- Konu Sahibi kederlimelek
-
aslında ögle deyil imam nikahı kıydı ama olmuyor onunla illakı bu dünyanın öbür dünyasıda var ben bunuda biliyorum ama denemediyim yapmadıgım birşey kalmadı yinede bırakmıyor
aslında ögle deyil imam nikahı kıydı ama olmuyor onunla illakı bu dünyanın öbür dünyasıda var ben bunuda biliyorum ama denemediyim yapmadıgım birşey kalmadı yinede bırakmıyor
Ayrılın hanımefendi.arkadaşlar benim sıkıntım aslında okadar basit ve bögle kolayca anlatılacak bir durum deyil ben 35 yaşında 1 çocuklu bayanım buraya yazmayı çok istedim ama cesaret edememişdim benim eşim 6 sene önce öldürüldü oglum 2ci sınıfa gidiyordu ben şimdi 4 buçuk 5 senedir birisiyle birlikteyim ama adam evli işte herzamanki gibi bende ilk başlarda kandırıldım sözde eşinden ayrılıp benimle evlenecekti ama hala aynı deyişen birşey yok bırakmayı çok ama çok denedim ne yapdımsa sonuca ulaşamadım alkol alıyor ve alkolliyken gözü hiç birşey görmüyor ayrılalım bitsin diyorum çıldırıyor eşimdende ayrılmıyor ne yapcamı bilmiyorum lütfen bir akıl verin
bildiğim kadarıyla eşinin rızasını alması gerekiyormuş erkeğin. almazsa geçersizmişİmam nikahı kıydı, yani bunu Allah katında meşrulaştırdınız öyle mi?
Peki eşinin haberi var mı?
Yok.
Sizce bu nikah geçerli mi o zaman ?
Degil.
Yaptıgınız zinanın hiç bir bahanesi olmaz.
Bırakmıyor diye bir şey yok.
Eşine ya da savcılığa haber verin bakalım bırakıyor mu bırakmıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?