Çaresizliğin dibindeyim.

Evlenip karısını kendi malı gibi gören adam cinsi bu. Kendi ailesiyle sınırsız görüşülebilir, kadının bunda söz hakkı yok ama kadının kendi ailesiyle ne kadar görüşeceğine de erkek karar verir... Yok ya. Valla yerinizde olsam dönmem o herifin yanına. Gelip kapımda kul köle olması, hatasını anladığını ispat etmesi lazım bir şansı daha hak etmesi için. Ayrıca çekip gidecek, on gün arayıp sormayacak kadar büyütüyorsa bu meseleyi, büyük psikolojik sorunları var bu adamın bence. Tatlı dille, azıcık kal, ama ben bunalıyorum kalmayayım, sen de çok kalma özlüyorum filan dese, aslında nasıl da orta yol bulunabilecek bir durum. Ama illa ki iktidar kuracaklar ya... İzin vermeyin size kölesi gibi davranmasına.

Eşiniz müsade etmediyse bunu çözmeden gönlünü almadan kalmanız hoş olmamış ayrıca evli insana ailesi ısrar edermi hiç bizde kal diye ailende hatalı seni zor durumda bırakmış evin eşin sorumlulukların var fazladan kal diye ısrar böyle duzenını bozar hatalısın bence evlilik bu degıl eşine ve evine dön hatalı olsanda istediğim gibi kaldım geldim olayına çevir en azından bu işi düzelt

Eşinizin yaptığı saygısızlık orası net. Aileniz neden bu kadar ısrar etti ki kalmanız için. Keşke sizde kalmak için bu kadar ısrarcı olmasaydınız. Çünkü bunun çözümü bu değil bana göre, onun ailesi sizden çıkmıyorsa ve eşiniz sizin ailenizin yanında bu tür davranışlar sergiliyorsa oturup eşinizle bu konuyu enine boyuna konuşmalı olmuyorsa o zaman bir karara varmalıydınız. Konuşmaktan kastım eğer siz ailenizi sık sık göremezken eşinizin ailesi sizden çıkmıyorsa tavrınızı koymalıydınız, sen benim aileme çok sık gitmek istemiyorsun anlayabiliyorum yeni evliyiz beraber vakit geçirmemiz çok daha güzel ama bunun için ailene de bir sınır koymalısın, sen nasıl ailemle çok fazla vakit geçirmek istemiyorsan bende senin ailenle 7/24 birlikte olmak istemiyorum ki buna mecbur da değilim. Benim aileme karşı çizdiğin sınırların hepsini kendi ailene de çizmelisin aksi halde telafisi olmayan kırgınlıklar yaşanmasına sebep olursun demeliydiniz.

Bir kadın annesine babasına giderken neden EŞİNDEN izin alır alma gereği duyar aklım almıyor. AİLE ötesi var mı. Ne o benim sahibim ne de ben onun kölesiyim. Adam manyaktır takıntılıdır (iki eş içinde) lanet olsun arkadaşıma az gideyim yada komsumdan çok hoşlanmıyor huzurum kaçmasın dozunu kaçırmayayım dersin(olmaz da hadi oldu diyelim) ama kocacım lütfedersen ANNEM VE BABAM a gidebilir miyim izin verir misin , ya çok oluyorum ama eğer çok abartmış olmazsam 1 2 günde kalsam olur mu mu diyeceğim. Afedersin de hösttt hoopppp dur orada hangi sıfatla hangi hakla buna cürret ediyorsun diyemiyor musun . Ailemin yanına geldim kalmak istiyorum diye beni babamın evinde onlara ve bana saygısızlık yaparak bırakıp giden adamın ce...min dibine kadar yolu var. Eşin annesine babasına giderken kaç kere ezilip büzülerek izin aldı senden. İzin ne ya izin neee.
Kendinize ve ailenize azıcık saygınız varsa kapınızda kul köle olup pişmanlıktan gerçekten kıvranmadan dönmeyin. Eğer dönmezse de bilin ki Allah ın sevgili kulusunuz.

Not: Gittiğim yaptığım her şeyden eşimin haberi vardır benim de eşimin yaptıklarından. Bilgilendirmek faklı gönül alarak arayı bulmak farklı amaaa izin vermek almak çok başka bir şey.

Başıma gelmiş olsa durum bu sefer geri dönmezdim tabi ben dönmezdim. Alışmış nasıl olsa eninde sonunda döneceksiniz diye bakıyor eşiniz.

Back
X