- 15 Eylül 2025
- 39
- 17
- 3
- 26
- Konu Sahibi isimsizbiri34
-
Pişman oldunuz mu evlendiğinizesorununuz nedir tam olarak bilemiyorum ama düğün arefesi yaşanan tatsız olaylar evlilik boyunca hatırlanıyor maalesef. mesela bende o kadar hazırlık yapıldı geri dönemem kimse üzülmesin diye düğünü yaptım hemen ertesi günü kavgalar edildi cünkü tahammülüm bitmişti. zar zor dengeledik durumu ama yıllar gecti .
İçine sinmeyen bir şeyler varsa sebebi de vardır mutlaka. Bunları kenara atıp amaan masraf ettim deme. Sırf masraf boşa gitmesi diye koca bir ömür istemediğin bir evliliğin içinde bulma kendini. Ayrıca emin ol boşanmak çok çok daha zor ve yıpratıcı. Ama bunu yapınca nişanlını kaybetmeyi de göze alarak yapman gerek. Çünkü ortada elle tutulur bir sorun yoksa aklın nerdeydi diyecekler elbette.Kızlar benim 1.5 ay sonra düğünüm var ama bu evlilik benim hiç içime sinmiyor içim inanılmaz huzursuz size anlatamam 1 hafta önce bir dönüm noktası yaşadık ama ben karar veremedim tüm eşyalar her şey alındı bir sürü masraf edildi şimdi geri dönmek zor geliyor ama bilmiyorum evleneceğimi düşündükçe kötü oluyorum bu evliliğe hazır hissetmiyorum nişanlımla konuşuyorum hevesimi kaçırma diyor ona karşı değil ama bu ilişkiye karşı ciddi güven problemleri yaşıyorum. Ailemi bırakmak istemiyorum sanki onların da içine sinmiyor bu evlilik bilmiyorum. Ben ne yapacağım? Düğünü erteleme fikrine nişanlım yanaşmıyor. 26 yaşındayım her şeyden önce bir evlilik için erken olduğunu düşünüyorum. Ayrılırsam nişanlıma çok büyük haksızlık etmiş olurum gibi geliyor. Sevgide bir problem yok çok seviyorum ama hayatımı harcıyormuş gibi hissediyorum. Ben ne yapacağım bana bir akıl verin.
Sana bunları düşündürecek ne yaşadın mesela? Neden güvenmiyorsun? Aldatildin mi,yalanları mi yakaladın? Yani durup dururken kimse böyle düşünmez. Evlilik korkusu ise sevdiği insanla olmaktan bir insan neden korkar ki?Kızlar benim 1.5 ay sonra düğünüm var ama bu evlilik benim hiç içime sinmiyor içim inanılmaz huzursuz size anlatamam 1 hafta önce bir dönüm noktası yaşadık ama ben karar veremedim tüm eşyalar her şey alındı bir sürü masraf edildi şimdi geri dönmek zor geliyor ama bilmiyorum evleneceğimi düşündükçe kötü oluyorum bu evliliğe hazır hissetmiyorum nişanlımla konuşuyorum hevesimi kaçırma diyor ona karşı değil ama bu ilişkiye karşı ciddi güven problemleri yaşıyorum. Ailemi bırakmak istemiyorum sanki onların da içine sinmiyor bu evlilik bilmiyorum. Ben ne yapacağım? Düğünü erteleme fikrine nişanlım yanaşmıyor. 26 yaşındayım her şeyden önce bir evlilik için erken olduğunu düşünüyorum. Ayrılırsam nişanlıma çok büyük haksızlık etmiş olurum gibi geliyor. Sevgide bir problem yok çok seviyorum ama hayatımı harcıyormuş gibi hissediyorum. Ben ne yapacağım bana bir akıl verin.
evet cok oldum. ama dediğim gibi şu an dengeledik. tabi yine de eskisi gibi değiliz maalesef iki tarafta unutamıyor yaşanılanları. yani şimdi ki aklım olsaydı asla evlenmezdim.Pişman oldunuz mu evlendiğinize
ama tabi sizin olayınız nedir bilemiyorum bu değiştirir cevabımı.evet cok oldum. ama dediğim gibi şu an dengeledik. tabi yine de eskisi gibi değiliz maalesef iki tarafta unutamıyor yaşanılanları. yani şimdi ki aklım olsaydı asla evlenmezdim.
Kızlar benim 1.5 ay sonra düğünüm var ama bu evlilik benim hiç içime sinmiyor içim inanılmaz huzursuz size anlatamam 1 hafta önce bir dönüm noktası yaşadık ama ben karar veremedim tüm eşyalar her şey alındı bir sürü masraf edildi şimdi geri dönmek zor geliyor ama bilmiyorum evleneceğimi düşündükçe kötü oluyorum bu evliliğe hazır hissetmiyorum nişanlımla konuşuyorum hevesimi kaçırma diyor ona karşı değil ama bu ilişkiye karşı ciddi güven problemleri yaşıyorum. Ailemi bırakmak istemiyorum sanki onların da içine sinmiyor bu evlilik bilmiyorum. Ben ne yapacağım? Düğünü erteleme fikrine nişanlım yanaşmıyor. 26 yaşındayım her şeyden önce bir evlilik için erken olduğunu düşünüyorum. Ayrılırsam nişanlıma çok büyük haksızlık etmiş olurum gibi geliyor. Sevgide bir problem yok çok seviyorum ama hayatımı harcıyormuş gibi hissediyorum. Ben ne yapacağım bana bir akıl verin.
