konumu okuyanlar bılır zor karar dıye bı konuda sevgılımden ayrıldıgımı söyledım ama suan ayrıldıgıma bi yönden seviniyorum o bana düşkün olmasına ragmen tanıdıklarımıza ben onnu bırakıcagıma inanırdım onun beni bırakıcagına inanmazdım gibi şeyler söylemiş ki o bana herzaman ayrılmak istersen sen ayrılırsın saygı duyarım diyen kişi bi anda psikopat gibi bişey oldu aradı mesaj attıı ailemle niye tanışmadın ailem hatta sülalalem gelip babanla tanıştırcam gibi sçma seyler demeye basladı ıstemiyorum gelmeyın desemde ınatla yapıcam diyo beni korktmaya basladı aynı iş yerinde farklı vardıyadayız cıkısta arada denk geliyoruz ondan o kadar nefret etmişimki görmememk için köşe bucak kacar oldum basıma bela oldu hiç tanıdıgım insan degil diyeblirim ve iyiki ayrılmısım diyorum resmen en son bidaha bana mesaj atarsan hatımı degişcem dedm oda degişme atmam ama arada atarım oda sevdiğimden kızma dedi attın an hattı kapatıcam dedim cünkü psikolijim çok bozuldu arıycak mesaj atcak dıye telefona korkuyla bakar oldum öndan bu sacma hareketlerınden iyiki ondan kurtuldum dıyorum işten ayrılmak istiyorum ben üniversiteye gidiyorum ama ceyiz için biraz borca grdim 3 sneye yakın calışıyorum birden bu adar olaydan sonra boşluga düşcek gibi hissediyorum kendimi kafam bi manyak gibi oldu herseyden daraaldım sıklıdım ise okula zorla gider oldum korkumdan evden cıkamaz oldum evimi ögrenmiş kmden ögrendiyse tek hiç bi yere gitmiyorum hatta napıcagımı bilmiyorum
(88