Caresizim, neyapacagimi bilmiyorum

merve12yilmaz12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2018
17
3
1
merhaba kizlar,

Benim bir derdim var ve bunu sizinle paylasmak istiyorum. Benim icin cok hassas bir konu, oyuzden sizinde bu konuya oyle yaklasmanizi istiyorum..

Benim com hassas bir yapim var, cok duygusal ve olabildigince romantigim. Sevgilime surekli suprizler yapmaya calisiyorum mutlu olsun diye. Uzun yillardir bir birlikteligimiz var. Ama surekli en cok cabayi ben sarf ettim. Ben baska bir sehirde yasiyorum ve 5 yilda o sadece 2 kez geldi yanima, surekli ben gidiyorum onun yanina. Bunu ben hicbirzaman sorun etmedim ama. Sevgilimi cok seviyorum ama ailemden ve arkadaslarimdan surekli tepki aliyorum seni cok uzecek diye. Ben bunlari ilk baslarda duymamazliktan geldim cok sevdigim icin. Ama simdi kafam cok karisik, hala cok seviyorum ama galiba sevgilimde narsist kisilik bozuklugu var. Size yasadigimiz birkac olayi anlatayim: iliskide haliyle karsilikli ilgi istenir ama sevgilim ilgisini surekli baska seylere veriyor, arkadaslariyla oluyor surekli ve ben genellikle en son plandayim. Beraber Tatile gitmeyi bile zor ikna ediyorum ama arkadaslariyla seve seve gidiyor. Ben stajer-avukatim ama surekli neden savci olmuyorsun savci daha iyi diye elistiriyor beni, demek istedigim secimlerimi surekli kucumsuyor. Kiyafet secimim eger ona uygun degilse surekli benimle kavga ediyor ve surat asiyor. Birseye kizdiysa eger onu surekli teselli etmem gerekiyor, ve bana kizmadigi halde bana bile suratini asiyor. Bana cok yalanlari oldu ama surekli o hakliydi, neden yalan soyledin diye sordugumda eger yalan soylemeseydim sen sorun cikaracaktin senin yuzunden yalan soyledim diyor. Yillar once yakaladigim bir yalanini hala inkar ediyor ama kendi gozlerimle gordum hani kanitim var ama hala inkar ediyor. Ve en cok kafama takilan sey ise; kendini olmadigi gibi gosteriyor, durumu cok iyi degil( bunu asla sorun yapmadim) ama kendini cok zenginmis gibi gosteriyor ve tanitiyor. Surekli ilgi istiyor ama kendisi ilgi vermiyor.

Lutfen kizlar bana akil verebilirmisiniz? Iliskimizi resmiyetlestirmek istiyor ben okulum bitmeden istemedim ama yillardir ailesiyle baski yaptilar bana resmiyet istedikleri icin.

Peki karsındaki kişinin mesleği ne ? eğer aynı kültür de değilseniz meslekleriniz denkliği falan cok uç noktada ise (sen avukatsın ) o zaman bu ilişki evlilik olsa da zaten ilerde bence bozulur .Neden mi ? bahsettiğin kişinin söyledigine göre bence egoları var .Kendini zengin gibi gösteriyor diyorsun ilerde bi gün senden az maaş alınca napcak ? önce tartısma sonra kavga dövüş.. çok seviyor olabilirsin ama kişilik bozuklugu varsa narsiszm gibi kesinlikle tedavi olması gerek .ama bu hastalık değil onun karakteri de olabilir öönce onu çözmek lazım bence.

resmileşme olayına gelince bacım al aileni karsına bunları anlat bu yuzden ben okul bıtmeden dusunmuyorum de kımse senden onemlı degıl sana baskı yapmayada hakları yok azıcık dik dur avukat hanım hemen pes etme yoook.Ailene bu durumu anlat ve bahane olarak da okulu göster okul bitmeden ailem istemiyor de.

hem durumu iyi değil diyosun evlenirken inanılmaz masraf cıkıyor bunları bahane et bence bekle ..

baktın adam aynı adam değişmiyor yallah de gitsin . ayrıca youtubedan hakan mengucun ikili ilişkilerde kacınmanız gereken tıpler videosunu ızleyın . tam oalrak narsist adamları anlatıyor ben dinlemiştim resmen bu benim eski sevgilimmiş dedim öyle anlatıyor emınım sende dınleyınce o ozellıklerı sevgılınde bulacaksın...

inş hersey senın ıcınn ıyı olur canım

Sevgilin narsist değil sadece bencil ve kötü biri. Sende bana göre fazla yüz veriyorsun.. Sen bu kişi ile evlensen kişiliğinin katili olursun haberin olsun, çünkü bir kac seneye kalmaz sen diye birsey kalmaz. Sen onu yüz üstü birakmiyorsun. Kendini kurtariyorsun kuzu

Yazik degil mi sana? Okumussun iyi bir meslegin var neden kendine bunu yapiyorsun? Biraz calis parani kazan gez toz keyif al hayattan hemen evlenip ne yapacaksin hem boyle bir adamla?? Neyse en azindan kafan karismis bu iyi bir sey.

