caresizimm

missnunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
2.184
856
248
Mutsuzum cokk.elimi neye atsam kurutuyorum issizim..kismetsizim..terkedildim.aksam msj attim cvp vermedi istemiyo beni..30yasindayim artik herkes gibi duzenim olsun diye ugrastikca dibe.batiyorum..arkadaslarim ya evli ya calisiyolar..kimseyi gordugum yok bu ara herkesin bi duzeni var kendine gore..ev desen keyifsizim diye evdekiler bana uzuluyo bu sefer daha cok kiziyorum kendime..kismet cikiyo haber geliyo sonrasinda ses kesiliyoo...kafayi yicem artik...hep aglamak geliyo icimden yatip uyumak bi daha uyanmamak..nasi duzene girer sizce bu hayat?bende evlenip mutlu olur muyum?yasitlarimin cocuklari boylarinda ben hala babamin evinde biktim yasamak agir geliyo artik ...

evlenen herkesin mutlu olduğunu kim söyledi... yarısı iyiyse ki bak mutlu demiyorum eh işte idare ediyorsa yarısıda artık dayanılmaz ha aldığından boşanmayı tercih ediyor.
baba evinde size kötü davranılmıyorsa çalışıp para getirmediğiniz başınıza kakılmıyorsa neyin mutsuzluğu bu...
yarına çıkacağımızın garantisi yokken sırf henüz evlenemediz ve bir işiniz yok diye neyin çaresizliği ki bu???

Çok sıkılmışsınız fakat her evlenen de mutlu değil ki..
Bence şükür etmek için onca sebep varken
her elimi attığımı kurutuyorum diye kendinizi üzmeyin.

evlilik bir mutluluk garantisi değil.
evli olan insanların çok büyük bi kısmı da ÇOK mutsuz.
hayatınızı evlenmek üzerine odakladığınız için diğer şeyler de buna bağlı olumsuz gelişiyor.
kendinize başka hedefler koysanız mesela iyi bir iş bulup
o işte yükselmek, ayrı yaşamak vs gibi daha mutlu olabilirsiniz.

sizi mutlu edemeyecek biriyle kahrolacagınız bir hayat surmek icin mi mesaj atıp cevap vermesini bekliyorsunuz?
kısmetinizde varsa olur ama evlenmem gerek diyip psikolojinizi kendiniz bozuyorsunuz... bir de 5para etmez adamların egosunu şişiriyorsunuz.

bir suru kadın var evlenmeyen, bosanan, hatta cocuklarıyla ortada kalan, ailesinin evine de geri donemeyen.
eger baba evinden şikayetciyseniz calısıp ayrı eve cıkabilir kendi hayatınızı kurabilirsiniz. sadece biraz cesaretinizi toplasanız yeter. hem böyle kendinizi saldıgınız surece size gelen adayın da saygı duymasına engel olursunuz.

Çok negatifsin. Sorunlarının sebebi bu olabilir. Mesaj atmadı mı, boşver sende atma. İşsiz mi kaldın, aç kalmadın diye şükret. Babanın evinde mi kalıyorsun, başını sokacak bir yerin olduğu için şükret.

Hayatını değiştirmek mi istiyorsun değişime önce kendinden başla. Bir puzzle çözerken, tek tek yerleştirirsin hepsini birden değil. Hayatının birden bire muhteşem olmasını bekleyemezsin. Depresyon belirtilerin de var. Bir uzmana görünsen iyi olur arkadaşım.

Sert çıkmak istemiyorum ama yok yere arabesk e bağlayıp, "kurban" rolü oynayanları görünce çok sinirleniyorum. Evet tüm belalar aksilikler seni buluyo di mi? 3 sene önce ben de terkedildim arkadaşım, hemen ardından 1.5 sene süren işsizlik dönemin geldi ama hiç " :( :( :( yazık bana bak ne kadersizim :( :( :(" moduna girmedim. Üzüldüm, düşündüm ama üzüldükçe daha çok çözüm aradım, "benim bu süreçten almam gerekn bşy var ama ne?" dedim kendime. Aşk yoksa işe verdim kendimi ama acımadım. Arkadaşlar yazmış zaten hergün neler okuyoruz kk da, derdim var köşelerini biraz daha oku derim ! :20:

Son düzenleme:
Çok üzülüyorum böyle konuları okuyunca. İnsanız biz ya, potansiyel olarak ne kadar kıymetli bir varlığız.

