- 22 Mayıs 2012
- 20
- 7
- 38
Öncelikle herkese merhaba bu benim siteye ilk mesajım, bana çok tepki gösterenler olacaktır ancak yazarak bir nevi paylaşarak rahatlayabilirim diye düşünüyorum,7 haftalık hamileyim yaşı büyük bir oğlum var ve bu ikinci evliliğim (oğlum ilk evliliğimden)hamilelik bende tam anlamıyla bir şok etkisi yaptı tam ayrılma kararı almıştım ki bu durumu öğrendik halbuki polikistik over hastası olduğumu ve yumurtalarımın hareketinin olmadığını söylemişti doktor şimdi neden korunmadın diyeceksiniz haklısınız hem ihmal hem de ne kadar anlaşamasak da eşimin rızası olmadan korunmayı kendime yakıştıramadım ,bu işin kutsallığının farkındayım Allah'ın vermiş olduğu bir hediye bu ancak şu an herşey o kadar kötü ki hem deli gibi ayrılmak istiyorum hem de ne kadar küçük olursa olsun bir canlıyı evladımı yaşama hakkı tanınmış bir bebeği aldırmanın günahından çok korkuyorum vicdanımla sürekli hesaplaşma içindeyim ancak evliliğim de bir o kadar kötü şiddet bile gördüm hamileliğim yakın döneminde çıkış yolu bulamıyorum Allah kimseyi bu duruma sokmasın bebek bekleyen herkese yardımcı olsun inşallah sağlıcakla kalın