- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
Merhaba kızlar. benim sorunum oğlumun dersleri ile ilgili
ne yapsamda fayda etmedi. özel ders aldırıyorum resmen öğretmenleri kaçırıyor. kimse oğluma ders vermek istemiyor. bir türlü çözemiyorum. zaten maddi olarak ta çok gücüm yok. yine de bir umut özel ders aldırıyorum. ama hep sonu hüsran.
şu anda iyice çaresiz kaldım. hiç ders çalışmıyor. en son ders veren hocada gelmek istemiyor. boş yere paranızı alamam dedi
yenisini aradım. çok kişi oldu vermek isteyen fakat bu sefer ben karar veremedim. Ankarada oturuyorum. çocuğuma koçluk yapabilecek ders verebilecek birini arıyorum fakat hep hayal kırıklığı yaşamaktan bıktım.
Dipnot: psikiyatr ve psikologa gidiyoruz. dikkat eksikliği var biraz ama derslerinin kötü olması için hiçbir sebep yok dediler. defterleri çok kötü. not tutmuyor. resim bile yapmak istemiyor. ümidim günden güne azalıyor.
sizce ne yapmalıyım

şu anda iyice çaresiz kaldım. hiç ders çalışmıyor. en son ders veren hocada gelmek istemiyor. boş yere paranızı alamam dedi

Dipnot: psikiyatr ve psikologa gidiyoruz. dikkat eksikliği var biraz ama derslerinin kötü olması için hiçbir sebep yok dediler. defterleri çok kötü. not tutmuyor. resim bile yapmak istemiyor. ümidim günden güne azalıyor.
sizce ne yapmalıyım