Selam hanimlar.ben yabanci uyrukluyum.yazimda yanlislar olsa kusura bakmayin. Cok.uzatmadan derdimi anlatayim.artik kalp, sinir.krizi gecirmek durumundayim. 1yil 2 aylik evliyim.gorucu usulu ile tanisdik.3 ay konusdukdan sonra evlenme karari aldik. Konusdugumuz zamanda kendisi oyle bi sunduki sanki tam ben istadiyim adam. Cagdas.anlayisli.kadinin deyerini hakkini hukukunu bilen biri gibi. Evlendik geldik Ankaraya.burda kendisi ihtisas yapiyor.ama benim hic bir sosyal hayatim yok.tum sosial hesablarimi kapatdirdi.kendiside kapatmisdi.oyle anlasmistik.ilk once. Ama evlenince adam 180.derece dondu kaba .kendisini.dusunen.bana cimri olan. Konusmak istedikde siddet uygulamaya kadar giden biri oldu.cok.biktim dun cok pis kavga .o kadar kotu siiddet uyguladiki yuzumun 1 tarafi mosmor.sebeb ise onu Annem babama.haber verdim. Buraya gelecekler. 1 saniye bile durmak istemiyorum bosanmak istiyorum.ama bosanandan sonraki hayatdan korkuyorum.lutfeen bi akil verin.
Ayni.kulturdeyiz sonucda. Evet cok baski var. Ne derler, niye bosandi,kadin sabr eder falan filan.ama artik sabr edesi durumu coktan asdim iyiko universitemi vaktinda okudum.bide beni.suclu goruyor. Kadin evinde oturur. Ne isi var disarda kursda sporda falan. Simdi ona yaniyorumki ya boyle bir cahildinse neden kendini benim gibi okumus .sosial birini istemis gibi gosterdin!