Çare Bulamıyorum...

Esmerr_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
2.579
12
158
Merhaba arkadaşlarr...
ÇOk kararsız kaldım bu konuyu açıp açmamakla biliyorum her açıdan konuya bakabileceqim sıcak bir ortam war ama umut işte belki herşey düzelir die bekledim qaliba.
Çok uzatmadan konuya qireyimm...
1 yıllık bir ilişkim war. ilk 8 ayı askerde olduqu için yaklaşık 4 aydır birlikteyiz. Aramızda sayqı her zaman wardır bunu bu zamana kadar hiç bozmamışızdır. Sewiyemiz hiç deqişmemiştir birbirizime karşı. Bİrbirimize hep destek olup en kötü qünlerimizin hep üstesinden qelmişizdir.Sewqilimin Askerden qeldikten sonra ilk 2 ay telefonu olmadı askerde son haftada komutan krmıştı telini. Ewden aradım netten konuştıuk hep birlikte olmaya çalıştık. O zamanlar çalışmıyorduda zaten benim yanıma qelmeye 1 tl bile parası yoktu diyebilirim. Hiç sorun olmadı aramızda bu hep yanında destek oldum. 2 ay önce işe qirdi.
Bİzim sorunumuz sewqiliminn bilmeden ilqisiz dawranması we ben bunu dile qtirdikten sonra tamam düzelticem dediqi halde düzeltmemesi we dewam etmesi. Sewqilimin her akşam her hanqi bir nedenden dolayı işi çıkar. Ama bu kesintisiz her akşam. Yha arkadaşlarıyla buluşur yha ailesiyle ilqili bişe yha kendine bişe alacaktır hiç bitip tükenmez. We bunları yaparken beni unutur, we bu qittikçe artan bir durum. We ben bu durumu dile qitirdiqim zaman bu benim doqal halim ben böyle bir insanım , hatalıyım farkındayım ama bu saaten sonra deqişemem ama daha dikkatli olmaya çalışcam herşeyi yapcam bizim için diyor. bende tmm diyorum ama 2 qün sonra herşey yine aynı .
Bense ona karşı hep anlayışlı olmya çalışrım , yani çalışrdım desem daha iyi. Anlayışlı olamıyorum ona karşı , beni unutmasına yokmuş qibi qörmesine katlanamıyorum. Bİr ilişkide en önem werdiqim şey sewqiden önce sayqıdır. WE benim sewqilim bana we ilişkimize karşı çok büyük bir sayqısızlık yapıyor.
İlişkimiz ailem we onun ailesi biliyor... Onun için herşeyi yapabilirim , herkezi karşıma alabilirim. Alıyorumda zaten. Ama benim bu yaptıklarımın karşılıqını alamamam mafediyo beni her yaptıqı qözüme batıyo... ÇOk üzqünüm...
Gerçekten herşeyi yaptım anlayışlı oldum bazen kawqa ettim, küstüm ,triplere qirdim ayrılmaya bile kalktım ama nafile... Ne ondan kopabiliyorum , nede böyle yaşayabiliyorum...

Çok uzattım kusura bakmayın lütfenn... Çok doluyum durduramadım kendimi cewaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...

acaba maddi sıkıntılarından dolayı mı böyle davranıyor? ben eski erkek ark.da yaşamıştım bunu çünkü parası yokmuş şuraya gidelim diyorum yok buraya gidelim diyorum yok işim var falan diyordu belki senin erkek ark. da bu yüzden böyle davranıyordur??

Seninle vakit geçirmekten keyif almıyormu?
Ben olsam böyle düşünürdüm...
Keyif almıyorsa neden senle beraber ..

Biraz kendini geri çekip tavırını izlemelisin..Nasıl davranacak gözlemle bakalım..
Kimse içinde herkesi karşıma alabilirim deme..Ne kadar sevsende yapma asla bunu.
Kimse ailenden daha önemli olamaz.

Bir de ; neden yha,we,qirdi tarzında yazıyorsun..Gözlermi yoruldu resmen mesajı okumaktan..

Hemen hemen aynı durumu ben yaşamıştım canım ama neyseki ilişkinin son demlerinde ben o kişiye bağlılığımı yitirdiğimden dolayı canıma tak dedi ve ayrıldık.

Aramaz sormazdı ben arardım.İşi çıkardı ailesi arkadaşları falan.Evde tek kalırdım öldünmü kaldınmı demezdi.Yola çıkardım merak edip aramazdı öle bişeydi yani.Çalışmıyodu parası yoktu.

Sonra bende onu boşverdim o da bu durumdan şikayetçi oldu.Birbirimizi günlerce aramadık.İkimizde böyle yürütemedik,başka nedenler de vardı zaten ayrıldık.

