Çaresiz kaldım aklım mantığım farklı şeyler söylüyor :(

minekls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
26
0
86
Konya
kısa ve öz yazacağım kimseyi sıkmak istemem....
bi ilişkim var farklı illerde yaşıyoruz. ama ilişkimiz 10 aydır devam ediyor.....
üç ay kadar önce onun bilgisayarına bi program sayesinde girdim..
erotik videolar mankenlerle kendisinin fotoshopları onlarca resim bilmiyorumkismile
gözyaşları arasında özür diledi affet dedi herkes bir şansı hakeder diye tamam dedim..
gel gelelim 3 hafta önce yine girdim bilgisayarına bu sefer cd de aynı vidyolar resimler vardı mafoldumben
unutmadan onun izni ile giriyorum bilgisayarına..

gelelim soruya..

ondan soğuduğumu hissediyorum önceden niye aramıyo niye mesaj atmıyo die düşünüp dururken şimdi telefonu yanımda bile taşımak zor geliyor.
onun ve ailesinin arkadaşlarının dediğine göre hissettiğime göre seviyor sensiz yapamam diyor yaşayamam ölürüm diyor :umursamaz:
aklım aldatıldın kandırıldın ne işin var onunla diyor..ikilemde kaldım ne yapmalıyım yardım edin nolur:sinifsinif:

mafoldumben saatlerce kavga ettik..söylemediğimi bırakmadım..sana güvenmiyorum dedim sen benim tanıdığım kişi değilsin dedim yanılmışım galiba dedim ohaoldumsmile

Aman be tatlım bırak sadece resimle yapsın sahiden yapmasında bunda aldatma diye bişey yok tabi kendi fikrim erkeklerin coğu böyle... neler var neler sen sahiden seviyorsan o yaptıkalrını simdilik görmezden gel emin ol o zamanla kendisi bırakır saten kendimden biliyorum :)

kısa ve öz yazacağım kimseyi sıkmak istemem....
bi ilişkim var farklı illerde yaşıyoruz. ama ilişkimiz 10 aydır devam ediyor.....
üç ay kadar önce onun bilgisayarına bi program sayesinde girdim..
erotik videolar mankenlerle kendisinin fotoshopları onlarca resim bilmiyorumkismile
gözyaşları arasında özür diledi affet dedi herkes bir şansı hakeder diye tamam dedim..
gel gelelim 3 hafta önce yine girdim bilgisayarına bu sefer cd de aynı vidyolar resimler vardı mafoldumben
unutmadan onun izni ile giriyorum bilgisayarına..

gelelim soruya..

ondan soğuduğumu hissediyorum önceden niye aramıyo niye mesaj atmıyo die düşünüp dururken şimdi telefonu yanımda bile taşımak zor geliyor.
onun ve ailesinin arkadaşlarının dediğine göre hissettiğime göre seviyor sensiz yapamam diyor yaşayamam ölürüm diyor :umursamaz:
aklım aldatıldın kandırıldın ne işin var onunla diyor..ikilemde kaldım ne yapmalıyım yardım edin nolur:sinifsinif:

He he siz olmadan ölür..
Genelde hepsi öyle diyor,sonunda da hakkın rahmetine kavuşuyor zaten..:gitme:
Ayol adam sizin öğreneceğinizi ve sonrasında üzüleceğinizi bile bile devam etmiş ya video ve fotoğraf toplamaya ne diyeyim ki? Daha ergenlik çağını mı tamamlayamadı nedir?:ecrin_bebek:
Yüzsüz mü,pişkin mi?
Adını bulamadım şimdi?:hulya:

mantığını dinle mantığını...

hakettiğini düşündüğün 1 şansı vermişsin ama 2. şansı vermek bu yaşadıklarını tekrar yaşayacağını gösterir :kahve:

senin öğreneceğini bile bile yapması ilginç. her erkeğin var böyle saçmalıkları tamam ama ikinciye tekrar edilmesi hoş değil tabii...

