Çaresizlik durmayan kanama

Polyanna454545

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2018
204
48
18
29
Konya
Merhaba.16 gün gecikmeli adet oldum dün doktora gittim ultrasonda hersey temiz cikti kan tahlilim bugün çıktı doktora göstermek icin gittim doktor yokmuş acile gitmemi söylediler oradaki kan alanlar bakti tsh 2.23 estradiol 78.03 fsh 7.23 lh 5.71 prolaktin 6.52 esrtadiolun biraz yüksek dediler ve kanamam var az ilac yazmadi doktorda 10 11 güne kadar gelen kanamalari normal kabul ediyoruz dedi normalde 7 güne kadar normal degilmi bu testide 9. Gün yaptilar suan 10. Gün hala kanamam var az gelio ama bitmiyor moralim çok bozuk kanamam durmadigi icin aranizda böyle bir durum yasayan varmi bana yardim edermisiniz bana bir yol gösterin caresizim :KK43:

biseye uzulmek stres havalarda sicak bunlarda etkiliyebilir bazen. evlimisiniz gebelik acisindan sordum.o degerlerden anlamam da ben

Ins ya gerçekten kadın olmak çok zor durmadikca daha cok stres yapiyorum ben rahim kalinlasmasida gecirdim o yüzden tedaviden sonra 1 senedir normal geliyordu en fazla 3 gün gecikmem oluyordu 5 gün sürüyordu adetim ama bu ay hem gecikmeli hemde durmuyor o yüzden cok endisleniyorum

bende endemetrium hiperplazi hastasiydim evet . tedavi oldum . en son 2 hafta once yine parca alindi kuretaj oldum rahmim temizlendi . polip cikti enson ama temizlendi yine. simdi iyiyim sukur . benim hic durmuyodu kanamam hemde cokk fazla yuruyemiyodum bile dusun

eger sikayetin surerse kendi doktoruna gorun . ama normali 10 gunu gecerse doktorum bana hemen gel dedi. sen de benim gibi ameliyat falan oldunmu rahim kalinlasmasindan

Yok canım ben ameliyat falan olmadim ilac kullandim onunla düzeldi evlendikten 2 ay sonra basladi bende de evlenene kadarda hep dûzenliydi hep 5 gûndü bende 23 yasindayim zaten bi ozaman gittim birde simdi doktor arastiralim dedi niye olmadiginj bugünde yoktu o yüzden kaldi gitti daha hersey nasip ama işte uzamasa bu döngü bu kadar iyi olucak Allah sana bagislasin kızını şükür bir tanede olsa var insan olmayinca hic olmuyacak gibi geliyor sürekli buna takılıyor Allah ol derse olur ötesi yok işte Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins

Biz tasindik baska sehire o yüzden o teshis eden doktorda orada kaldi burdaki gittigimi önerdi herkes onada sordum kalinlasmam varmi diye kalinligin normal dedi kistindd yok dedi birde hormonlarina bakalim dedi ama bugün göstericektim ona oda yoktu

yani ben 2 kez ameliyat oldum. ben farkliydim demekki. bana bile doktor 1 sene muhlet verdi ters bisey yok. Allah verirse olur hamile kalabilirsin dedi. bekliyorum bende. stres yapma cok ama cok gencsin daha olur. doktorunu ihmal etme sakin . ben cok ihmal ettim kanamam bazi ay normale dondu oyuzden. yapacak bisey yok. en son gittigimde hastalik bitmis dedi doktor. bende biliyodum benimki ileri derecedeydi kansere cevirirdi tedavi olmasaydin dedi. oyuzden iyi bi doktor bul ve ona git. senin benim kadar agir degil hastaligin sukret ayrica. yasinda cok genc . olur inisAllah. inisAllah durdu belki kanaman??

Haklısın canım ins Allah tüm hastalara şifa versin.Evet zamanla kanser yapiomus zor bir durum ya . Ins cümle isteyenlere versin ayrica beni sordugun icin tesekkür ederim tam bitmedi az da olsa hala gelio artik ne diyim doktorada gittim gitmesem neyse sonuc ayni

Haklısın canım ins Allah tüm hastalara şifa versin.Evet zamanla kanser yapiomus zor bir durum ya . Ins cümle isteyenlere versin ayrica beni sordugun icin tesekkür ederim tam bitmedi az da olsa hala gelio artik ne diyim doktorada gittim gitmesem neyse sonuc ayni
durur o inisAllah belki biseye sinirlendin ondan oldun. ama doktoru ihmal etme sakin

Back
X