Çaresizlik

evlataskttir877

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2018
1
0
1
28
Merhaba . Bu mesajlari inanki gonlumden gelerek yazıyorum. Benim 2 yasinda bi oglum var. Eşimden ayriyim annem ile kalmaktayim. Birde kardesim var. Babam öldü. Annem apartman merdivenelrini silerek gecimimizi saglamaya calsiiyor. Ben ogluma bakmak zorunda oldugum icin kimseye birakamdigim için çalışamıyorum benden baskasinda da durmuyor. Çünkü baba sevgisi olmadan buyudu ve ben ona hem anne hem baba oldum. Ben cocuguma hic bisey alamiyorum. Kışın allah razi olsun camiden bize kislik 2 3 Kıyafet gelmisti. Onlarda 7 8 aylik bebekler iicn. Inanir misin yavrumun ayakkabısi yok ayayina giyecek. Tek bir oyuncağı yok. Evde terliklerle oynuyor. Ben kahroluyorum. Magazlarin önünden caresizce gecmek artik canimi acitiyor. Disarda parka gidiyoruz cocuklarin oyuncaklarında gozu kaliyor yavrumun. Kıyafetten daha anlamiyor allahtan. Ablacim ben kimseden buyuk bisey istemiyorum. Ben sadece annelerin eger cope gidecek kullanılmayan oyuncak ayakkabi kıyafetleri varsa Allah rizasi icin Cope gitcegine bize göndersinler. Bizi cok mutlu ederler. Omur boyu dua ederim. Insallah sesimizi duyarsiniz. Allah razi olsun sizden. Hayırlı gunler

Back