Aman be tatlım bırak sadece resimle yapsın sahiden yapmasında bunda aldatma diye bişey yok tabi kendi fikrim erkeklerin coğu böyle... neler var neler sen sahiden seviyorsan o yaptıkalrını simdilik görmezden gel emin ol o zamanla kendisi bırakır saten kendimden biliyorum :)

ilki hadi neyse cahillik dedim de ikincisi çok kötü oturdu içime :bbo:

He he siz olmadan ölür..
Genelde hepsi öyle diyor,sonunda da hakkın rahmetine kavuşuyor zaten..:gitme:
Ayol adam sizin öğreneceğinizi ve sonrasında üzüleceğinizi bile bile devam etmiş ya video ve fotoğraf toplamaya ne diyeyim ki? Daha ergenlik çağını mı tamamlayamadı nedir?:ecrin_bebek:
Yüzsüz mü,pişkin mi?
Adını bulamadım şimdi?:hulya:

:uhm:çantada keklik mi sanıyo beni bunu çözemedim daha
bir çok hatası oldu affettim bilmiyorumkismile yine yapsam yine affeder diye mi düşünüyo ki senağlama

mantığını dinle mantığını...

hakettiğini düşündüğün 1 şansı vermişsin ama 2. şansı vermek bu yaşadıklarını tekrar yaşayacağını gösterir :kahve:

3 hafta oluyo bu olalı hergün başka sebeplerden kavga ediyoruz..
annesine açmış konuyu o da sen böyle davranmaya devam et demiş nasıl yani demiş
anneside dünyada senden başka erkek yok gibi davranmaya devam et kız ne kadar dayanacak merak ediyorum demiş alkisalkisalkis
duyunca çok mutlu oldum kaydirigubbakcemile3
lülülülülülüaklı başına geliyo gibi ama :olmaz:soğudum gibi onuda çözemiyorum ki......

gerçekten soğuduğunu hissetmeye devam edersen ayrılırsın.bence biraz daha zaman ver düşün taşın ilişkini gözden geçir

3 hafta oluyo bu olalı hergün başka sebeplerden kavga ediyoruz..
annesine açmış konuyu o da sen böyle davranmaya devam et demiş nasıl yani demiş
anneside dünyada senden başka erkek yok gibi davranmaya devam et kız ne kadar dayanacak merak ediyorum demiş alkisalkisalkis
duyunca çok mutlu oldum kaydirigubbakcemile3
lülülülülülüaklı başına geliyo gibi ama :olmaz:soğudum gibi onuda çözemiyorum ki......

annesine yaptıklarını mı anlatmışkafamçokkarıştı

annesine yaptıklarını mı anlatmışkafamçokkarıştı

buna bende şaşırdım ama çıkar yol bulamadım diye anlatmış..
annesine ohh iyi yapmışsın birde kız niye üzülüyo anlamıyorum diyorsun demiş..
acıyorum kıza sana nasıl dayanıyo senin ki sevmek değil süründürmek demiş..:ecrin_bebek:
iyide demiş....

ama hergün hala didişiyoruz şimdi bile :utangac:

ben olsam ayrılırdım...
senin göreceğini bile bile devam ediyor baksana.
şimdi tamam diceksin devam edeceksin
bak gör bir süre sonra gene aynısı olcak
bi kere affettin mi tamam
nasıl olsa gene affeder beni mantığı mı var bu erkeklerde anlamıyorum ki

ilki hadi neyse cahillik dedim de ikincisi çok kötü oturdu içime :bbo:

tatlım sende belliki seviyorsun ..

