çaresizim

kederlimelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
11
0
36
Ankara
arkadaşlar benim sıkıntım aslında okadar basit ve bögle kolayca anlatılacak bir durum deyil ben 35 yaşında 1 çocuklu bayanım buraya yazmayı çok istedim ama cesaret edememişdim benim eşim 6 sene önce öldürüldü oglum 2ci sınıfa gidiyordu ben şimdi 4 buçuk 5 senedir birisiyle birlikteyim ama adam evli işte herzamanki gibi bende ilk başlarda kandırıldım sözde eşinden ayrılıp benimle evlenecekti ama hala aynı deyişen birşey yok bırakmayı çok ama çok denedim ne yapdımsa sonuca ulaşamadım alkol alıyor ve alkolliyken gözü hiç birşey görmüyor ayrılalım bitsin diyorum çıldırıyor eşimdende ayrılmıyor ne yapcamı bilmiyorum lütfen bir akıl verin

Son düzenleyen: Moderatör:
Adamin karisinin yerinse olmak istermiydin..
Ona gidio karicim dio sarilip uyuyo daha sonra sabah sana geliyo..
bu kadar genismisinz..
sakin yanlis anlamayin yargilamiyorum zerre alakadar etmez beni..
sahsi fikrim..Obur dunyada Allaha dersiniz artik allahim alkolluydum korkumdan zina yaptim, korkumdan karisinin kul hakkina girdim diye...

Yahu arkadaşım nasıl bir durumdasınız ki eşiniz öldürülünce,
sanki erkeksiz hayat yaşanmıyormuş gibi hemen evli erkeklerle birlikte oluyorsunuz?
Ben anlamıyorum yani.
Kandırıldıgına da inanmıyorum.
En baştan evli adamla birlikte oluyorsun sonra kandırıldım.

Kurtulmak istesen seni tehdit ettiğinde çoktan savcılığa suç duyurusunda bulunurdun.

Sizlerin durumuna kendi düşen ağlamaz diyor atalarımız...

aslında ögle deyil imam nikahı kıydı ama olmuyor onunla illakı bu dünyanın öbür dünyasıda var ben bunuda biliyorum ama denemediyim yapmadıgım birşey kalmadı yinede bırakmıyor

İmam nikahı kıydı, yani bunu Allah katında meşrulaştırdınız öyle mi?
Peki eşinin haberi var mı?
Yok.
Sizce bu nikah geçerli mi o zaman ?
Degil.
Yaptıgınız zinanın hiç bir bahanesi olmaz.

Bırakmıyor diye bir şey yok.
Eşine ya da savcılığa haber verin bakalım bırakıyor mu bırakmıyor mu?

Son düzenleme:
Ay cinlerim tepeme çıktı bi de imam nikahı kıydı diyor. O nikahın hiç bi hükmü yok canım. Allah katında falan feşmekan uydurmayın kafanızdan. Nikah duyurulur topluma ilan edilir biz evlendik diye, bu amaçla kıyılır. Onun bunun kocasını kapıp zavallı kadıncağızdan habersiz aşna fişne yapmak için değil.

aslında ögle deyil imam nikahı kıydı ama olmuyor onunla illakı bu dünyanın öbür dünyasıda var ben bunuda biliyorum ama denemediyim yapmadıgım birşey kalmadı yinede bırakmıyor

İmam nikahınızı ikinizinde ailesinizdeki herkes biliyormu onun eşide dahil çünkü aksi halde o nikah dinen geçersiz imam nikahının maksadı zaten çevreye duyurulması gizliyse siz zaten nikahlı değilsiniz demektir

eşinden icazet almadan 2. hanıma nikah mikah kıyamaz.
ay bide kafanıza göre meşrulaştırmıyor musunz. pess. pess.
bir de çaresizsin, valla sen burdaki herkesten daha çok çözüm üretirsin herşeye.
bir de gelip gelip buraya yazmayın, iyi bir şeymiş gibi...
nasıl çıkarsan çık bu işin içinden bize ne
başlarken sordun mu da şimdi gelmiş akıl istiyorsun milletten.

