Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle dememize gerek kalmamış kendin biliyorsun çünkü.Not:yasin çok küçük hata etmişsin vs lütfen öyle demeyin.
sadece bana çözüm yolu lütfen
Keşke elinize mesleğinizi alıp gitseydiniz oralara, benim ablam kimyager ama Almanya'da diplomasını okutamadi bile orada geçerliliği yok dediler mesleğini orada yapamadı şu an dediğiniz gibi fırıncıda filan çalışıyor. Almanya zengine güzel ki zaten yoksa kimse ekmek yerine pasta yemiyor orada. Bir an önce dil sorununu halledin bence de
Esim verse diyorum.Paranı kim veriyor anlamadım o kısmı. 100 Euro yada 50 Euro verseydiler yazmışsın. Kv ve kp mi veriyor harçlığını?
Senin çalıştığın paraya noluyor onlar mı alıyor?
Sabahın köründe gidip akşam fırını ablam kapatıyor, oturmak yok dinlenmek yok hep ayakta, yer süpürme kasada durma herşeyi yapıyor ve karşılığını alamıyormuş o da çok bıkkın
Türkiyede kendine bi harçlık istiyorsan çalışmak zorundasın dünyanın her yerinde böyle bu.Koca parası yemek istiyordum diyorsan ona göre birini bulacaktın.
Ayrıca şu kapalılar dışlanıyor muhabbeti de sıktı artık. Dışlanma durumu her yerde herkesin başına gelebilecek bi şey,olsa bile zamanla kendini düzgün ifade edebilirsen onların kafalarındaki yanlış imajı değiştirebilirsin.Yoo sen bilmiyosun falan diyeceksen kapalıyım,kimse beni örtümden dolayı dışlamadı ne burada ne yurtdışında.Buna asla izin vermem çünkü.Ay beni dışlıyolar en iyisi okumayıp evde oturayım dersen kimsenin umrunda olmaz bu,bütün ömrün boyunca ondan bundan 100 euro bekler durursun aklını başına al
Merhaba öncelikle çok üzgünum zaten ve birazdan yazacaklarım için lütfen negatif yorum istemiyorum. Sadece yardımcı olacaklar yazarsa sevinirim.
Okul hayatımda basariliydim. Ama üniversite okumak istemedim. Bunalıyordum. Çalışmak vs hiç bi isteklerim yoktu. Lise bitti 3 yıl olacak galiba.
Evlenip Almanya ya geldim.
Burda bap projesi ile okurum hani amaç üniversite de okumuş olurum diye düşündüm ve hani ALMANYA ya. Herkes durumlar çok iyi diye düşünür ya.
Aslında öyle değil.
Tamam ck şükür yoksul değiliz ama burda kendine bi harclik olsun istiyosan çalışmak zorundasın. Almanca kursuna gidiyorum çok zor. Bunalıyorum. Öğrendim mı?evet çok şükür öğreniyorum.
Eşimin annesi burda almanya da üni ye falan gitmeme kesinlikle baştan belirtti. karşı çıktı kayinvalidem ben bi kere bahsetmiştim nisanliyken. Neyse sonra tabii kv temizlik işine gidiyor. Bende gittim yanında şimdide kendim yapıyorum bi iş. Bi ay oldu galiba.
Ama temizlik ve parası gerçekten ck az ve yürüyerek gidip geliyorum uzak mesafe. Tmm spor niyeti ile düşünüyordum ama nefsime çok ağır geliyo.
Eşimin mesleği var yüksek para li bi is yqpabilirdi ama takintilarindan dolayı işleri istemedi şimdide çok az paralı bi işe girdi ve bizim gelirimiz kb kv ile bir.
Bana adam akıllı her ay çıkarıp bi 100 euro ya da hadi 50 euro verseydiler böyle bi bunalıma düşmezdim galiba. Ama daha az verdiler bi kaç kez. Ve bazı zaman hiç.
Bi euro m bile yok şu an yani. Canım bi şey istese alamıyorum. Açık ve net. Daha yaptığım işin parası gelmedi.
Az önce ağladım eşime bunaldigimi söyledim. Napmak istiyosun dedi. Anlattım ama adam destek çıkacak bende bi cesaret yok. Çünkü kv karşıma almam lazım ve ben kapalıyım burda üni yi bırak normalde kapalilar çok dislaniyo. Ben ne yapacağımı bilmiyorum.
Temizlikçi olarak devam etmek istemiyorum. Burdan türkiye den üni okuyabiliyoruz ama o ise yarar mı?ne kdr yarar?bilmiyorum gerçekten kendimi ck kötü hissediyorum bi desteğe ihtiyacım var. Çok bunalıyorum.
Eşimin adam akıllı bi maaşı olsaydı hesabımız ayrı olsaydı ayda 100 euro ya bile raziyim. Ve çalışmak da şu sebepten istiyorum dili öğrenmek için. O gün hastaneye gittim rezil oldum. Kursa gittim ogrendm ama hayatın içinde kullanmak lazım.
Çok bunalıyorum. Çok baskı var. Türkiye de daha rahattım. Her istediğimi yapıyordum. Burda çok çok akraba var ve kv tarafından çok baskılar var özgürlük anlamında.
Not:yasin çok küçük hata etmişsin vs lütfen öyle demeyin.
sadece bana çözüm yolu lütfen
Allah yardımcın olsun ozaman. Biraz diret hedefin için dicem ama hedefin yokki sadece biryerlerden para gelsin istiyorsun.Esim verse diyorum.
Hayır şu an daha ilk para gelmedi ve
Her gün gidiyorum yürüyerek uzak bi yere bi okul temizliyorum geliyorum alacağım maaş 100 euro zaten.