• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaresiz bir durumdayım acı çekiyorum sebebi ise aşk

Ne anlatmak istediğimi anlayıp o şekilde fikir veren arkadaşlara teşekkür ederim. Şuanda izne ayrıldım epey soğudum unuttum o şahsı diyebilirim sanırım çoğunuzun söylediği gibi aşk değil hayranlıktı bu. Uzak kalmak iyi geldi

Ne anlatmak istediğimi anlayıp o şekilde fikir veren arkadaşlara teşekkür ederim. Şuanda izne ayrıldım epey soğudum unuttum o şahsı diyebilirim sanırım çoğunuzun söylediği gibi aşk değil hayranlıktı bu. Uzak kalmak iyi geldi
Aynen öyle canım görmiye görmiye unutursun,unutmaki sende bir insansın, vede güzel bir bayansın,kendine bu olumlamayı hep söyle,ben deyerliyim özelim,karşıma beyaz atlı prens çıkacak, günün birinde,ve bende herkez gibi mutlu olacağım,diye bu telkinleri hep söyle, bi bakmışsın kendi değerini anlamış, ve unutmuş olacaksın,üzüldüğüne ve zamanının bu şekilde harcanarak geçtiğini, düşün, ve kendini nekadar üzdüğünü, peki buna değermi hayır,sende güzel bi hayat yaşamayı hak ediyosun, ve yaşayacaksında, sadece kendine inan ,ve bu yolda yürümeye karalı bir şekilde devam et...

valla elimde bi özellik olsa şu aşktır sevgi vicdan gibi şeyler için acı çekmemi engellerdim. değmiyor boşuna kafanı kurcalıyorsun haklı haksız olmanın manası yok.boşuna insan kendini yoruyor .şüphem var tabi genetikmidir nedir bi kurtulamadım.insansal hasaslık taşımakla da kişi erkenden kahrından ölmeye aday oluyor.

Back
X