hangi erkek yada kadın kendisi istemeyip sırf karsı taraf istiyor diye bi iş yapar yapsada onun sonu tez gelir sıkılır..bırak bu adamı deme ile olmuyor bende bırak derim sen kendinde diyorsun manken kızlar ile yapmıs resimlerini diye sen merak etme ondan bi iş ckamz ya mahalledeki diğer kızlarla yapsa ne olacaktı sen ona bu yaptığındna rahatsız olduğunu bildir bu tutumuna devam ettiği sürece rahatsız olduğunu bilsin o eğer seni gercek seviyorsa yaptığının yanlıslığındna öte seni kırmamak için vazgecer değermi sevdiğim kızı üzmek için deyip bırakır ama sen üzerine gitikce yasak olan şey daha cok ilgi ceker bunu sakın unutma sana bir abla tavsiyesi olsun bunlar yaprsın yapmazsın bilemem ama inanki tecrübe ile sabit o er yada gec bırakır bunları eğer sahiden seviyorsan sevgine sahip cık

buna bende şaşırdım ama çıkar yol bulamadım diye anlatmış..
annesine ohh iyi yapmışsın birde kız niye üzülüyo anlamıyorum diyorsun demiş..
acıyorum kıza sana nasıl dayanıyo senin ki sevmek değil süründürmek demiş..:ecrin_bebek:
iyide demiş....

ama hergün hala didişiyoruz şimdi bile :utangac:

afedersin de beyin herkeste var bilirdim ben. yaptığını düşünemiyor mu:umursamaz:

garip olanda senin bundan zevk alır gibi hala onunla devam etmen. eğer doğruysa annesi bile söylemiş "seninki sevmek değil süründürmek" diye. sürünmek hoşunuza gidiyor heraldeguclubacismile

bu adam seni fena kafalıyor bencealsanaalsanasmile

Sizsiz yaşayamıyorsa, bir zahmet aynı hatayı yapıp, sizi de kaybetmeyi göze almasın.
Baktığınızı bile bile, bunu yapmaya devam ediyorsa, size değer vermiyor ve kaybetmeyi de göze almış demektir bana göre.
Bence sizsiz yaşayabilirde, o erotik şeylere bakmadan yaşayamaz heralde.

Siz olmadan yaşayamadığı için mi bile bile sizi üzmeye devam ediyor hala :delphin:

Hem ilişkiniz hep kavgalarla sürüyormuş.Neden hala ısrarla devam ettiriyorsunuz ki .

tatlım sende belliki seviyorsun ..

hangi erkek yada kadın kendisi istemeyip sırf karsı taraf istiyor diye bi iş yapar yapsada onun sonu tez gelir sıkılır..bırak bu adamı deme ile olmuyor bende bırak derim sen kendinde diyorsun manken kızlar ile yapmıs resimlerini diye sen merak etme ondan bi iş ckamz ya mahalledeki diğer kızlarla yapsa ne olacaktı sen ona bu yaptığındna rahatsız olduğunu bildir bu tutumuna devam ettiği sürece rahatsız olduğunu bilsin o eğer seni gercek seviyorsa yaptığının yanlıslığındna öte seni kırmamak için vazgecer değermi sevdiğim kızı üzmek için deyip bırakır ama sen üzerine gitikce yasak olan şey daha cok ilgi ceker bunu sakın unutma sana bir abla tavsiyesi olsun bunlar yaprsın yapmazsın bilemem ama inanki tecrübe ile sabit o er yada gec bırakır bunları eğer sahiden seviyorsan sevgine sahip cık

teşekkür ederim yorumun İçin ablacığım....opuyorumnanaktan seviyorum sevmesem ilk yaptığını by by derdim ama şans vermek istedim...herkes ikinci bi şansı hakeder diye...içimde kalmasın keşke deneseydim demeyeyim diye...ikincisiyle karşılaşınca :sinifsinif: cahillik dedim .çok kavga ettik hergünde ediyoruz...ondan uzaklaştığımın oda farkında ama bu süre içinde dedesini kaybetti senağlama o beni düşünmesede ben onu düşünmek zorunda hissediyorum kendimi mafoldumben vicdanım az zaman geçsin kendi toplasın çık karşısına konuş diyo ama işte şimdi çıkmazda kaldımbilmiyorumkismile

Back
X