Nereden başlasam bilemiyorum.Şimdi benim bir sevgilim var böyle yurtlarda falan kalıyor aşırı dinine düşkün o yüzden denize gitmeme pek sıcak bakmıyor ben ramazandan önce son bi kez denize girmek istedim babam kardeşim falan sonra tabi ki oda sıcak bakmadı neyse yola çıktık bu başladı ne giydin falan dedi bende short askılı dedim denize giderken pantolon giycek halim yoktu bide arabadan inip direk denize gidiyoruz sonra hiç utanmıyormusun dedi hiç çekinmiyormusun dedi bana sonra ayrılmak istiyorum dedi neden dedi yok başladı dışardaki f..şeler gibi giyiniyorsun dedi ben o lafı duydum acayip kalbim kırıldı sonuçta ben babamın yanındayım ailem var yanımda yani bu arada 1.5 yıldır çıkıyoruz 17 yaşındayım .. Sonra neyse diğer kavgalarımızda da yok sen hiçbişey anlamıyorsun ger...kalısın yok gözlerin pislik yok bana bela okudu hakkını helal etmedi bana daha neler neler söyledi küfürde etti bi kaç kez . ama ayrılmadık . siz olsaydınız napardınız bu hakaretlere karşı ki anlatmadığım daha neler var ona göre ben ona hep kızıyomuşum lafları hakediyomuşum ona göre değersizim yani bilmiyorum