Bir insanın hayatına anlamı başka bir insan katamaz. Varlığımın değer kazanması için bir kocaya muhtaç değilim. Zaten benim tek başıma bir değerim yoksa, ben ona ne katacağım peki, beni ne yapsın di mi?

Sekerim, once bence bir is bulun, daha cok caba gosterin. Insan icine karisirsiniz, hayata yeniden baglanirsiniz diye dusunuyorum.

Herifi bosverin gitsin zaten.

cv vermedıgım yer kalmadı ama olmuyo ne hıkmetse..babamın evınde sukur rahatım ama onlarda artık benım mutlu olmamı ıstıyorlar o yuzden bıraz baskı var uzerımde bırını begen bı duzen kur artık dıye..ama olmuyo ıste her cıkana konmuyo bu gonul bırıne kondu oda ıstemedı..uzgunum ve bu uzgunlugumun aılemı daha uzmesı uzerımde bı baskı olusturuyor..keske bulsam bı ıs o kadar ıhtıyacım varkı bu ara..kendımı kalabalıgın ıcınde yalnızım dıyebı laf var yaa oyle hıssedıyorum..allaha sıgındım namaza basladım huzur bulıyım dıye ama hala mutsuzum ıste...evet dısardan benım yerımde olmak ıstıycek bı cok ınsan olabılır ama herkesın hıkayesı farklı ıste ıcındekı mutsuzlugu farklı hepımızın

sizi mutlu edemeyecek biriyle kahrolacagınız bir hayat surmek icin mi mesaj atıp cevap vermesini bekliyorsunuz?
kısmetinizde varsa olur ama evlenmem gerek diyip psikolojinizi kendiniz bozuyorsunuz... bir de 5para etmez adamların egosunu şişiriyorsunuz.

bir suru kadın var evlenmeyen, bosanan, hatta cocuklarıyla ortada kalan, ailesinin evine de geri donemeyen.
eger baba evinden şikayetciyseniz calısıp ayrı eve cıkabilir kendi hayatınızı kurabilirsiniz. sadece biraz cesaretinizi toplasanız yeter. hem böyle kendinizi saldıgınız surece size gelen adayın da saygı duymasına engel olursunuz.

o kadar haklısınkı 5 para etmez bı adamın egosunu sısırdım dun aksam evet...ama o an oyle dusunemıyosun ıste..

evlenen herkesin mutlu olduğunu kim söyledi... yarısı iyiyse ki bak mutlu demiyorum eh işte idare ediyorsa yarısıda artık dayanılmaz ha aldığından boşanmayı tercih ediyor.
baba evinde size kötü davranılmıyorsa çalışıp para getirmediğiniz başınıza kakılmıyorsa neyin mutsuzluğu bu...
yarına çıkacağımızın garantisi yokken sırf henüz evlenemediz ve bir işiniz yok diye neyin çaresizliği ki bu???

baba evınde tek sorun hala cocuk olmak..sadece benım mutsuzlugum onları etkılıyo ve bu yuzden baskı yapıyorlar..nereye ggıtseler onlarla takılmamı ıstıyorlar..ama artık 5 yasında degılım kı ben onlara gore hala cocugum ve benı mutlu etmek ıcın cabalıyorlar ama farkında olmadan dahada mutsuzlastgımı dusunduruyorlar

Çok negatifsin. Sorunlarının sebebi bu olabilir. Mesaj atmadı mı, boşver sende atma. İşsiz mi kaldın, aç kalmadın diye şükret. Babanın evinde mi kalıyorsun, başını sokacak bir yerin olduğu için şükret.

Hayatını değiştirmek mi istiyorsun değişime önce kendinden başla. Bir puzzle çözerken, tek tek yerleştirirsin hepsini birden değil. Hayatının birden bire muhteşem olmasını bekleyemezsin. Depresyon belirtilerin de var. Bir uzmana görünsen iyi olur arkadaşım.

evet sukretmek ıcın bıcok sebebım var haklısınız..dogru puzzle parcası bı hayatıma gırse artık ıs.es ne olursa faretmez bı yerden baslasam belkı o huzuru yakalıycam ama su an sankı bosluktayım..amacsızca

hayat herkeze farklı sınavlar sunar senin sınavın şuanki durumun 30 yaşında olup evlenmemiş henüz karşısına dogru biri çıkmamış çok insan var çogumuzun ailesi böyledir evlatları onların gözünde hep küçücük bir çocuk olarak kalır bunlar için hayata küsmek yerine dahada hayata tutunman gerekli bir an önce ruh halinden çıkıp farklı gözle bak dünyaya

