Çaresizlik hissi

bakisacisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
38
43
3
24
Kızlar ya bazı konularda okurdum da mezun olup evde oturup bazı sınavlara hazırlanmak zorunda kalanların ne kadar zor durumda olduğunu bilemezdim. Ders çalışma stresi evdeki gelen giden temizlik olaylarını bazı huzursuzluklar yardım etme, çevrenin kalmaması olsa bile ders çalışmak zorunda olduğun için zaten çıkmaman gerektiği. Yaşın belli bir seviyeye gelmesi ve hayatında biri varsa o iş hayatına atılıp çevre edinmişken sen sürekli evde oturup ders çalıştığın için ona ezik hissetmen. İşe de giremiyorum. Lütfen yorum tavsiye tesekkürler.

Ezik hissedilecek birşey yok. Biz de geçtik o yollardan. Sınava hazırlan ve işi al böyle şeylerle kafanı meşgul etme

Niye işe giremiyorsunuz? Bence iş hayatı insana bir düzen kazandırıyor, zamanın kıymetini daha iyi anlıyorsun. Yoksa 7/24 evde olunca, aman yarın çalışırım nasıl olsa moduna girmek çok kolay.
Çok yoğun olmayan bir iş bulursanız bir düşünün derim. Hem özgüven/moral açısından da iyi.

Caresizlik diye algilamayin bunu. Elinizden geleni yapin zaman zaman boyle stresler oluyor sadece umitsizlige kapilmayin karsinizdaki kisi sizi ezmeye mi calisiyor ki boyle.bir dusunceye kapildiniz?

herkes geçiyor veya geçecek bu yollardan..kimisi 1 ay kimisi 1 yıl kimisi daha fazla beklemek zorunda kalabiliyor..biraz kader kısmet bu işler..hayırlısı olsun hakkında..negatif düşünme..

Yok kimsenin ezmeye çalıştığı yok mesleğime uygun iş yaşadığım şehirde yok. Bu yüzden ailem okuduğum meslek hariç çalışmamı istemiyor. Olsa uygun zaten bu sancıyı çekmem ki başvurdum yakın şehirlere de olmadı biraz tanıdık şart yok oda kendi çabamla olmuyor. Geçtiğiniz için nasıl atlattığınızı sordum biraz moral, destek istedim yada neler geçti başınızdan dinlemek istedim.

Mezunum..Yeni evliyim. Aöf okuyorum ve aynı zamanda hafta içi de dershaneye yazıldım kpss için :) Okuduğum bölümde çok torpil oynadığı için arkadaşlarımın çoğu atandı tabi bazıları da çalışıp kazandı..Hak etmeyenler çalışmadan kazandığı için sinirliyim..İşe giremiyorum çünkü geçen yıl kpss ye çalışmadan yüksek puan aldım eşim dershaneye gitmem için zorladı.Yaşadığım şehirde de hiç akrabam yok..Hep evdeyim yani..Sana da başarılar diliyorum ne diyeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…