Ayrilinca cok uzuluyorum ve neyapacagimi bilmiyorum sanki onu yuz ustu birakmis gibi hissediyorum

O duzgun biri de sen yari yolda birakiyor degilsin. Sorunlu oldugu icin hayatndan cikarmis oluyorsun sadece. Sakın acıma. Kendine acı. O seni uzerken sana acımıyor. Ben de hep acidim birilerine. Ama onlar benim gozumun yasina bakmadi.

Sen alıştırmışsın çocuklarını şımarık yetiştiren aileler gibi sen de onu şımartıp tepene çıkartmışsın yatkınlık da varmış tam olmuş. Zor değişir o sen de kendini çek biraz bakalım değişiyor mu tepkisi ne oluyor.

Peki karsındaki kişinin mesleği ne ? eğer aynı kültür de değilseniz meslekleriniz denkliği falan cok uç noktada ise (sen avukatsın ) o zaman bu ilişki evlilik olsa da zaten ilerde bence bozulur .Neden mi ? bahsettiğin kişinin söyledigine göre bence egoları var .Kendini zengin gibi gösteriyor diyorsun ilerde bi gün senden az maaş alınca napcak ? önce tartısma sonra kavga dövüş.. çok seviyor olabilirsin ama kişilik bozuklugu varsa narsiszm gibi kesinlikle tedavi olması gerek .ama bu hastalık değil onun karakteri de olabilir öönce onu çözmek lazım bence.

resmileşme olayına gelince bacım al aileni karsına bunları anlat bu yuzden ben okul bıtmeden dusunmuyorum de kımse senden onemlı degıl sana baskı yapmayada hakları yok azıcık dik dur avukat hanım hemen pes etme yoook.Ailene bu durumu anlat ve bahane olarak da okulu göster okul bitmeden ailem istemiyor de.

hem durumu iyi değil diyosun evlenirken inanılmaz masraf cıkıyor bunları bahane et bence bekle ..

baktın adam aynı adam değişmiyor yallah de gitsin . ayrıca youtubedan hakan mengucun ikili ilişkilerde kacınmanız gereken tıpler videosunu ızleyın . tam oalrak narsist adamları anlatıyor ben dinlemiştim resmen bu benim eski sevgilimmiş dedim öyle anlatıyor emınım sende dınleyınce o ozellıklerı sevgılınde bulacaksın...

inş hersey senın ıcınn ıyı olur canım
Evet izledim ben o videoyu ve gercekten anlattigi seylere sahip sevgilim, ve bir insan degisirmi bilmiyorum. Normalde insan yalan soylemekten cekinir ama benim sevgilimin yalan soyleme sebebi bile ben oluyorum ve artik ben benlikten ciktim, sanki dunyada birtek o varmis gibi hissediyorum sanki beni kimse onun gibi sevmeyecekmis gibi, benim kadar sevmese bile illaki duygular paylasildi okadar yilda. Acikcasi com aci cekiyorum

Evet izledim ben o videoyu ve gercekten anlattigi seylere sahip sevgilim, ve bir insan degisirmi bilmiyorum. Normalde insan yalan soylemekten cekinir ama benim sevgilimin yalan soyleme sebebi bile ben oluyorum ve artik ben benlikten ciktim, sanki dunyada birtek o varmis gibi hissediyorum sanki beni kimse onun gibi sevmeyecekmis gibi, benim kadar sevmese bile illaki duygular paylasildi okadar yilda. Acikcasi com aci cekiyorum

bende öyleydim benim o narsist beni terk ettiginde kimse benı sevmez sandım yemeden ıcmeden kesıldım agladım yalvardım dön dedım neler yasadım bı allah bı ben bılırım tığ gıbı kaldım ama ınan sonunda ölüm yok yenıden bırı cıktı karsıma ve sevdım sevıyosun ve eski acılar gecıyor senın gıbı özellıkle de meslegı böyle ıyı ıken kendıne bunu yapma bu adamla olmaz bak sende diyosun aynı ozellıklerı tasıyor adam narsist demek kı . kendıne yazık etme ve ayrılırsan sosyal medyanı kapat ıletısım kurma en hızlı unutma yontemı bu onu takıp etmemek hıc bı yerden ıletısımde olmamak zor böyle devam edersen sende kendı benlıgınden cıkarsın yapma bunu kendıne

