• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Caresizim

ysnydn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
39
38
88
Merhaba arkadaşlar

34 gün önce doğum yaptım babam ve annem bize yerleşti çocuğu büyütmek için yaza kadar bizdeler ben ise başlayınca da annem de duracak bebeğim asıl benim sorunum annem ve babam torunlarına karşı çok ilgili bana ve babasına veremeyecek kadar annem geceleri yanında yatiriyor sen yat uyu dinlen diyor kucağıma alacağım zaman aldırmiyor lar yanımda yatsın diyorum benim yanımda daha iyi diyip vermiyor kaç defa konuştum bebeğimı evladım gibi göremiyorum kardeşim gibi geliyor göğüsumun ucu olmadığı için sagip veriyorum tek yaptığım bu bebeğimi yanıma aldığımda elimden alıp içeride yatsın diyerek babamin kucağına veriyor yada kanepeye koyuyor babam annesine babasına ağlıyor bende duruyor diye kucağına alıyor eşimde bu duruma çok kızıyor annem bebeğime annem diye hitap ediyor sürekli Ağlıyorum çok caresizim çok korkuyorum evladım beni sevmez diye bana anne demez diye

Anneniz çok bebek hasreti içindeyse doğursaymış.Böyle saçmalık mı olur?Madem sizin konusmalariniz ise yaramiyor bir aile terapisti bulun ve gidin hep beraber.Annenizdir diye konduramayabilirsiniz ama psikolojisi bozuk resmen.İşiniz çok zor.Allah yardımcınız olsun da yuvanız bile tehlike altinda boyle.

Ewet ben aile danışmanı yım fakat terzi kendi sokugunu dikemiyor

Merhaba arkadaşlar

34 gün önce doğum yaptım babam ve annem bize yerleşti çocuğu büyütmek için yaza kadar bizdeler ben ise başlayınca da annem de duracak bebeğim asıl benim sorunum annem ve babam torunlarına karşı çok ilgili bana ve babasına veremeyecek kadar annem geceleri yanında yatiriyor sen yat uyu dinlen diyor kucağıma alacağım zaman aldırmiyor lar yanımda yatsın diyorum benim yanımda daha iyi diyip vermiyor kaç defa konuştum bebeğimı evladım gibi göremiyorum kardeşim gibi geliyor göğüsumun ucu olmadığı için sagip veriyorum tek yaptığım bu bebeğimi yanıma aldığımda elimden alıp içeride yatsın diyerek babamin kucağına veriyor yada kanepeye koyuyor babam annesine babasına ağlıyor bende duruyor diye kucağına alıyor eşimde bu duruma çok kızıyor annem bebeğime annem diye hitap ediyor sürekli Ağlıyorum çok caresizim çok korkuyorum evladım beni sevmez diye bana anne demez diye
Benimde kızımı annem buyuttu kızım anneme anne dedi benim ismimi söyledi. Ama büyüdü şimdi 3 yaşında bana anne demeye başladı anneme de anne diyor ama hiç uzulmedim allah razı olsun annemden gözüm arkada kalmadı hiçbir zaman. Kızım şimdi iki annem var diyo ama biliyor onun anneannesi olduğunu arada anne der arada anne anne der. Bence sizde üzülmeyin en azından güvenle birakabileceginiz biri var.

Bu durum evliliginizde de sorunlara neden olabilir resmen size ve esinize saygisizlik yapiyorlar minicik bebeginizin sizin kokunuzla uyumasi babasina size sarilmasi lazim bol bol boyle davranislarla esinizin babalik hislerini de zedelerler sizin bebekle bag kurma zamanlariniz bence guzelce konusun gitsinler siz ise baslayacaginiz zaman gelsinler bakmak icin baskasi bakamaz diyorsaniz

kızım 9 aylıkken çalışmaya başlamıştım yeniden ve tam bir emme düşkünüydü. ne biberon ne emzik kullandı sadece beni emmek istedi. Anneme onu bıraktığımda , anne meme için ağlarsa kendi memeni ver boş boş emsin. yeter ki ağlatma dedim.. o ağlayınca dayanamıyordum çünkü. nitekim verdi de, o şekilde sakinlestirdi kızımı..çocuk anne ile anneanneyi ayırt etmeyi çok iyi biliyor. hiç böyle evhamlara kapılmayın..

Merhaba arkadaşlar

Ben bu durumu kayınvalidem de yaşamıştım gerçekten çok zor ve sinir bozucu..Yapmasın ama gece yanımda kalsın anne sen bize nasıl baktın bende öyle bakayım de hoş ne desen boş o bildiğinden vazgeçmez de işte Allah yardımcın olsun.

Merak etme anne demez ise benim ki demezdi kayınvalidem bir keresinde göğsünü vermiş denemiş alacak mı diye :D :D :D bir de bana söyledi o an sinirlerim zıpladı şimdi gülüyorum oğlum boynuma sarılıyor annecim gel öpeyim diyor. Korkma annesi sensin ve öyle de kalacaksın kalbini yorma bunun için ben zamanında çok yordum..

Çok teşekkürler ederim oğlum bugün2 aylık oldu annemi görünce gülüyor sakinesiyor emin olun kaç kere konuştum laf vurdum vs anlamıyor ve gitmiyor ne yapacağım bilmiyorum

Back
X