Eğer bu huyuna katlanırım diyorsan devam edersiniz.Ama bi süre sonra çekilmez oluyor ve kavgalar başlıyor.İlgisizlik kötü bişey.

Sonuçta ben o evde tek kalırken başıma bişey gelebilir.Bunu merak etmeyen bi insan bana eş olabilir mi?Aslaaa :20:

Eğer seni çok rahatsız ediyorsa bu durum ve değişmiyorsa ya kabullenecek devam edeceksin ya da herkes yoluna diyeceksin

acaba maddi sıkıntılarından dolayı mı böyle davranıyor? ben eski erkek ark.da yaşamıştım bunu çünkü parası yokmuş şuraya gidelim diyorum yok buraya gidelim diyorum yok işim var falan diyordu belki senin erkek ark. da bu yüzden böyle davranıyordur??

Cewabınız için teşekkür ederim.
Hayır maddi açıdan bir sıkıntısı yok. İşe qirdi we maaşını bu hafta alacaktı. Bizim sorunumz hiç bir zaman maddiyattan dolayı olmadı olamazda. Keşke sorunumz maddi yönden olsaydı.
Doqrusunu söylemek qerekirse ben sorunumuz ne açıkca onu bilemiyorumm :43:

Seninle vakit geçirmekten keyif almıyormu?
Ben olsam böyle düşünürdüm...
Keyif almıyorsa neden senle beraber ..

Cewabınız için teşekkür ederim...
Benimleyken qerçekten mutlu , qerçekten çok ilqili...
Şuana kadar çayıma onunla birlikteyken şeker attıqımı bile bilmem onu bile sewqilim yapar o kadar yani... ama tam ayrıldık ewe qidiyoruz işi çıkıo we başlıo ilqisizlik...
Ona qöre onun bu doqal hali , 21 yıldan beri böyle.... Deqişemiomuş...
Bi şekilde orta yolu bulacakmışız ama nasıl ? Bilemedimm :26:

Son düzenleme:
Biraz kendini geri çekip tavırını izlemelisin..Nasıl davranacak gözlemle bakalım..
Kimse içinde herkesi karşıma alabilirim deme..Ne kadar sevsende yapma asla bunu.
Kimse ailenden daha önemli olamaz.

Bir de ; neden yha,we,qirdi tarzında yazıyorsun..Gözlermi yoruldu resmen mesajı okumaktan..

Cevabınız için çok teşekkürler...
Şuanda o moddayım, ama sewqili sewqilim beni salı akşamından beri aramıo ,sormuo telefonu kapalı. Neden bilmiyorum ?
Bende çarşamba qünü mesaj atmıştım iletilmedi ona ordan biliyorum. o qünde çok sinirlendim we saat 16:00 dan 22:30 a kadar tele bakmadım. Telime baktıqımda 3 defa ewlerinden aramıştı bende hiç bir şekilde hiç birşey yapmadım. Hala ses seda yok. Sabırla bekliyorum , bakalım altından ne çıkacak :44:

Anlatma yönüm zayıftır benim ondan öyle yazmışımdır... Önerinizi dikkate alıcamm :16:

Hemen hemen aynı durumu ben yaşamıştım canım ama neyseki ilişkinin son demlerinde ben o kişiye bağlılığımı yitirdiğimden dolayı canıma tak dedi ve ayrıldık.

Aramaz sormazdı ben arardım.İşi çıkardı ailesi arkadaşları falan.Evde tek kalırdım öldünmü kaldınmı demezdi.Yola çıkardım merak edip aramazdı öle bişeydi yani.Çalışmıyodu parası yoktu.

Sonra bende onu boşverdim o da bu durumdan şikayetçi oldu.Birbirimizi günlerce aramadık.İkimizde böyle yürütemedik,başka nedenler de vardı zaten ayrıldık.

Eğer bu huyuna katlanırım diyorsan devam edersiniz.Ama bi süre sonra çekilmez oluyor ve kavgalar başlıyor.İlgisizlik kötü bişey.

Sonuçta ben o evde tek kalırken başıma bişey gelebilir.Bunu merak etmeyen bi insan bana eş olabilir mi?Aslaaa :20:

Eğer seni çok rahatsız ediyorsa bu durum ve değişmiyorsa ya kabullenecek devam edeceksin ya da herkes yoluna diyeceksin

Cewabınız için teşekkür ederim...
Ewet ilqisizlik kötü bişey. İlqiye we sewqiye çok çok alışmışsan bu dahada kötü...
Bİz böyle deqildik , sabaha kadar mesajlaştıqımız qünler çoktur.
Akşamları birlikte yataqa qirerdik beni öper sonrada koynunda uyuturdu bunu yapmadan asla uyumazdık. Şimdi uyudu mu onu bile bilmiyorum :5:
ALLAHtan hep hayırlısını diledim, bundan sonrada nasibimizde ne warsa onu yaşayıp qörcez ALLAhın izniyle...

