caresizlik

yarennim

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
68
15
18
40
Merhaba arkadaslar ben kendimi cok caresiz hissediyorum kocamin sorumsuzlugumu desemkaynana kayinpeder mi desem yoksa kaynimmi desem hepsi ayri ayri sorun benim icin ozelliklede kaynim beni canimdan bezdirdi esim gececalisiyor ve ben iki cocugum la onlarla birlikte kaliyorum beni yanliz gorup surekli olarak laf soylemesimi desem uyuz gibi hareketler annesine soyluyorum duymuyo babasina soyluyom gormuyo kucuk ogullari canlari bigorseniz cildiracam neyaparsa yapsin ona kimse karisamazmis oyleymis esime soyluyorum biktim diyor benben napayim ne olur bana bocikis yolu gosterin nasil basedebilirm ki ben neolur yorumlarinizi bekliyorum ....:'(

Kaynın kaç yasında?

Ne soyluyor?

Neden onlarda kalıyorsun?

hayır nasıl bir rahatsızlık bu onu anlayamadım.tavırları falan yanlış mı yoksa yapmaması gereken hareketler mi çok havada kalmış .hem 2 çocuklu kadınsın niçin evinde kalmıyorsun buda bir muamma

Kendi evinize çıkma imkanınız varsa ayrılın evden.
Evler iç içe olunca ister istemez problem.

Ne diyor ki kaynınız sizeo_O
Hagisini anlatsam size bu gun yaptigini anlatayim bilgisayardan kufurlu sarkilar dinleyip bagirabagira soyluyo bende kucuk bebgim var biraz sessiz oldeyin ce dilinicikariyo ve benimle alay ediyor dayanamiyorum
hayır nasıl bir rahatsızlık bu onu anlayamadım.tavırları falan yanlış mı yoksa yapmaması gereken hareketler mi çok havada kalmış .hem 2 çocuklu kadınsın niçin evinde kalmıyorsun buda bir muamma
evim olmadigi icin beraber oturuyorum

Hagisini anlatsam size bu gun yaptigini anlatayim bilgisayardan kufurlu sarkilar dinleyip bagirabagira soyluyo bende kucuk bebgim var biraz sessiz oldeyin ce dilinicikariyo ve benimle alay ediyor dayanamiyorum evim olmadigi icin beraber oturuyorum
Allah Allah... Kaynınız kaç yaşında? 10-12 herhalde?

17 yasinda onlarla oturma sebebimse maddi sikintilar ve esimin tutarsisizligi kaynanam da ayri dert zaten o bana oyle yaptikca pasamdiye sesleniyor cildiracam kizlr valla oooof canimdan biktim

Eşiniz sizi o eve oturtmuş madem ki öyle canımdan bezdim diyerek kenara çekilemez.
Esinizi uyarın kardesinin terbiyesini versin. Size saygı duyması gerektiğini bir zahmet hatırlatsın kardeşine.
Siz de çok muhatap olamamaya calısın, müziğin sesini acmissa kayinvalidenize söyleyin o soylesin oğluna

Ayri eve cikmadan bebek yapmasaydiniz keske ama olan olmus muhtemelen Rep dinliyor kardesimden biliyorum. Rahatsiz olsanizsa katlanmaktan baska careniz yok orasi onlarin evi alistiklari bir duzen var kaynananiz ne kadar uyarsada daha fazlasini yapacak emin olun yasi itibari ile fazlasiyla asi oluyorlar. Kaynananizin ogluna hitabi sizi neden rahatsiz ediyor ki ister pasam diye seslenir ister can parem buna karismaya hakkiniz yok ustelik boyle devam ederseniz surekli sikayet sikayet seklinde kaynananizda sizi evden gonderir huzurumuzu bozuyorsun diye esinizle araniz bozulur kotu gelin olursunuz. Kaynananizla konusun o evde bir bebek oldugunu yukses sesten uyanacagini rahatsiz olacagini ama yapici bir sekilde aksi takdirde fevri cikislariniz size zarar verir. Hic bir anne kendi evladinin rahatinin bozulmasini istemez tipki sizinde istemediginiz gibi kayinvalidenizin oglunu azarlayacagini dusunmeyin

One öyle kucuk cocukta degil yani , essek kadar.cocuk ..

Madem kimse birsey soylemiyor ona , sen sok lafi azarla...

Merhaba arkadaslar ben kendimi cok caresiz hissediyorum kocamin sorumsuzlugumu desemkaynana kayinpeder mi desem yoksa kaynimmi desem hepsi ayri ayri sorun benim icin ozelliklede kaynim beni canimdan bezdirdi esim gececalisiyor ve ben iki cocugum la onlarla birlikte kaliyorum beni yanliz gorup surekli olarak laf soylemesimi desem uyuz gibi hareketler annesine soyluyorum duymuyo babasina soyluyom gormuyo kucuk ogullari canlari bigorseniz cildiracam neyaparsa yapsin ona kimse karisamazmis oyleymis esime soyluyorum biktim diyor benben napayim ne olur bana bocikis yolu gosterin nasil basedebilirm ki ben neolur yorumlarinizi bekliyorum ....:'(
Duymamazlıktan gelin bir gün o patlar nasılsa eşiniz o zaman da müdahale etmezse o eve bayramdan bayrama gidersiniz ve eşiniz tek laf da edemez.

Bak terbiyesize sen,demek ki burası benim evim herşeyi yaparım kafasında.

Ah canim ben sana sunu derim ancak kocani o evden cikmaya ikna etmekten baska yol yok ikna olmuyosa kendini kovdurcaksin o evden Kendini nasil kovdurursun is yapma cocugum kucuk de bahane et tum gun onla ilgilen ailene arkadaslarina git kafa dagit kocan nasil biri bilmem ama fazla asabi degilse bunlari yapabilirsin.
Zaten hizmet etmez doyurup temizlemezsen evi barki onlar senden bikip gonderir evden sizi. Tabi esini yanina cek once isve cilve tatli dil adami bagla gerisi kolay.
Ha dersen ben tasinamam cocuklari bi yakinima birakip calisamam buraya mecburuz dersen yutmaktan baska caren yok sen onlarin duzenine gittin onlara muhtacsiniz ve inan onlarin gozunde evlerinde siginti gibisiniz .
Orda nasil huzurlu yasarim dersende basit gorme duyma geri cevap verme kaynana kayinbabaya yalakalik yap onlara hizmet et yagla senden iyisi olmaz kaynini da kaale alma fazla konusma yapma deme o yasta inadina dHada yapAr bunlar benim yasadiklarim duydumlarimdan edindigim tecrubeler. Hah kocanda ana baba kuzusu cinsse onlarla aran duzelnce otomatik senlede duzelirmerak etme

Muhtaç olunca öyle tepene binerler canım yapcak bişey yok eşin kendi ayakları üzefinde duramadığı taktirde alttan almaya devam edeceksin eşin annesinden babasından çekinsidiğinden bişey diyemez beğenmiyorsan burayı al çocuğunu git diyecek diye

Ben10yildir birlikte oturuyorum ilk gunden beri ayni hic buyumedi kaynanamin nasil hitabi rahatsiz etmesin normalde oyle degil benim sinirlendigimi gordugu zaman yapiyo normalde oyle seslenmez olusuna oyuzden sinirlirliyim kaynanama

Back
X