çaresiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi ros3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
R

ros3

Ziyaretçi
izlere bnde bısey dansmk ıstıorum erkek arkdsmla 2.5snedır ckıoruz. bunun bnm ıstemedgım seylerı yaptgını ogrendmm kızlarla takılmalar sarmaş dolaş resımler flan ayrıldım yalvardı tekrar barıstım salak gbi ayrı duramıorum sankı acaıp bısı alıskanlık oldu galıba napıcam blmıorum 2.5 sene boyunca sureklı ayrılıklar yasandı o yaptıkları aklıma gelınce dyanamıorum en son ptesı gnu ayrıldık suan hala ayrıyız. yalvarıo yıne napıcam bılemıorum bıde son gunlerde iice sogudum elımı tutmak ıstıo tutasım gelmıo flan yardım edınsenağlama

canım biçok kez ayrılıp barışmışsınız... her seferinde ayrılma nedeniniz neyse daha sonra sana aynı şeyleri tekrar yaşattı mı bu çocuk yoksa o hatasından ders aldı ama başka sorunlar mı çıktı ?

önce bunu sor kendine...

hatasını düzeltmediyse hiç düşünmeye bile gerek yok...

yok eğer her hatasından ders aldı ve tekrarlamadıysa o zaman şöyle düşün o sürekli hata yapacak sen affedeceksin ; buna ne kadar gücün var ?

2,5 sene elbette uzun bir zaman ... unutmak kolay olmaz ama hakketmeyeni de unutmak zor olmaz canım...

aynı hatayı bıdaha yapmadı ders aldı cnm ama bn unutamıorum ıste sureklı aklıma gelıo ıntıkamm almya clısıorum

aynı hatayı bıdaha yapmadı ders aldı cnm ama bn unutamıorum ıste sureklı aklıma gelıo ıntıkamm almya clısıorum

sürekli hesaplar peşinde koşmak istediğin bir ilişki mi yaşamak istediğin ?
hem başka kızlarla fotoğrafını gördüysen ne kadar yalvarsa da kendi yoluna gitmelisin...
zaten daha çok gençsin...

daha düzgün bir ilişki yaşamak senin hakkın ve senin elinde...

Ben her zaman söylüyorum bir ilişkide ihanet yalan varsa devam etmesi cidden çok zor..Ki bir kaç defa tekrarlanmış canının yanacağını biliyorum ama hani derler ya hergün ölmektense bir defa ölmeyi yeğlerim die sende bunu yap canım bu defa seni üzmesine izin verme..

canım senin içindeki duygu artık sevgi deil bi alışkanlık
intikam alma duyguları içindeysen buda artık ondan yavaş yavaş nefret ettiğini gösterir kendi düşüncm bu yanlış anlama bence bu şklde sağlıklı yürümez birdaha seni üzmesne izin verme derim ben :Syerimseniben

bnm basımada öyle bişey geldi bnde bitirdm oda cok yalvardı 1 ay affetmedim sonra affettim ama dediğin gibi araya soğukluk girince yine bitti aradan 1 yıl geçti hala yalvarıyo ama bi elma bi kere kırıldımı daha naparsan yap birleşmiyo ben onu naparsam yapayım affedemiyorum napman gerektiğini bilmiyorum ama ben affedemedim birleşemedik sen onu affetsen bile ona nasıl güvenirsin bir daha bilemiyorum...ben güvenemedim...!

Genelde boyle olur. Eski yaptiklarini unutamazsin, Yeniden basladiginizda da senin canin nasil yandiysa onun canininda yanmasini istersin. Soguk davranirsin. Aslinda seviyosun farkli olmasini istiyosun iliskinizin ama yaptiklarini unutamiyosun. Cook iyi anliyorum seni canim.

Birazda bence cahillik var arada cunku daha lisedesiniz galiba. O yaslarda iliskiler fazla ciddiye alinmiyo. Tamam seviliyo ama baskasiyla sevgililer diye diger kizlarlada muhabbetlerini kesmiyolar. Sarmas dolas resimler cekinmesi fazlasiyla hata tabi.
Bence unutamazsin. Iliskiniz boyunca ona guvensizlikle gecer ve hep tartismalariniz olur. Ikinizde yorulursunuz..

Ama yinede ondan ayrilmakda istemiyorum, seviyorum dersen.. Belkide gercekten hatasini anlamistir ve degismistir bilmiyorum. Inaniyosan gercekten hatasini anladigina, seni sevdigine dene bakalim. Intikam duygunuda yok etmeye calis. Gecmise deyil önüne bak. Surekli guvensizligini dile getirme...

çook haklısın aynen dedıklerını yasıorum cnm hatasından ders alcagnı hc dsnmuorum barısmadım hala zaten ama napıcamı bılemıorum cok saolun kızlar bırazda olsa dusuncelerım kesınlesti

artık hıc bı erkekle dusunemıorum kndımı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…