Evlenmek istemiyorum ama geri dönemiyorum nedense cesaret edemiyorumBu ilk konun, sana orada ne yapman gerektigi söylenmiş.Kızlar merhaba. Benim 5 yıllık bir ilişkim var. Sevgilimle yaklaşık 4 ay önce nişanlandık 1.5 ay sonra da düğünümüz var. Bu süreçte özellikle son 1 ayda çok büyük problemler yaşadık nişanlımın kıskançlıkları, hakaretleri, öfke patlamaları, eşya seçme problemleri vs derken birbirimizi çok yıprattık. Benim ailem normalde nişanlımı çok seviyordu şimdiye kadar da aramızda çok problem oldu ama ben aileme pek yansıtmadım yansıtılmaması gerektiğini düşündüğüm için. Ama son olayları sürekli taşıdım aileme anlattım anneanneme teyzelerime herkese anlattım neden böyle bir şey yaptım bilmiyorum yani...
- isimsizbiri34
- Yorumlar: 51
- Forum: Bir derdim var
Sen illaki de evlenip, yasayip göreceğim diye israr ediyorsun
Bir arkadaşım nikahına 4gün kala ayrılmıştı ve hiç pişman olmamıştı.Evlenmek istemiyorum ama geri dönemiyorum nedense cesaret edemiyorum
Evlenmek istemiyorum ama geri dönemiyorum nedense cesaret edemiyorum
Şu forumu zaten evlenmemek adına bir on on beş dakika okumak yeterli geldi bana biliyor musunuz.evet cok oldum. ama dediğim gibi şu an dengeledik. tabi yine de eskisi gibi değiliz maalesef iki tarafta unutamıyor yaşanılanları. yani şimdi ki aklım olsaydı asla evlenmezdim.
Evlen o zaman. Ee daha ne?Evlenmek istemiyorum ama geri dönemiyorum nedense cesaret edemiyorum
İçine sinmiyorsa sakın yapmaa sakınnn! Belki zor olacak belki şuan herşey imkansız gibi duruyor ama sonrası çok daha zor şuanki halinden çok daha çaresiz kalırsın. En başta ne hissediyorsan öyle devam ediyor sakın kilim altı etme. Ve gençliğine yazık etme. Çok şey yaşadım lütfen dediklerimi dikkate al.Kızlar benim 1.5 ay sonra düğünüm var ama bu evlilik benim hiç içime sinmiyor içim inanılmaz huzursuz size anlatamam 1 hafta önce bir dönüm noktası yaşadık ama ben karar veremedim tüm eşyalar her şey alındı bir sürü masraf edildi şimdi geri dönmek zor geliyor ama bilmiyorum evleneceğimi düşündükçe kötü oluyorum bu evliliğe hazır hissetmiyorum nişanlımla konuşuyorum hevesimi kaçırma diyor ona karşı değil ama bu ilişkiye karşı ciddi güven problemleri yaşıyorum. Ailemi bırakmak istemiyorum sanki onların da içine sinmiyor bu evlilik bilmiyorum. Ben ne yapacağım? Düğünü erteleme fikrine nişanlım yanaşmıyor. 26 yaşındayım her şeyden önce bir evlilik için erken olduğunu düşünüyorum. Ayrılırsam nişanlıma çok büyük haksızlık etmiş olurum gibi geliyor. Sevgide bir problem yok çok seviyorum ama hayatımı harcıyormuş gibi hissediyorum. Ben ne yapacağım bana bir akıl verin.
Kızım manyak mısın? Millet nikah solununda vazgeçiyor. Sonradan ağlamaktansa baştan ağla, bişey olmazEvlenmek istemiyorum ama geri dönemiyorum nedense cesaret edemiyorum
Daha öncede ayrılmak istemişBu ilk konun, sana orada ne yapman gerektigi söylenmiş.Kızlar merhaba. Benim 5 yıllık bir ilişkim var. Sevgilimle yaklaşık 4 ay önce nişanlandık 1.5 ay sonra da düğünümüz var. Bu süreçte özellikle son 1 ayda çok büyük problemler yaşadık nişanlımın kıskançlıkları, hakaretleri, öfke patlamaları, eşya seçme problemleri vs derken birbirimizi çok yıprattık. Benim ailem normalde nişanlımı çok seviyordu şimdiye kadar da aramızda çok problem oldu ama ben aileme pek yansıtmadım yansıtılmaması gerektiğini düşündüğüm için. Ama son olayları sürekli taşıdım aileme anlattım anneanneme teyzelerime herkese anlattım neden böyle bir şey yaptım bilmiyorum yani...
- isimsizbiri34
- Yorumlar: 51
- Forum: Bir derdim var
Sen illaki de evlenip, yasayip göreceğim diye israr ediyorsun
Açmış daha önce konu evlenme denmişKızım manyak mısın? Millet nikah solununda vazgeçiyor. Sonradan ağlamaktansa baştan ağla, bişey olmaz
Bazi kadınların kendine sevgisi yok demek, ne diyim. Ömür boyu hareket, küfür, muhtemelen dayak yemek çok kolay sankiDaha öncede ayrılmak istemiş
Açmış daha önce konu evlenme denmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?