Merhaba arkadaslarım.Bu siteye cok takılıyordum fakat yeni üye oldum.Arkadaslar sorunlarımı paylaşmak istiyorum.Mesela durduk yere aglıyorum evdeym ve okuyamadım imkansızlıklardan dolayı tek mutlu eden beni ailemin görücülere hemen vermek istememesiydi annem erken evlendigi için dua etmiş gec evlensin kızlarm diye.Ama arkadaslar ben hiç mutlu olamıyorum annem cık gez diyor cıkınca hemen eve varmak istiyorum.Forumda evlilerin güzel şeyler yazdıklarını yada bekarlarn cokca mutlu oldklarını görünce kendimi sorguluyorum..senin ne derdn var diorum.Erkek arkadas edinemiyorum ailem fazlasıyla muhafazakar ve dısarı bile cıksam nerelere kmlerle gitcegimi cokcok arastırıyorlar en cok ta babam..para yada başka sorunum yok durumumuz iyi fakat bagımlıyım sürekli bıktım usandım.bazen mesela burdan tarif alıp kendimi yemek hamurişi yapmaya veriyorum fakat,nereye kadar ondanda sıkılıyorum.Arkadaslarım okuyo okumayanlarda sallıyolar herşeyi mutlular ama ben her fırsatta aglıyorum sıkıntıdan gelecek kaylesi cekiyorum.evlenmek te istiyorum ama görücü gelenler hiçte uygun cıkmıyorlar ısınamıyorum mutlu olamayacagm sanıyorum ömrüm boyunca..babam kamu da iş için izin veriyor fakat cevresi var ugrasmıyor belliki lafta istiyor arkadaslarm bana akıl verin bişiler söyleyn kızın sevin naparsnız yapın deyin bana suan bile aglıyorum psikolojim berbat...sağolun