çaresizlik

Liipstiick

Sabrın sonu selamet :)
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
492
66
53
Moralim eksilerde resmen. Hayatımda en çok değer verdiğim ennnn çok sevdiğim kişi benim sorunum. Babam. Mutlu anında dünya şekeri bi insandır Çalışıyordu öncelerde bi meşgalesi vardı. Emekli oldu evde artık tüm gün. Aşırı sinirli arkadaşlar. Herşey mükemmelken cümle arasından bişi seçer onu kafasına takar insanlara sarar ki sarmak ne kelime bağırıp çağırır hatta terbiyesizleşerek küfür bile edebilecek duruma gelir ki nefret ediyorum başkası küfür etse yerin dibine sokarım babamıda defalarca uyardım anlamıyor anlamıyor hatta uzatırsam konuyu eline ne geçerse fırlatacak duruma geliyo. Yaşım 22 üniversite öğrencisiyim bende yanlısı doğruyu ayırt edebilecek yaştayım konuşmaya çalışmıştım daha önce sonu hep sert tepkilerle bitti annem çok denedi insanların kalbini kırıyorsun diyip duruyor kadıncağız tamam dikkat edicem dese bile bir bakmıssın yine birine kafayı takmış bişeyi kendine sorun etmiş abarttıkça abartıyor. Aşırı kıskanç mesela şuan çalısıyorum ctesi pazarım boş dışarı çıkmak istiyorum örneğin nereye ne işin var otur oturduğun yerde diyo tabiki dinlemiyorum bir süre sonra annemi sürekli sıkıştırıp aratıyo eve çağırıyo. Psikolog fikri veren olacak ki bende kesinlikle isterim gitmesini ama inanın önünden geçmez o ihtimali görmezden geliyoruz annemle artık dediğim dedik isteği olmayınca kıyamet koparan bi insan bu sonuçta Kadıncağızada çok üzülüyorm babam komşularla tartışınca utanıyo üzülüyo. Yemin ederimki acaba bugun nasıl geçecek acaba bugun kimle tartışacak diye bekler oldum. Huzursuzum bu halim işime özel ilişkilerimede yansıyo. Şuanda aynı şekilde tartışma var. çok bunaldım odamda ağlamakla yetiniyorum sadece kızlar yardımcı olun ne olur

Son düzenleme:
Moralim eksilerde resmen. Hayatımda en çok değer verdiğim ennnn çok sevdiğim kişi benim sorunum. Babam. Mutlu anında dünya şekeri bi insandır Çalışıyordu öncelerde bi meşgalesi vardı. Emekli oldu evde artık tüm gün. Aşırı sinirli arkadaşlar. Herşey mükemmelken cümle arasından bişi seçer onu kafasına takar insanlara sarar ki sarmak ne kelime bağırıp çağırır hatta terbiyesizleşerek küfür bile edebilecek duruma gelir ki nefret ediyorum başkası küfür etse yerin dibine sokarım babamıda defalarca uyardım anlamıyor anlamıyor hatta uzatırsam konuyu eline ne geçerse fırlatacak duruma geliyo. Yaşım 22 üniversite öğrencisiyim bende yanlısı doğruyu ayırt edebilecek yaştayım konuşmaya çalışmıştım daha önce sonu hep sert tepkilerle bitti annem çok denedi insanların kalbini kırıyorsun diyip duruyor kadıncağız tamam dikkat edicem dese bile bir bakmıssın yine birine kafayı takmış bişeyi kendine sorun etmiş abarttıkça abartıyor. Aşırı kıskanç mesela şuan çalısıyorum ctesi pazarım boş dışarı çıkmak istiyorum örneğin nereye ne işin var otur oturduğun yerde diyo tabiki dinlemiyorum bir süre sonra annemi sürekli sıkıştırıp aratıyo eve çağırıyo. Psikolog fikri veren olacak ki bende kesinlikle isterim gitmesini ama inanın önünden geçmez o ihtimali görmezden geliyoruz annemle artık dediğim dedik isteği olmayınca kıyamet koparan bi insan bu sonuçta Kadıncağızada çok üzülüyorm babam komşularla tartışınca utanıyo üzülüyo. Yemin ederimki acaba bugun nasıl geçecek acaba bugun kimle tartışacak diye bekler oldum. Huzursuzum bu halim işime özel ilişkilerimede yansıyo. Şuanda aynı şekilde tartışma var. çok bunaldım odamda ağlamakla yetiniyorum sadece kızlar yardımcı olun ne olur

Tekrar calismayi dusunmuyor mu evde durdugu icin sariyor sizr ya da hobisi yok mu vakit gecirmesi icin onu oyalamasi icin? Bir arkadasimin babasi da boyleydi 1 sene boyunca baya cektirdi kavga gurultu eksik olmuyordu evlerinden sonra babasi kendine ugras buldu gunde 4 5 saat oyle oyalaniyor daha rahatladilar simdi yani demem o ki emekli olduktan sonra boyle olduysa bi ugras bulmalisiniz babana. Benim babamda sinirli bir adam hayatta evde oturamaz senin babandan beter olur eminim:) ama o 80 yasina da gelse evde oturmaz imkani yok oglen 2 saat evde otursa sıkılmaya başlıyor bide Babamin isleri hep yogun hep seyahatte kendi işi ama ona ragmen gec gelir erken kalkar gider is kolik yerinde duramayan biri senin babanda uzun yillardir calistigi icin eve alisamadi sanirim karsiniza alip guzelce konusmayi denediniz mi? Belki sizi ne kadar uzdugunun farkinda degildir.

Babanizi mesgul edecek baska biseyler bulmali.bos durmamali. Is hayatindaki gibi.bos kaldigi icin biyle tepkiler veriyodur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bulmacaya yonelt tum baglari kesiliyor erkekler evde olunca herseye karisir

merhaba.. aramızda yaş farkı olmasına rağmen aynı baba örneği bizde de var. ve sesimi çıkaramadığım için çok sinirliyim:47::47::47: susacağız mecburen. zaten üniv. ye gidiyomuşsunuz. fazla üzmeyin kendinizi. yaşlandıkça asabiyet artar. sağlık dersimizde görmştm, yaşlılar ortamlarında hakimiyetinin azaldığını düşündükleri için sinirli olurlarmış. ona evin reisi,babası olduğunu hissettirin.

Aynı babamı gördüm ve seni çok iyi anladım. Babam geçirdiği bir kaza sonrası erken emekli oldu (55 yaşında) ve onbeş senedir evde! Psikolojisi de bozuldu çünkü gezip tozan biri de değil hep evde! Artık iş paranoyaya döndü. Ne ithamlar neler.. Ve ben babamsız evlendim gelin oldum çünkü kalbimi kırdı.. Size nasıl bir çözüm sunsam bilemedim ama inşallah sonu babam gibi olmaz.

Back
X