sözlüm denizci.somaliye seyire gitti 5 aylığına.bugün 12 gün bitti daha... hiç bi haber alamadım.içimde bi sıkıntı var.aranızda benim gibiler varsa yorumlarınızı bekliyorum.yorumlarınız bnm için önemlii....
canım kıyamam ben sana üzülme.
deniz dünyadaki en güvenli yerdir merak etme sağ salim haberini alırsın inşallah.
bir denizciyle evlenmek çok zor olmalı.
sabırlı olman lazım koyverme kendini
canım kıyamam ben sana üzülme.
deniz dünyadaki en güvenli yerdir merak etme sağ salim haberini alırsın inşallah.
bir denizciyle evlenmek çok zor olmalı.
sabırlı olman lazım koyverme kendini
cevabına çok mtlu oldm biliyomusun insanın eli kolu bağlı oturması beklemesi çok zor bişey.... senn bna verdğn bu cvp bile bni mtlu etmeye yetti.çnkü bu durumda en küçücük şeyler bile mtlu edebiliyo insanı.dediğin gibi.denizcyle evlenmek zor... ama onsuz kalmak daha da zor ...
cevabına çok mtlu oldm biliyomusun insanın eli kolu bağlı oturması beklemesi çok zor bişey.... senn bna verdğn bu cvp bile bni mtlu etmeye yetti.çnkü bu durumda en küçücük şeyler bile mtlu edebiliyo insanı.dediğin gibi.denizcyle evlenmek zor... ama onsuz kalmak daha da zor ...
ben de şu an sevdiğimin özlemiyle yandığım için seni öyle iyi anlıyorum ki...
o da karayolunda seferde devamlı... kar yağmış yollar buzlu... inan aklım gidiyor her kaza haberinde...
sevdiğin de şu an seni düşünüyordur. seni merak ediyordur...
yazını okuyunca gözlerim doldu tatlım.
üzme kendini böyle. onlar denizci. denizi çok iyi bilirler.
her şartta ne yapmaları gerektiğini de.
biliyor ki kendisini bekleyen biri var. senin böyle üzüldüğünü görse içi yanar.
sanirim ilk defa boyle uzun zamandir bekliyosun, merak etme firsati olmamistir aramak icin, tesadufe bak ki ben de oradan donmesini bekliyorum erkek arkadasimin 4 ay sonrasinda...
sanirim ilk defa boyle uzun zamandir bekliyosun, merak etme firsati olmamistir aramak icin, tesadufe bak ki ben de oradan donmesini bekliyorum erkek arkadasimin 4 ay sonrasinda...
ben de şu an sevdiğimin özlemiyle yandığım için seni öyle iyi anlıyorum ki...
o da karayolunda seferde devamlı... kar yağmış yollar buzlu... inan aklım gidiyor her kaza haberinde...
sevdiğin de şu an seni düşünüyordur. seni merak ediyordur...
yazını okuyunca gözlerim doldu tatlım.
üzme kendini böyle. onlar denizci. denizi çok iyi bilirler.
her şartta ne yapmaları gerektiğini de.
biliyor ki kendisini bekleyen biri var. senin böyle üzüldüğünü görse içi yanar.