caresizlik

Ayrı eve kiraya çıkın bu şekilde devam edemez ay çok sinir oldum

Şu evlenince ayrı ev kuramayacak insanlar nelerine güvenip evleniyor çok merak ediyorum.
Ya da nelerine güvenip iki çocuk yapıyolar.
Ev ev üstüne olur mu, olmamış işte.
O ev onların evi çocuklarına nasıl terbiye verdilerse mecbur çekeceksiniz uyar uyar nereye kadar.
Onlara kızana kadar eşinize kızın.
Siz çalışıyo musunuz?

Ben10yildir birlikte oturuyorum ilk gunden beri ayni hic buyumedi kaynanamin nasil hitabi rahatsiz etmesin normalde oyle degil benim sinirlendigimi gordugu zaman yapiyo normalde oyle seslenmez olusuna oyuzden sinirlirliyim kaynanama
Sana inat yapıyor canım senin oğluna kızman hoşuna gitmiyor sen nedersen de oğlum istediğini yapar demeye getiriyor

en azından bir odanız vardır,
gitme şansınız yok madem, orda kendinize bir yaşam alanı oluşturun
saygısız bulduğunuz bu insanlarla pek fazla zaman geçirmeyin

Şu evlenince ayrı ev kuramayacak insanlar nelerine güvenip evleniyor çok merak ediyorum.
Ya da nelerine güvenip iki çocuk yapıyolar.
Ev ev üstüne olur mu, olmamış işte.
O ev onların evi çocuklarına nasıl terbiye verdilerse mecbur çekeceksiniz uyar uyar nereye kadar.
Onlara kızana kadar eşinize kızın.
Siz çalışıyo musunuz?
Hayir calismama izin yok calisamazzin diyolar cok calismak istiyosan daha fazla ev temizle is gor diyolar bende calismak istiyorum ama calisamiyorum en azindan kafamda dagilir kahretsinki calisamiyorum

Allah yardımcın olsun cnm ins. Evine çıkar rahat edersin. Muatep alma bi süre.

Arkadaslar herbirinize ayriayri teşekür ederim benimicin zaman ayidiniz birazda olsa caresizligimi dinledini fikir verdiniz bana biraz olsun casaretlem gerektigini hatirlattiniz siz lerin yorumu bana umut oldu dertlestim en azindan ...

Benimde küçük kaynım var 15 yaşında bana abla diyorlar bende 8 aylıkken evime geçtim uyaracağım zaman ablacığım tv nin sesini kıs canım çocuk kalkınca aç gecede hiç uyutmuyor hadi canım diye poh pohlardım kayınvalidem ekmek almaya gönderirdi gitmezdi ben hadi ablacığım ben gidersem abin kızar şimdi sen gidermisin canım ay ben çok seviyorum seni ablasının canı derdim hemen giderdi beni kayınvalidemden çok dinlerdi oturur onunla sohbet ederdim yani o yaştakiler çok asabiler sizin elinizde

Benimde küçük kaynım var 15 yaşında bana abla diyorlar bende 8 aylıkken evime geçtim uyaracağım zaman ablacığım tv nin sesini kıs canım çocuk kalkınca aç gecede hiç uyutmuyor hadi canım diye poh pohlardım kayınvalidem ekmek almaya gönderirdi gitmezdi ben hadi ablacığım ben gidersem abin kızar şimdi sen gidermisin canım ay ben çok seviyorum seni ablasının canı derdim hemen giderdi beni kayınvalidemden çok dinlerdi oturur onunla sohbet ederdim yani o yaştakiler çok asabiler sizin elinizde
Ben onuda denedim ayni yasta benim kardesimde var ama oyle degil iyiliktenfalan anladigi yok bede iyilikle yaklastim bana yaptigi şuydu bütün mahalleden arkadaşlarını toplayip bunu biz yeni aldik yeni hizmetcimiz diye tanitan bir insan senin kaynin boyle davransa ve hic kimse onun yaptiklarina tepki vermese neyapardin acaba ayni sekilde mi davranirdin sadece merak ediyorm yoksa sorun bendemi

Ben onuda denedim ayni yasta benim kardesimde var ama oyle degil iyiliktenfalan anladigi yok bede iyilikle yaklastim bana yaptigi şuydu bütün mahalleden arkadaşlarını toplayip bunu biz yeni aldik yeni hizmetcimiz diye tanitan bir insan senin kaynin boyle davransa ve hic kimse onun yaptiklarina tepki vermese neyapardin acaba ayni sekilde mi davranirdin sadece merak ediyorm yoksa sorun bendemi
Yok canım benimkiler saygılı evlenirken kayınvalide yada eşinizle sorun olduysa ondan etkilenmiştir.Eşiniz konuşmalı

kesinlikle ayri ev !!!! esini ne yap ne et ikna et baska cikis yolu yok! en iyisi karsi tarafin ailesiyle hep tatli komsu olarak kalmak

Back
X