merhaba kizlar,
Benim bir derdim var ve bunu sizinle paylasmak istiyorum. Benim icin cok hassas bir konu, oyuzden sizinde bu konuya oyle yaklasmanizi istiyorum..
Benim com hassas bir yapim var, cok duygusal ve olabildigince romantigim. Sevgilime surekli suprizler yapmaya calisiyorum mutlu olsun diye. Uzun yillardir bir birlikteligimiz var. Ama surekli en cok cabayi ben sarf ettim. Ben baska bir sehirde yasiyorum ve 5 yilda o sadece 2 kez geldi yanima, surekli ben gidiyorum onun yanina. Bunu ben hicbirzaman sorun etmedim ama. Sevgilimi cok seviyorum ama ailemden ve arkadaslarimdan surekli tepki aliyorum seni cok uzecek diye. Ben bunlari ilk baslarda duymamazliktan geldim cok sevdigim icin. Ama simdi kafam cok karisik, hala cok seviyorum ama galiba sevgilimde narsist kisilik bozuklugu var. Size yasadigimiz birkac olayi anlatayim: iliskide haliyle karsilikli ilgi istenir ama sevgilim ilgisini surekli baska seylere veriyor, arkadaslariyla oluyor surekli ve ben genellikle en son plandayim. Beraber Tatile gitmeyi bile zor ikna ediyorum ama arkadaslariyla seve seve gidiyor. Ben stajer-avukatim ama surekli neden savci olmuyorsun savci daha iyi diye elistiriyor beni, demek istedigim secimlerimi surekli kucumsuyor. Kiyafet secimim eger ona uygun degilse surekli benimle kavga ediyor ve surat asiyor. Birseye kizdiysa eger onu surekli teselli etmem gerekiyor, ve bana kizmadigi halde bana bile suratini asiyor. Bana cok yalanlari oldu ama surekli o hakliydi, neden yalan soyledin diye sordugumda eger yalan soylemeseydim sen sorun cikaracaktin senin yuzunden yalan soyledim diyor. Yillar once yakaladigim bir yalanini hala inkar ediyor ama kendi gozlerimle gordum hani kanitim var ama hala inkar ediyor. Ve en cok kafama takilan sey ise; kendini olmadigi gibi gosteriyor, durumu cok iyi degil( bunu asla sorun yapmadim) ama kendini cok zenginmis gibi gosteriyor ve tanitiyor. Surekli ilgi istiyor ama kendisi ilgi vermiyor.
Lutfen kizlar bana akil verebilirmisiniz? Iliskimizi resmiyetlestirmek istiyor ben okulum bitmeden istemedim ama yillardir ailesiyle baski yaptilar bana resmiyet istedikleri icin.