Son düzenleme:
Bende sen gibi ilişkide saygı olması gerektiğini düşünürüm hep.Ama sence sana yaptığı saygısızca değilmi?
Benim hayat felsefem şu ki ;Yaşadıkça ne olursa olsun kimseye kendinden fazla değer verme.Heleki haketmiyorsan kimsenin seni üzmesine hakkı yok.Bana bu beden bu can bu kalp birileri hor kullansın diye değil,onlardan mutlu olmam için verilmiş.Bence yol ver gitsin.Çünkü sen elinden geleni fazlasıyla yapmışsın,o seviyorsa o da yapsın elinden geleni.Daha yolun başındayken bunu yapki ilerde üzülmeyesin istediklerin olmayınca.

Bende sen gibi ilişkide saygı olması gerektiğini düşünürüm hep.Ama sence sana yaptığı saygısızca değilmi?
Benim hayat felsefem şu ki ;Yaşadıkça ne olursa olsun kimseye kendinden fazla değer verme.Heleki haketmiyorsan kimsenin seni üzmesine hakkı yok.Bana bu beden bu can bu kalp birileri hor kullansın diye değil,onlardan mutlu olmam için verilmiş.Bence yol ver gitsin.Çünkü sen elinden geleni fazlasıyla yapmışsın,o seviyorsa o da yapsın elinden geleni.Daha yolun başındayken bunu yapki ilerde üzülmeyesin istediklerin olmayınca.

Benimde bu soquk tawrım bu yüzden zaten. Bana we ilişkimize sayqısızlık yapması :59:
Ne yapmam qerektiqini inanın bilmiyorum çıkmazdayım sanki. Bir yanım bırak qitsin diyor , bir yanımda ortada yaşanmış çok qüzel qeçen 1 yıl war çöpe atma diyor. Ne yapayım bilemedim :26:
Sanırım o benim yapamadıqımı yaptı we beni sessiz sedasız bırakıp qitti :43: Çarşamba akşamı en son aramış bende açmayınca weda bile etmeden qitti qaliba :43: Aklıma başka bir şey qelmiyor... Haksız mıyım sizce ?

Benimde bu soquk tawrım bu yüzden zaten. Bana we ilişkimize sayqısızlık yapması :59:
Ne yapmam qerektiqini inanın bilmiyorum çıkmazdayım sanki. Bir yanım bırak qitsin diyor , bir yanımda ortada yaşanmış çok qüzel qeçen 1 yıl war çöpe atma diyor. Ne yapayım bilemedim :26:
Sanırım o benim yapamadıqımı yaptı we beni sessiz sedasız bırakıp qitti :43: Çarşamba akşamı en son aramış bende açmayınca weda bile etmeden qitti qaliba :43: Aklıma başka bir şey qelmiyor... Haksız mıyım sizce ?
Yaa cnm sanki o ayrılmak istediği için ilgisiz davranmış gibime geldi.
Yada ne olursa olsun seven ve isteyen bi erkeğin sen istemeden içinden gele gele ilgili olması lazım.Sense söylemişsin ne güzel o ise buna rağmen gitmiş.
Ayrılık çok zordur bilirim,kolay deilki bitsin diyip bitirmek,seni anlayabiliyorum.İnsan kendine ve yaşadığına dışardan başka gözle bakamaz,hep yapabileceğim birşey varmıydı diye sorar kendine,hep güzel olan kısımları hatırlar.Ama emin ol sen elinden geleni fazla fazla yapmışsın,ilgi beklemekte ve bulamadığında bundan şikayetçi olmaktada sonuna kadar haklısın.Çiçekler bile ilgi görmediğinde soluyorsa,biz bayanlar ilgisiz hiç yapamayız.Heleki ilerde,evlendiğinizde düşünsene istediğini bulamadığın bir adamla ne kadar mutlu olabilirsinki.
Bence seni ilgi istediğin için bırakıp giden insan sevilmemesi gereken bir insan.Bence senin idealin o da değil.Belli bir zaman geçmiş onların etkisindesin.Ama gerçekten biri seni sevdiğinde,gerçek sevgiyi gördüğünde kendine haksızlık ettiğin için çok kızcaksın.
Teomanın bi şarkısı var bilirsin; aşk kırıntıları.Bİ dinlesene :71:

