acaba maddi sıkıntılarından dolayı mı böyle davranıyor? ben eski erkek ark.da yaşamıştım bunu çünkü parası yokmuş şuraya gidelim diyorum yok buraya gidelim diyorum yok işim var falan diyordu belki senin erkek ark. da bu yüzden böyle davranıyordur??
Seninle vakit geçirmekten keyif almıyormu?
Ben olsam böyle düşünürdüm...
Keyif almıyorsa neden senle beraber ..
Biraz kendini geri çekip tavırını izlemelisin..Nasıl davranacak gözlemle bakalım..
Kimse içinde herkesi karşıma alabilirim deme..Ne kadar sevsende yapma asla bunu.
Kimse ailenden daha önemli olamaz.
Bir de ; neden yha,we,qirdi tarzında yazıyorsun..Gözlermi yoruldu resmen mesajı okumaktan..
Hemen hemen aynı durumu ben yaşamıştım canım ama neyseki ilişkinin son demlerinde ben o kişiye bağlılığımı yitirdiğimden dolayı canıma tak dedi ve ayrıldık.
Aramaz sormazdı ben arardım.İşi çıkardı ailesi arkadaşları falan.Evde tek kalırdım öldünmü kaldınmı demezdi.Yola çıkardım merak edip aramazdı öle bişeydi yani.Çalışmıyodu parası yoktu.
Sonra bende onu boşverdim o da bu durumdan şikayetçi oldu.Birbirimizi günlerce aramadık.İkimizde böyle yürütemedik,başka nedenler de vardı zaten ayrıldık.
Eğer bu huyuna katlanırım diyorsan devam edersiniz.Ama bi süre sonra çekilmez oluyor ve kavgalar başlıyor.İlgisizlik kötü bişey.
Sonuçta ben o evde tek kalırken başıma bişey gelebilir.Bunu merak etmeyen bi insan bana eş olabilir mi?Aslaaa
Eğer seni çok rahatsız ediyorsa bu durum ve değişmiyorsa ya kabullenecek devam edeceksin ya da herkes yoluna diyeceksin
Bende sen gibi ilişkide saygı olması gerektiğini düşünürüm hep.Ama sence sana yaptığı saygısızca değilmi?
Benim hayat felsefem şu ki ;Yaşadıkça ne olursa olsun kimseye kendinden fazla değer verme.Heleki haketmiyorsan kimsenin seni üzmesine hakkı yok.Bana bu beden bu can bu kalp birileri hor kullansın diye değil,onlardan mutlu olmam için verilmiş.Bence yol ver gitsin.Çünkü sen elinden geleni fazlasıyla yapmışsın,o seviyorsa o da yapsın elinden geleni.Daha yolun başındayken bunu yapki ilerde üzülmeyesin istediklerin olmayınca.
Yaa cnm sanki o ayrılmak istediği için ilgisiz davranmış gibime geldi.Benimde bu soquk tawrım bu yüzden zaten. Bana we ilişkimize sayqısızlık yapması
Ne yapmam qerektiqini inanın bilmiyorum çıkmazdayım sanki. Bir yanım bırak qitsin diyor , bir yanımda ortada yaşanmış çok qüzel qeçen 1 yıl war çöpe atma diyor. Ne yapayım bilemedim :26:
Sanırım o benim yapamadıqımı yaptı we beni sessiz sedasız bırakıp qittiÇarşamba akşamı en son aramış bende açmayınca weda bile etmeden qitti qaliba Aklıma başka bir şey qelmiyor... Haksız mıyım sizce ?
sorununuzun hallolmasına çok sevindim.."bence sizden ayrılmak istiyor sizi sevmiyor"gibi olumsuz yorumlara takılmayın..inanın babam dayım kardeşim etrafımda sayabileceğim erkeklerin çoğu böyle,onlar bizim hassasiyetlerimizden pek anlamıyorlar..keşke anlayabilseler ama böyleler..
tabiiki endişelerinizi dile getirin size zaman ayırmasını isteyin,sen böyle yapınca aklıma olumsuzluklar geliyor deyin ama içinizde saklamayın ve kafanızdan kanılara varmayın..sorun,iletişime geçin..aslolan sizin aranızdaki diyalog..burada bizler ne kadar yorum yapsak sonuçda ilişkinizin detaylarını bilemeyiz ve anlatınığınız kadarına yorum yapabiliriz..
canızı sıkmayın..
Teşekkür ederimm...
ÇOk doqru şeyler söylüyorsunuz , qerçkten açık olmak qibisi yok sadece konuşabilir miyiz demek soruna başlı başlına bir çözüm bulmak bizim ilişkimizde... Son dönemlerde bunu kaybettiqimiz için buralara kadar qeldi herşey.
Neyseki daha çok yara almadan düzeltebildik
Arkadaşın anlattıklarına göre ayrılmak istiyomuş gibime geldi.Hİç olumlu bişey yazmadıki,hep olumsuzluklardan bahsetti.En sonada galiba gitti tamamen çok üzülüyorum falan yazdığı için öyle konuştum.Neyse sevindim düzelmesine hoşçakalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?