caresiz hissediyorum

biraz sert yazacağım,şimdiden üzgünüm canım ama sarsılıp kendine gelmen lazım...
o kadar benzer bir ilişki yaşadım ki
2,5 yıl sürdü aynı aşağılanmalarla,aynı yanılgılarla ve aynı rahatsızlıklarla
hiçbirşeyi görmedi ne vefa bildi ne de yapılan bir iyiliği
kötü yönlerini törpülerken kavga edip bağırıp çağırmaktansa
sevgimle düzeltebileceğimi sanırken o bırakıp giderdi beni
ve her istediğinde geri gelir,olumlu cevap vermezsem bişekilde alttan girer üstten çıkardı
ben hariç çevremdeki herkes farkındaydı ve defalarca uyardılar
gözü kapalı gittiğimi,salaklık ettiğimi ve ne kadar ezik bir hayat sürdüğümü
söyleyip durdular...
ben de aksine her defasında ona daha fazla gittim
seviyorum ya ne salaklık umrumda ne acizlik ne eziklik
ve tıpkı senin gibi yok diyordum ya sevdigini biliyorum ama bilmesem
tam 2,5 yılım geçti böyle sefil gibi,dilenci gibi bir parça sevgi dilenerek
sonuç mu ; yine her zamanki umursamazlığıyla,rahatlığıyla
hakaretlerini küfürlerini etti ki sebebi de sadece beyimizin oruç nedeniyle sinirlerinin had safhada olması
ve benden başka sinirini çıkaracak bi ezik bulamaması...
ben kırgınlığımı sindirmeye çalışıp gönlümün alınmasını beklerken
o herzaman ki yüzsüzlüğüyle ve ukalaca tavırlarıyla yarım yamalak bi msj attı
evimin önüne geldi tehditlerle cvp vermedim
aynı günün akşamı nette biriyle msjlaşırken ve karşılıklı birbirlerine tlflarını verirken yakaladım
savunma sayılmayan sözleri de ; kız sitede yönetici ve msj attı cvp yazmayayımmı oldu
bana hala sen döneceksin ne diye ayak yapıyosun tavırlarından sonra
o güne kadar ağzımı açmayan ben,hayatında duyamayacağı küfürleri ettim ve hayatımdan def ettim
ne ramazanım kaldı ne bayramım...
herkesten aldığım tepki şuydu ; senin beklediğin buydu ve istediğini aldın sonunda
öyle acı verici bir olay ki yaşanmadan bilinmez
diyeceğim şu ;
böyle hastalıklı ilişkiler hiç iyi sonlara varmıyor,toparlan silkelen ve kendini bu eziklikten çek çıkar bir an önce,yaşadıklarımın aynısını değil benzerini bile yaşamanı istemem.gözlerini aç dışarda herşeye rağmen akan bir hayat var ve bir insan için feda edemeyeceğin kadar değerli bir ömrün.asalak gibi yaşamak kimsenin hakkı değil,hakettiğinde bu değil.lütfen ama lütfen kendini topla,kararlı bir adım at:Saruboceq:
(biraz uzun oldu ama söyleyeceklerimi ancak bu şekilde özetleyebildim)

al bendende o kadar.bu işler beklemekle düzelir demekle olmuyor ve düzeleninide görmedim hiç.bende aynılarını yasadım çok acıda olsa kesip atım.sende atmalısın.çünkü zaten o çok yakında yapacaktır bunu belliki kaybetmekten korkmuyor

Back