Kızlar uzun we qerqin bekleyiş cumartesi saat 18:23 te sona erdi. Beni arayamaması teli bozuk olduqu içinmiş. Salı akşamı bozulmuş teli sewdiqim ise çarşamba sabahı işe qiderken qörmüş hatsız yazıomuş telinde akşam qelirkende telini telefoncuya qötürmüş benide hemen ewden aramış haber wermek için ama ben ona kızıqım için telime bakmamıştım yha açamamıştım. Buarada elden alması qereken maaaşınıda almış ama hiç parası pulu olmadan işe başladıqı için saqa sola borçlanmıştı elinde para warken onları wermiş kardeşinede deri mont parası wermiş :57: perşembe sabahı işe qitmiş , perşembe akşamıda bankadan alması qereken parayıda alamamış isimde sorun wardı hala düzelememiş. bide haftada bir en az iş yerinde sabaha kadar çalışıolar yine öyle olmuş we orda kalmış. Cuma akşamı taa ewe qelmiş parası olamadıqı için telini de alamamış hattınıda deqiştirememiş. Ewden aramaya kalkmış bu seferde babası ewe tel faturası 90 tl qeldi bidaha almıcaksın eline teli demiş. babasıyla da kawqa etmiş o qecede öyle arayamamış ancak cumartesi ailesi ewde olmadıqı için arayabilmiş. aradı işte ben çok soquk şkld konuştum özür felan diledi bunları ben hiç sormadan tek tek anlatıı. nette qörüştük sonra qörüntülü olarak beni anladıqını we hatalarınn farkında olduqunu bu qecen süre içinde bunların daha çok farkında olduqunu söyledi. We son olarakta ben seni haftalarca aramasam bile bizim ayrılmamız söz konusu bile olamaz demedim mi aşkım nie böyle düşünüp kendini harap ediyosun dedi. Bidaha duymucam böyle sözleri sil aklından dedi. bizde böylelikle anlaştık.
Pazar qünüde çalıştı akşam iş çıkışında qeldi qörüştük inş daha qüzel olcak herşey bundan sonraa ... :16:
Biraz uzun kızlar kusura bakmayınn.... :16: :16: :16:

sorununuzun hallolmasına çok sevindim.."bence sizden ayrılmak istiyor sizi sevmiyor"gibi olumsuz yorumlara takılmayın..inanın babam dayım kardeşim etrafımda sayabileceğim erkeklerin çoğu böyle,onlar bizim hassasiyetlerimizden pek anlamıyorlar..keşke anlayabilseler ama böyleler..

tabiiki endişelerinizi dile getirin size zaman ayırmasını isteyin,sen böyle yapınca aklıma olumsuzluklar geliyor deyin ama içinizde saklamayın ve kafanızdan kanılara varmayın..sorun,iletişime geçin..aslolan sizin aranızdaki diyalog..burada bizler ne kadar yorum yapsak sonuçda ilişkinizin detaylarını bilemeyiz ve anlatınığınız kadarına yorum yapabiliriz..

canızı sıkmayın..

Arkadaşın anlattıklarına göre ayrılmak istiyomuş gibime geldi.Hİç olumlu bişey yazmadıki,hep olumsuzluklardan bahsetti.En sonada galiba gitti tamamen çok üzülüyorum falan yazdığı için öyle konuştum.Neyse sevindim düzelmesine hoşçakalın.

sorununuzun hallolmasına çok sevindim.."bence sizden ayrılmak istiyor sizi sevmiyor"gibi olumsuz yorumlara takılmayın..inanın babam dayım kardeşim etrafımda sayabileceğim erkeklerin çoğu böyle,onlar bizim hassasiyetlerimizden pek anlamıyorlar..keşke anlayabilseler ama böyleler..

tabiiki endişelerinizi dile getirin size zaman ayırmasını isteyin,sen böyle yapınca aklıma olumsuzluklar geliyor deyin ama içinizde saklamayın ve kafanızdan kanılara varmayın..sorun,iletişime geçin..aslolan sizin aranızdaki diyalog..burada bizler ne kadar yorum yapsak sonuçda ilişkinizin detaylarını bilemeyiz ve anlatınığınız kadarına yorum yapabiliriz..

canızı sıkmayın..

Teşekkür ederimm...
ÇOk doqru şeyler söylüyorsunuz , qerçkten açık olmak qibisi yok sadece konuşabilir miyiz demek soruna başlı başlına bir çözüm bulmak bizim ilişkimizde... Son dönemlerde bunu kaybettiqimiz için buralara kadar qeldi herşey.
Neyseki daha çok yara almadan düzeltebildik :46:

Arkadaşın anlattıklarına göre ayrılmak istiyomuş gibime geldi.Hİç olumlu bişey yazmadıki,hep olumsuzluklardan bahsetti.En sonada galiba gitti tamamen çok üzülüyorum falan yazdığı için öyle konuştum.Neyse sevindim düzelmesine hoşçakalın.

Teşekkür ederim. :16:
Gerçekten qeçen hafta böyle düşünüyordum , Hep olumsuzluklar söz konusuydu hayatımda...
Bunun sonucu olarak burayada öyle yansıdı tabi. Artık düzelttiqimize qöre ilşkimizi qüzel yönlerimizde anlatırımm :66:

Son düzenleme:
Back
X