlikte katılmaktan da çekinmiyorlar. Cara Delevingne geçen yıl Vogue dergisine verdiği demeçte hem kadınlardan hem de erkeklerden etkilendiğini açıklamıştı.

neden bilmem bu kadını model olarak yüzünün güzel olduğunu düşünmüyorum. abartılmış biri bence

Tek kelime ile iğrenç
Yeni kuşaklara taze beyinlere
Bunları örnek alan gençlere kötü örnek teşkil ediyorlar
Allah sizi ve sizin gibileri islah etsin

örnek alıp ne yapacaklar? uu çok seksi ben de hemcinsimden hoşlanayım mı diyecekler? bunun tamamen içgüdüsel olduğuna inanıyorum. zaten hemcinsine meylediyorsa bu bir yerde patlak verecektir.

Ben anlamadim ikiside kadin mi evlenecek olanlarin

Resmen dünyanın çivisi çıkmış onu geçtim artık o çivi yerine takılmak için bile bulunamaz. o_O

Ben anlamadim ikiside kadin mi evlenecek olanlarin

Bende haberi okurken -- kız kıza mı evleniyorlar dedim içimden.
Her ne kadar bazı ülkelerde serbest olsa da bu haberler itici geliyor bana.

Bende haberi okurken -- kız kıza mı evleniyorlar dedim içimden.
Her ne kadar bazı ülkelerde serbest olsa da bu haberler itici geliyor bana.
BEN anlayamadım ilk acaba evlenecegi adam kim kızlar hangisi evleniyor diye düşündüm

örnek alıp ne yapacaklar? uu çok seksi ben de hemcinsimden hoşlanayım mı diyecekler? bunun tamamen içgüdüsel olduğuna inanıyorum. zaten hemcinsine meylediyorsa bu bir yerde patlak verecektir.
Katılıyorum.. Eğer insanın içinde varsa örnek almaz ki bu örnek alınacak birşey değil.. alamazsınız çünkü alınmaz. İçten gelir En Büyük TÜRKİYE

Şahsen Cara'yı çok beğenmiyorum ancak anlayamadığım durum şu hem çekici hem itici :110:

Seviyosa evlenir...demek ki hormonlari ayrı calışıyo...ayrıca cara cok tatlı ve şahsına mūnhasır bi karakter...dūnyanın boyle renkli tiplere ihtiyacı var..:KK66:

şaka gibi yahuu bu kadar güzel kadın hemcinsen hoşlansın

kadın kadına evlensinler:KK57:

Back
X