Ayrılın hanımefendi.
Anlamıyorumki 4 sene nasıl yürütebildiniz bu ilişkiyi evli bir adamla. Eşindende ayrılmıyor demişsiniz ayrılsa mutlu mu olacaksınız onuda anlayabilmiş değilim.
Siz olsanız karısının yerinde ne hissedersiniz?
O sevgiliniz olacak erkek müsvettesine bişey demiyorum Allah onu bildiği gibi yapsın.

Kederlimelek
Bu bi tercih
Sen kendine kederi layık görmüşsün ki 2.kadın olmayı seçmişsin
Çakma imam nikahıyla da ak pak hale getiremezsin
Belki hatta üçüncü kadın da vardır da, bunu da senden saklayıp imam nikahı kıymıştı o kendini çok zeki sanan ahlak yoksunu adam

Adamın evli olduğunu biliyomuşsun
Buna kandırılmak denmez
Boşanacam demiş, bunu dört gözle beklemişsiniz benim anladığım
Ama daha çok beklersiniz
İkinci kadınlara hep bu vaat edilir dizilerde bile
Ama icraat olmaz

bildiğim kadarıyla eşinin rızasını alması gerekiyormuş erkeğin. almazsa geçersizmiş
hoş bana ters bu şeylerde. sadece öğrendiğim şey bu

Yuva yıkanın yuvası olmaz
kendinizi o kadının yerine koyun
nedemek ayrılamıyorum
kendinize 2.kadınlığı nasıl yakıştırıyorsunuz peki
bunu kendinize saygınızdan yapmayın
evladınız için yapmayın
ayrılın bu adamdan

kederlimelek kullanıcısından alıntı

arkadaşlar benim sıkıntım aslında okadar basit ve bögle kolayca anlatılacak bir durum deyil ben 35 yaşında 1 çocuklu bayanım buraya yazmayı çok istedim ama cesaret edememişdim benim eşim 6 sene önce öldürüldü oglum 2ci sınıfa gidiyordu ben şimdi 4 buçuk 5 senedir birisiyle birlikteyim ama adam evli işte herzamanki gibi bende ilk başlarda kandırıldım sözde eşinden ayrılıp benimle evlenecekti ama hala aynı deyişen birşey yok bırakmayı çok ama çok denedim ne yapdımsa sonuca ulaşamadım alkol alıyor ve alkolliyken gözü hiç birşey görmüyor ayrılalım bitsin diyorum çıldırıyor eşimdende ayrılmıyor ne yapcamı bilmiyorum lütfen bir akıl verin

.kandırılmak farklıdır. adam size bekarım der. sizde böyle sanarak beraber olursunuz. sonra öğrenirsiniz.
o zaman kandırılmış olursunuz.
siz bilerek ve isteyerek evli bir adamla olmuşsunuz.
adamın çocukları var mı.

Son düzenleme:
aynı durum bi yakınımın başına geldi kocası başka birine imam nikahı kıymış ve hamile kız..
eşininde 2 çocuğu var. eşinin öğrendiğindeki bedduaları duymak bile istemezdin..

Siz çaresiz değilsiniz. Kendinizi o insana mahkummuş gibi görmeyin.
Önce şunun kararını vermeniz gerek böyle bir hayatı siz hakediyor musunuz? Çocuğunuzda varmış o hakediyor mu? Beraber olduğunuz adamın karısı hakediyor mu?evet ben bunları hakediyorum hayatımdan memnunum diyorsanız size kimsenin bir yardımı dokunamaz. Bunlara cevabınız hayır hiçbirimiz haketmiyoruz ise o zaman yapılacaklar belli ki arkadaşlarda yazmışlar zaten.
Yok ben istemiyorum da o bırakmıyor gibi şeyler sadece bu durumu yaratmanızın bahanesi olarak görülüyor burdan bakınca. 4-5 sene tek taraflı sürmez hiç bir ilişki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…