Iş bulmuş olsan diğer sorunlarında çöüzülür bence kendi geliri olan ve bekar bir bayan kadar rahat biri yok
evlilik mutluluk demek değilki güzel bir arkadaş çevresi birde 3 5 kuruş alın terin mutluluğu aralayacaktır. önce üzerindeki şu karamsarlıktan kurtul bi silkelen süslen püslen aç bi komedi uzat bacağını geç karşısına seyret . Heh şimdi biraz rahatladıysan iş bulma çabalarını arttır. önce bir kendine olan güvenin yerine gelsin koca dediğin ne ki bugün en babayiğit en delikanlı olanlar karşılarında kendine güveni olan bir kadın gördükleri an kapında dizilirler zaten. ;) son olarak herkes evlenicek yuva kurucak çoluk çocuğa karışacak diye bbir kaide varmı. ? Hayır yok . Mutluluğun sırrını bunda arama. Asıl hatan bu

baba evınde tek sorun hala cocuk olmak..sadece benım mutsuzlugum onları etkılıyo ve bu yuzden baskı yapıyorlar..nereye ggıtseler onlarla takılmamı ıstıyorlar..ama artık 5 yasında degılım kı ben onlara gore hala cocugum ve benı mutlu etmek ıcın cabalıyorlar ama farkında olmadan dahada mutsuzlastgımı dusunduruyorlar

sizi bu kadar seven ve hala mutlu olmanız için sizin için didinen bir ailenizin olmas ne kadar büyük bir şans, ah keşke onu kaybetmeden anlasanız...
bu arada sizi bu kadar sevdiklerine göre bu sıkıntınızı güzel bir dille anlatsanız sizi hiç sıkmayacaklarından eminim...
bence hayatınızdaki güzelliklerin farkına varın ve olmayanlar için çaresizim gibi şeyler düşünmeyin

sizi bu kadar seven ve hala mutlu olmanız için sizin için didinen bir ailenizin olmas ne kadar büyük bir şans, ah keşke onu kaybetmeden anlasanız...
bu arada sizi bu kadar sevdiklerine göre bu sıkıntınızı güzel bir dille anlatsanız sizi hiç sıkmayacaklarından eminim...
bence hayatınızdaki güzelliklerin farkına varın ve olmayanlar için çaresizim gibi şeyler düşünmeyin

aılemden yana sorunum yok ama aramızda kusak farkı var sanırım ben evın en kucuguyum gec katılmısım bıraz aralarına..o yuzden mı bılmıyorum bı anlamama cabaları var..sureklı gulmemı eglenmemı beklıyorlar..ama benım yasımdayken kendılerınınde bıcok derdı varmıs bunu unutuyorlar..ısın kotu tarafı ıste..keske mutlu olmayı becerebılsemde onlarıda mutlu etsem ama amacsızca yasamak boyle yapıyo sanırım ınsanı..

Iş bulmuş olsan diğer sorunlarında çöüzülür bence kendi geliri olan ve bekar bir bayan kadar rahat biri yok
evlilik mutluluk demek değilki güzel bir arkadaş çevresi birde 3 5 kuruş alın terin mutluluğu aralayacaktır. önce üzerindeki şu karamsarlıktan kurtul bi silkelen süslen püslen aç bi komedi uzat bacağını geç karşısına seyret . Heh şimdi biraz rahatladıysan iş bulma çabalarını arttır. önce bir kendine olan güvenin yerine gelsin koca dediğin ne ki bugün en babayiğit en delikanlı olanlar karşılarında kendine güveni olan bir kadın gördükleri an kapında dizilirler zaten. ;) son olarak herkes evlenicek yuva kurucak çoluk çocuğa karışacak diye bbir kaide varmı. ? Hayır yok . Mutluluğun sırrını bunda arama. Asıl hatan bu

evet canım o ısı bı bulsam tum kapılar acılıcak onumde ama yok ıste..umarım en kısa zamanda bulurum..ve 3kurusta olsa paramla keyfıme bakarım..sımdı bı aktıvıteye katılıyım sosyallesıyım desem para lazım oda bende yok..belkı bırazda bu ara yasadıgım bu asosyallık benı karamsar yaptı..dua edın ıs bulıyım bır an once kendıme gelıp toparlanıyım....ne guzel bı sıteymıs bu kadın dayanısması valla ıyı gelıyo terapı gıbı...saolun hepınız

Back
X