• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Caresizim..

Sevgili buluyor ama aldattıgına kesin diyemiyorsunuz büyük ihtimalle diyorsunuz tuhaf. Çünkü ihtimal değil kesinlik var.
Boşan. Kanıtları da topla

Bi keresinde telefonunda facebook açıktı birden mutfağa girdim Oda telefon elinde kaldı bişe de diyemedi saçma sapan bahaneler anlattı
Sonra bu devamlı oyun oynuyordu ben de ki ekli hesap devamlı kapalı sen hangi hesaptan oynuyorsun dedim sanane diye çıkıştı
Bende ordaki fotoyu oyunda buldum birbirleriyle konuşuyorlardı sevgilisiyle askimli cicimli bende kendimi gizleyerek konuştum çocukların var evlisin filan diye tabi yine inkar ama ben hepsini anlatınca eşimin ismi ne dedi burdan anladın Onun olduğunu sonra numara verdi ben o kişi değilim numarayı ara filan diye bende beni tanır diye arayamadım
Koskoca oyunda eşini nasıl buldun?

Sen hala boşanmadın mı? Diğer konularından hatırlıyorum seni o zaman hep şüpheleniyordun aldatıldığından. Boşanmazsın sen sırf sohbet muhabbet dertleşme için konu açmışsın üzgünüm.

Küçük çocuğunuz kaç yaşında.hiç değilse bir işe girseniz ilersi için iyi olur.bir işe girin sonrası daha kolaylaşır.

Çaresizseniz çare sizsiniz hanımefendi. Sevgili bulmuş diyorsnz hemde büyük ihtimalle aldatıyor diyorsunuz. Boşanın gitsin.

Back
X