- Konu Sahibi Perizekaaaali
-
Kafam çok karıştı...
Eşinizin arkadaşı vuruldu,eşiniz ona destek olmak için sizi ailesine gonderdi. dogumunuzu annenizin evinde yaptiniz.Esiniz kız kardeşinin yanına başka şehire gitti,telefonu kapalı. Arkadaşı geldi merak etme gelecek dedio kadar aceleyle yazılmış ki ajan olmak lazım şifreyi çözebilmek için...
Doguma 1 ay kala annenizin evine gittiniz. Bebek 5,5 aylık. Bu zamana kadar hep ailenizin yanında miydiniz?
Çok severek evlendık belkıde öyle sandık hamıle kaldım hemen kızımın dogumuna bi ay kala esımın yakın arkadasını vurdular ayagını kaybettı.. Eşim arkadasına hep destek oldu yanında durdu halıyle is bıze sıcradı kızımı annemın evınde dogurdum bı sure kendı evımıze gıttık ve yıne annemın evındeym esımın aılesı kızlarının yanına gıttıler bu sehırde ben ve kızım kaldık 3gundr esimin telefonuda kapalı arkadası geldı bı kac gun sonra gelecegını merk etmememı soyledı . Cok degısık bı durumdaym cok üzgün mutsuz caresız.. Ne yasadıgımı anlamaya calısıyorm neden normal bı evlılıgım yok bu boyle ne zamana kadar gıdecek bılmıyorm sorumsuz hayırsız bı kocam var sevıyorum ama bu yasadıklarımı cok fazla buluyorum ne yapmalıyım bosanmak bıle gelıyor aklıma sütüm az gelmeye basladı ek gıdada vermıyorm kızıma 5.5 aylık o sutum az geldıkce aglıyor ben daha cok aglıyorm allah kımseyı caresız bırakmasın gercekten evınde huzurlu ınsan dunyanın en zengın ınsanı bencekımseye anlatamıyorm ıcımı annem üzülmesın dıye bellı etmıyorm cok doldum arkadaslar buraya yazmak istedim
Hmmm,şimdi biraz daha iyi anladim. Ama bebeğinizin size ihtiyacı var. Anne sütü önemli... yavrucagi cezalandirmayin. Sonra çok uzulursunuzDogumuma bı ay kala olaylar oldu yanı derler ya pıslık sıcrar dıye o arkadasından vazgecemedı olaylarda kan davasına donustu resmen anlıcagınız aynı evde olmamızı ıstemedı bıse olur falan dıye dogumdan 2ay sonra gıttm evıme sımdı gerı geldım ortalık karısık olunca herkeste gıttı cıddı bı sacmalık ıcındeyım yasadıklarımı ben anlayamıyormkı anlatayım arkadasım
VAKİT KAYBETMEDEN KENDİ AYAKLARININ ÜSTÜNDE DURUP (İYİ,KÖTÜ SİGORTALI BİR İŞE GİRİP) EŞİNE YA AİLENE SAHİP ÇIKARSIN YA DA ÇEKİP GİDERSİN DİYE REST ÇEKMELİSİN BAŞKA ÇAREN YOKÇok severek evlendık belkıde öyle sandık hamıle kaldım hemen kızımın dogumuna bi ay kala esımın yakın arkadasını vurdular ayagını kaybettı.. Eşim arkadasına hep destek oldu yanında durdu halıyle is bıze sıcradı kızımı annemın evınde dogurdum bı sure kendı evımıze gıttık ve yıne annemın evındeym esımın aılesı kızlarının yanına gıttıler bu sehırde ben ve kızım kaldık 3gundr esimin telefonuda kapalı arkadası geldı bı kac gun sonra gelecegını merk etmememı soyledı . Cok degısık bı durumdaym cok üzgün mutsuz caresız.. Ne yasadıgımı anlamaya calısıyorm neden normal bı evlılıgım yok bu boyle ne zamana kadar gıdecek bılmıyorm sorumsuz hayırsız bı kocam var sevıyorum ama bu yasadıklarımı cok fazla buluyorum ne yapmalıyım bosanmak bıle gelıyor aklıma sütüm az gelmeye basladı ek gıdada vermıyorm kızıma 5.5 aylık o sutum az geldıkce aglıyor ben daha cok aglıyorm allah kımseyı caresız bırakmasın gercekten evınde huzurlu ınsan dunyanın en zengın ınsanı bencekımseye anlatamıyorm ıcımı annem üzülmesın dıye bellı etmıyorm cok doldum arkadaslar buraya yazmak istedim
Oncelikle o bebeği aç bırakma yetmiyorsa sutun mama al ver yazık günah sana muhtaç şimdi o yavrucak ayrıca al esini karşına bu böyle dvm etmez gerekirse şehir değiştir ama aynı evde olalım ben bu şekilde kabul etmiyorum de tavrını koy bulsun bi cozumÇok severek evlendık belkıde öyle sandık hamıle kaldım hemen kızımın dogumuna bi ay kala esımın yakın arkadasını vurdular ayagını kaybettı.. Eşim arkadasına hep destek oldu yanında durdu halıyle is bıze sıcradı kızımı annemın evınde dogurdum bı sure kendı evımıze gıttık ve yıne annemın evındeym esımın aılesı kızlarının yanına gıttıler bu sehırde ben ve kızım kaldık 3gundr esimin telefonuda kapalı arkadası geldı bı kac gun sonra gelecegını merk etmememı soyledı . Cok degısık bı durumdaym cok üzgün mutsuz caresız.. Ne yasadıgımı anlamaya calısıyorm neden normal bı evlılıgım yok bu boyle ne zamana kadar gıdecek bılmıyorm sorumsuz hayırsız bı kocam var sevıyorum ama bu yasadıklarımı cok fazla buluyorum ne yapmalıyım bosanmak bıle gelıyor aklıma sütüm az gelmeye basladı ek gıdada vermıyorm kızıma 5.5 aylık o sutum az geldıkce aglıyor ben daha cok aglıyorm allah kımseyı caresız bırakmasın gercekten evınde huzurlu ınsan dunyanın en zengın ınsanı bencekımseye anlatamıyorm ıcımı annem üzülmesın dıye bellı etmıyorm cok doldum arkadaslar buraya yazmak istedim
Bence de varlığıyla yokluğu Bir zatenCok zor bı durum da madem annenın evındesn adam ha var ha yok neden hala evlısın ?
Bence de varlığıyla yokluğu Bir zaten
Ben bebege takildim baska mevzuya bir sey diyemiyorum. Anne sutu yetmeyince yeni dogana bile takviye yapiyorlar. Siz niye cocugunuzu ac birakiyorsunuz ki? Hic mi bir yol yordam gostereniniz yok. Lutfen siz bir annesiniz. Cocugunuz icin guclu olmak durumundasiniz. Doymadigini dusunuyorsaniz ek gidaya gecmelisiniz. Acliktan aglayan bir cocuk konunuzdaki en acikli durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?