• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çaresizlik..

alinda_

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
30
4
13
31
Aslında ben eski bi üyeyim adımı açık yazdığım için yeni hesap açmak istedim şimdi buraya sadece içimden geçenleri yazmak istiyorum bi insanı kandırmak bu kadar kolaymı hergün evlilik hayalleri kurdurup seni anneme hep anlatıyorum deyip kandırmak bu kadar kolaymı sevmiyormuş bunca zaman sonramı aklına geldi bu bu kadar şey yaşandıktan sonra ben ona çok güvendim herkesten çok inandım o kadar gerçekçiydiki söylediği şarkılar hala kulağımda sevmiyorken niyeyaptı bütün bunları bi genç kızın hayatı bu kadar basitmi her şeyi bir sevmiyoruma sığdırdı sevmediysen neden yaptın bütün bunları neden hergün çocuklarımız diye hayaller kurdurdun isimlerini bile söyledin senin yüzüden sana inandığım için bir daha anne olamıycam neden yaptın bunu neden

Son düzenleme:
şu cümlelerden anladığım birlikte oldunuz ve başkasıyla evlenmem artık imkansız diye düşünmem.

bahsetmemiş ama büyük ihtimal cinsel birliktelik yaşandı, başkasıyla da evlenemem düşüncesi
evlenemem değil evlenmem kimseyi kandıramam

Belki şimdi taşlanacağım ama söylemem lazım.
Bir ilişki yaşıyorsan ya da kendi ahlak değerlerine göre bir hata yapıyorsan bu hatanın sonucunu tek bir kişiye yükleyemezsin.Bu kadar önemliyse senin için bekaret kavramı,neden ilişkiye girme riskini alıyorsun canım ya,güven bir açıklama değil benim için..
Sana tavsiyem ise üzerindeki suçluluk psikolojisini atman ve hayatına devam etmen.

Ağlarsın, kendini hırpalarsın, suçlarsın, yine ağlarsın kısır döngü devam eder bi süre. Sonra alışırsın. Kimsenin yaşattığını unutamazsın ama alışırsın. Evlenirsin, anne de olursun. Zamana ihtiyacın var sadece.

Bir ilişki yaşıyorsan ya da kendi ahlak değerlerine göre bir hata yapıyorsan bu hatanın sonucunu tek bir kişiye yükleyemezsin.Bu kadar önemliyse senin için bekaret kavramı,neden ilişkiye girme riskini alıyorsun canım ya,güven bir açıklama değil benim için..
Sana tavsiyem ise üzerindeki suçluluk psikolojisini atman ve hayatına devam etmen.
nasıl devam edebilirimki yalanları aklıma geldikçe nasıl devam edeym suçluyum bütün hata benim ben güvendim ona aldığım cevap sen o anı adet gününe denk getirdin halbuki kendisi yaptı haberim bile olmadan bu konuya pek girmek istemiyorum sadece yazmak istedim

nasıl devam edebilirimki yalanları aklıma geldikçe nasıl devam edeym suçluyum bütün hata benim ben güvendim ona aldığım cevap sen o anı adet gününe denk getirdin halbuki kendisi yaptı haberim bile olmadan bu konuya pek girmek istemiyorum sadece yazmak istedim
Devam edebilirsin bekaret kavramına önem vermeyen erkekler de var.Sonuç olarak olup bitmiş bir olay için hayatını karartmaya değmez.

Ağlarsın, kendini hırpalarsın, suçlarsın, yine ağlarsın kısır döngü devam eder bi süre. Sonra alışırsın. Kimsenin yaşattığını unutamazsın ama alışırsın. Evlenirsin, anne de olursun. Zamana ihtiyacın var sadece.
nasıl evlenebilir kimseyi kandıramam söyleyemem çünkü kullanırlar biliyorum biri kabul etse bile yinede içi içini yer kimsye böyle bişeyi yaşatma hakkım yokki benim tek üzüldüğüm nokta anne olamamak kim böyle birini çocuğunun annesi yapmak isterki

Devam edebilirsin bekaret kavramına önem vermeyen erkekler de var.Sonuç olarak olup bitmiş bir olay için hayatını karartmaya değmez.
ben kimseye güvenemiyorum artık güvenemem asla biliyorum kendimi o kadar çirkin saf salak bişey hissediyorumki hiç anlatılacak gibi bişey değil

Aynen çocuklarım hariç tabide yani bu derece kaptirmak ne bilim fazla arabesk bence hiç mantıklı anlaşılır bir ruh halide değil yani
evt değil ben bile kendimi anlamıyorum başkası nasıl anlayabilirki çok iyi oynadı çok

Aynen katiliyorum. Ya hic yapmayacaksin ya da dovunmeyeceksin...

Baaah beni 7 kooooskocaman sene oyaladılar bebegim.

Aynen böyle "anam, danam, eşim, dostum" ohooo neler neler. Çocuk isimleri, ev eşyası hayali piii. Yanımdayken cicim, yanımda değilken "üff lanet olsun şuna, ulan ayrılırdım ama parasız kalıcam diye korkuyorum."

Bende inek gibi son dakikaya kadar anlamadım. Yanıma benzini olmadan gelen mahçup mahçup " para kalmadı, el atsana hacı" diyen, ancak cebinde 10 tl lik sigara taşıyan adamın nasıl parası olmaz değil mi?

Kendi her b.ku yemesine rağmen, benim arkadaşlarımla görüşmeme kıskançlık yapardı. Kişi kendinden bilir misali...
En son patladım kavga ettik, ayrıldık. Ayrıldığımızı duyan eş-dost koşa koşa yanıma geldiler. Bana söyledikleri tek şey "Elune seni uyaracaktık ama inanmazsın diye korktuk. 7 sene dile kolay." Bir bir öğrendim herşeyi.
Kendisiyle yüzleşince de inkar etmedi zaten. Ben ruh hastasıyım dedi, ben sorunluyum dedi. Seni çok seviyorum şimdi anladım dedi...7 sene boyunca bir gün eline birşey alıp gelmeyen adam haftanın her günü çiçek, çikolata, ayıcık bilmem ne göndermeye başladı. Papaz aynı pilavı yemez yavrum dedim.
Ucuz kurtulmuşum diyorum. Ya evlenseydim?

Ha kafanı bekarete mi taktın? Şu an evli olduğum adama ilişkimizin başında " Ben bakire değilim. Baştan söyleyeyim, kimse bana tecavüz falan etmedi. Sevdim, birlikte oldum. Bu sana ağır gelecekse, kabullenemem diyorsan hiç başlamayalım."
O oldu. Bir daha konusu dahi geçmedi. Bak evlendim mutluyum, huzurluyum. Sen neden olmayasın ki?

Back
X