bende öyleydim benim o narsist beni terk ettiginde kimse benı sevmez sandım yemeden ıcmeden kesıldım agladım yalvardım dön dedım neler yasadım bı allah bı ben bılırım tığ gıbı kaldım ama ınan sonunda ölüm yok yenıden bırı cıktı karsıma ve sevdım sevıyosun ve eski acılar gecıyor senın gıbı özellıkle de meslegı böyle ıyı ıken kendıne bunu yapma bu adamla olmaz bak sende diyosun aynı ozellıklerı tasıyor adam narsist demek kı . kendıne yazık etme ve ayrılırsan sosyal medyanı kapat ıletısım kurma en hızlı unutma yontemı bu onu takıp etmemek hıc bı yerden ıletısımde olmamak zor böyle devam edersen sende kendı benlıgınden cıkarsın yapma bunu kendıne
Evet cok haklisin ama ayrilsak bile birkac gun sonra bana kendini acindirarak tekrar geliuor ve ben boyle seylere dayanamiyorum, cok cabuk affediyorum. Affetmezsem sanki ona haksizlik yapiyormusum gibi geliyor. Kendi dogrularimi kendime olan saygimi aslinda kubetmis durumdayim farkindayim ama en zayof noktam o. Ve dedigim gibi seviyorum ama sonunda ben uzulecegimi biliyorum ve kurtulamiyorum, kendi ayrilir kendi tekrar gelir hale geldi iliskimiz. O isteyincr biter o isteyince tekrar barisilir neyapicam bilmiyorum ve saglima zarar verdigimin farkindayim. Surekli kendinkendime dusunuyorum diyorumki seviyorki tekrar geliyor, demekki oda bensiz yapamiyorum ama inaninki bilmiyorum. Sevgi bumudur?

Evet cok haklisin ama ayrilsak bile birkac gun sonra bana kendini acindirarak tekrar geliuor ve ben boyle seylere dayanamiyorum, cok cabuk affediyorum. Affetmezsem sanki ona haksizlik yapiyormusum gibi geliyor. Kendi dogrularimi kendime olan saygimi aslinda kubetmis durumdayim farkindayim ama en zayof noktam o. Ve dedigim gibi seviyorum ama sonunda ben uzulecegimi biliyorum ve kurtulamiyorum, kendi ayrilir kendi tekrar gelir hale geldi iliskimiz. O isteyincr biter o isteyince tekrar barisilir neyapicam bilmiyorum ve saglima zarar verdigimin farkindayim. Surekli kendinkendime dusunuyorum diyorumki seviyorki tekrar geliyor, demekki oda bensiz yapamiyorum ama inaninki bilmiyorum. Sevgi bumudur?

Bu tamamen bagımlı olmak bi uyuşturucu gibi düşün ve bu sana zarar veriyor ondan kurtulman lazım, ayrıl ve ayrıldıktan sonra yalvarsa yakarsa ağlasa gel dese barışcaz dese tehtid etse bile sakın barışma kestirip at heryerden sil onu iki timsah göz yasına kanıp tüm gelecegini mahvetme inan ilerde bunların kat be kat fazlasını yaşarsın birde senin yerinde olsam psikologdaan destek alırım neden bu kadar ona bagımlısın onu kendinden çok neden seviyorsun diye bunun altına mutlaka bi sebep yatıyordur onu da çözmüş olursun hemde bu dertten kurtulursun

Benim de bundan beter bir erkek arkadaşım vardı. Kendisi çok iyi bir üniversiteye ve çok iyi bir bölüme Türkiye derecesi yaparak girdi. Ben de onunla aynı şehirde olmak için tercih yaptım. Farklı şehirlerde çok iyi bölümlerde okuyabilecekken, iyi bir üniversitede ortalama bir bölüm okudum. Bir anda huyu suyu değişti. Okul gereksiz çalışmak gereksiz kendini eve kapattı. Beni aramaz sormaz ama ayrılma sinyali versem bensiz yapamayacağını söyleyip çıldırır. Tam 10yıl sevgili olduk. Şu an utanarak yazıyorum 1 saat mesafeye gidip yemeğini yaptım evindeki eşyaları aldım kurslara gönderdim cebine para koydum hobileri olsun diye ucuz/pahalı aklına gelip gelebilecek herşey. Çocuğuma bakar gibi... sırf hayata dönsün bana dönsün diye. Bu arada ben ailemden iyi para alıyordum. TÜBİTAK bursiyeriydim. Üstüne özel ders veriyordum. Kolay değil tabi iki ev geçindirmek:) Herkes arkadaşları bile ayrıl kendini kurtar demeye başladı ama yapamıyordum bağımlılık desem değil ilginç birşey. Bir gün şehri terk ettim ve ayrıldım. Asla yapamayacak gibiydim ama oldu. Uzun süreli ilişkiler bağımlılık gibi ama kangren kesip atmadan olmuyor. Biliyorum içten içe seviyorsun. Bunu kendin için yap ve ayrıl. Aklın kalacak ama kendini bulacaksın.

Back
X