Çare bulamıyorum yardım eder misiniz

miniktarlafaresi

Espiritüel Ve Entellektüel Tarla Faresi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
286
231
18
Öncelikle herkese merhabalar size yasadiklarimi kisa kisa aktaracagim en basindan.
Bekarlik donemlerimde tek yasadim annem vefaat etmisti. Babam ise evli ve esi haliyle beni istemedi yani klasik cici anne durumlari. Ise girdim kendimi idare ettim. Fakat aile ozlemi icimde hep bi yara olarak kaldi.
Babamin tanidigi olan bi aile gorucu usulu ile istedi beni bende dusundum tek yasayip insanlarin gozune batacagima ise gidip debelenecegime evlenirim daha iyi dedim.
Evlendikten 1.5 ay sonra esim dogu gorevi ile sirnaga gitti. O gittikten 2 hacta sonra hamile oldugumu ogrendim bu sirada,Beni de kaynanama birakti.
Zaman gectikce kaynanamla aramada klasik gelin kaynana tartismalari oldu fakat benden 3 yas kucuk gorumcen beni artik azarlamaya baslayinca bende yildim sonucta (evlenmeden once esim tum arkadaslarimla iletisimimi kestigi icin bir tek esime icimi dokup onunla konusuyordum) bi gun esim ailesini arayip sormus onlarda haliyle yok bi durum demis. Esim de bebi arayip sen yalancisin demeye basladi. Onun aileci olacagini bilmiyordum benim tahminim orta yolu bulmasiydi.Suan bana inanmiyormus sevgisi tukenmis...
Ben ise 15+5 hamileyim.
Ne yapacagim bilmiyorum. Ailesi arada bi laf sokuyor. Esim ise aramiyor arasada bitti gibilerinden konusuyo.
Ne yapmaliyim nasil duzeltebilirim bilmiyorum...
Huylarina gitmeliyim gibi hissediyorum cunku donecek bi evim ailem yok ve hamileyim.
Zor bir durum yasim 21..
Bana biraz akil verin cunku artik benim beynim gercektende calismiyor

Canm bir kere eşin senden bir taraf degilse zor .. Ne yapsan sor hayat bundan sonra daha zor olacak keşke eşinin gelmesini bekleyip onlar onun yanında bi laf soksaydı sense o zaman bir tepki verseydin sen haklı olurdun simdi uzakta annesi ne derse o dur zamanla gelincede bir laf soksa o da diyecek sen az cektirmedin sana tavsiyem eşin boyle dediyse mesafeli ol fazla birseyini anlatma iyiyim de kapat anlayacaktir sorun var

Böyle şeyleri duyunca çok üzülüyorum ya. Tanımadığınız insanla evlenmek büyük cesaret Henüz çok gençsiniz. Eşiniz askerliğini yapmadan gebe kalmak bir hata. Kendi eviniz yok mu eşinizle, dönene kadar orda kalın.sonra karar verirsiniz. Eşiniz çalışıyor mu,mesleği ne?
edit:pardon asker sanırım.

Çok üzüldüm.. Calisip kendi kendine yetebiliyorken neden böyle bir şey yaptın ki ? Keşke evlenmeseydin. Ama olan olmuş artık. Ayrılık durumunda bebeğine bakabilirmisin ? Bakamam diyorsan huylarina gitmekten başka çözüm yok gibi gozukuyor. Eşinle oturup düzgünce konuşsan,hakliligini bir şekilde ispat etsen daha iyi olur sanirim senin için. Allah yardimcin olsun.

Hayir cunku kaynanamlar malatyali pek musade etmiyor ..
Müsaade isteme o zaman. Ben yapacağım de yap. Bu sefer doğurunca karışacaklar. Memleketle alakası yok bu işin, bakın zihniyet belli. Altınlarınızı verdiler mi,evliliğinizin ilk günü nasıl davrandılar? Cevapları tahmin ediyorum.

yeterince zor bir hayat yaşarken neden daha zor bir hayatı seçtin.
kv ile yaşamak herkesin harcı değil yani. bir de evde bekarkrdeşlerle.
eşinin yanına git. şırnak olsun ne olacak orası da ülkemin bir yeri.
ben eşlerin ne olursa olsun yanyana olmasından yanayım.
bunun da imkanı yoksa sabırlı ol eşini bekle. onun zaten orda psikolojisi iyi değildir bir de sizin dırdırınızla uğraşması zordur. eşin gelince de devam ederse ayakların üzerinde durmaya bak.
bir de kaynanayla yaşarken sonunu göremeden hamile kalmak da normal bir davranış değil..

Canm bir kere eşin senden bir taraf degilse zor .. Ne yapsan sor hayat bundan sonra daha zor olacak keşke eşinin gelmesini bekleyip onlar onun yanında bi laf soksaydı sense o zaman bir tepki verseydin sen haklı olurdun simdi uzakta annesi ne derse o dur zamanla gelincede bir laf soksa o da diyecek sen az cektirmedin sana tavsiyem eşin boyle dediyse mesafeli ol fazla birseyini anlatma iyiyim de kapat anlayacaktir sorun var
Kendisi zaten aramiyor ben mesaj atiyorum o da soguk bir sekilde cevap veriyor kisa ve net

Müsaade isteme o zaman. Ben yapacağım de yap. Bu sefer doğurunca karışacaklar. Memleketle alakası yok bu işin, bakın zihniyet belli. Altınlarınızı verdiler mi,evliliğinizin ilk günü nasıl davrandılar? Cevapları tahmin ediyorum.
Altinlar onlarda, dugun gunu ise hizli gecti pek yuzlerimizi bile gormedik desem yerinde olur

yeterince zor bir hayat yaşarken neden daha zor bir hayatı seçtin.
kv ile yaşamak herkesin harcı değil yani. bir de evde bekarkrdeşlerle.
eşinin yanına git. şırnak olsun ne olacak orası da ülkemin bir yeri.
ben eşlerin ne olursa olsun yanyana olmasından yanayım.
bunun da imkanı yoksa sabırlı ol eşini bekle. onun zaten orda psikolojisi iyi değildir bir de sizin dırdırınızla uğraşması zordur. eşin gelince de devam ederse ayakların üzerinde durmaya bak.
bir de kaynanayla yaşarken sonunu göremeden hamile kalmak da normal bir davranış değil..
Normalde esimin gorev yeri marmara evimizde oradaydi, bu gittigi gorevde gecici gorev oldugu icin lojman vs durumu yok hem kendisi basika kampina gonderilecekti fakat irak yerine turkiyede beklettiler. O yuzden zaman ve ne yapacaklari belli degildi bebek konusunda ise ben en azindan 5-6 ay duralim dedim ama beni yanlis anladi bende cocugun olmasina izin verdim kayinvalidemlere geldigimde yani malatyaya geldigimde ise hamile oldugumu ogrendim..
Evet yagmurdan kacarken doluya tutuldum fakat emin olun 5 yasindan beri duzenli bi aile hayatim olmadi is deseniz tek oldugunuzu anlayan evliler bile yan gozle bakiyor komsular her girip cikanima bakiyordu laf soz coktu genc kiz neden tek yasar diye bende yeni bi baslangic umidi ile evleneyim bu sefer guzel olur diye dusunmustum

suyuna gıtcen onların çaresi yok en azından şimdilik canım benim yaşın daha küçük biraz sabırlı ol eşin gelince doğu gorevinden guzellikle ikna et ev tutmaya şunu unutma bu adam seni birgün kapya koyar düşüncesi ile bir yerlerde para biriktir ...

Back
X