Çaresizlik..

Perizekaaaali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
319
25
38
Adana
Çok severek evlendık belkıde öyle sandık hamıle kaldım hemen kızımın dogumuna bi ay kala esımın yakın arkadasını vurdular ayagını kaybettı.. Eşim arkadasına hep destek oldu yanında durdu halıyle is bıze sıcradı kızımı annemın evınde dogurdum bı sure kendı evımıze gıttık ve yıne annemın evındeym esımın aılesı kızlarının yanına gıttıler bu sehırde ben ve kızım kaldık 3gundr esimin telefonuda kapalı arkadası geldı bı kac gun sonra gelecegını merk etmememı soyledı . Cok degısık bı durumdaym cok üzgün mutsuz caresız.. Ne yasadıgımı anlamaya calısıyorm neden normal bı evlılıgım yok bu boyle ne zamana kadar gıdecek bılmıyorm sorumsuz hayırsız bı kocam var sevıyorum ama bu yasadıklarımı cok fazla buluyorum ne yapmalıyım bosanmak bıle gelıyor aklıma sütüm az gelmeye basladı ek gıdada vermıyorm kızıma 5.5 aylık o sutum az geldıkce aglıyor ben daha cok aglıyorm allah kımseyı caresız bırakmasın gercekten evınde huzurlu ınsan dunyanın en zengın ınsanı bence :( kımseye anlatamıyorm ıcımı annem üzülmesın dıye bellı etmıyorm cok doldum arkadaslar buraya yazmak istedim :(

Kafam çok karıştı...
Eşinizin arkadaşı vuruldu,eşiniz ona destek olmak için sizi ailenize gonderdi. dogumunuzu annenizin evinde yaptiniz.Esiniz kız kardeşinin yanına başka şehire gitti,telefonu kapalı. Arkadaşı geldi merak etme gelecek dedi o_O o kadar aceleyle yazılmış ki ajan olmak lazım şifreyi çözebilmek için...
Doguma 1 ay kala annenizin evine gittiniz. Bebek 5,5 aylık. Bu zamana kadar hep ailenizin yanında miydiniz?

Son düzenleme:
Kafam çok karıştı...
Eşinizin arkadaşı vuruldu,eşiniz ona destek olmak için sizi ailesine gonderdi. dogumunuzu annenizin evinde yaptiniz.Esiniz kız kardeşinin yanına başka şehire gitti,telefonu kapalı. Arkadaşı geldi merak etme gelecek dedi o_O o kadar aceleyle yazılmış ki ajan olmak lazım şifreyi çözebilmek için...
Doguma 1 ay kala annenizin evine gittiniz. Bebek 5,5 aylık. Bu zamana kadar hep ailenizin yanında miydiniz?

Dogumuma bı ay kala olaylar oldu yanı derler ya pıslık sıcrar dıye o arkadasından vazgecemedı olaylarda kan davasına donustu resmen anlıcagınız aynı evde olmamızı ıstemedı bıse olur falan dıye dogumdan 2ay sonra gıttm evıme sımdı gerı geldım ortalık karısık olunca herkeste gıttı cıddı bı sacmalık ıcındeyım yasadıklarımı ben anlayamıyormkı anlatayım arkadasım

Çok severek evlendık belkıde öyle sandık hamıle kaldım hemen kızımın dogumuna bi ay kala esımın yakın arkadasını vurdular ayagını kaybettı.. Eşim arkadasına hep destek oldu yanında durdu halıyle is bıze sıcradı kızımı annemın evınde dogurdum bı sure kendı evımıze gıttık ve yıne annemın evındeym esımın aılesı kızlarının yanına gıttıler bu sehırde ben ve kızım kaldık 3gundr esimin telefonuda kapalı arkadası geldı bı kac gun sonra gelecegını merk etmememı soyledı . Cok degısık bı durumdaym cok üzgün mutsuz caresız.. Ne yasadıgımı anlamaya calısıyorm neden normal bı evlılıgım yok bu boyle ne zamana kadar gıdecek bılmıyorm sorumsuz hayırsız bı kocam var sevıyorum ama bu yasadıklarımı cok fazla buluyorum ne yapmalıyım bosanmak bıle gelıyor aklıma sütüm az gelmeye basladı ek gıdada vermıyorm kızıma 5.5 aylık o sutum az geldıkce aglıyor ben daha cok aglıyorm allah kımseyı caresız bırakmasın gercekten evınde huzurlu ınsan dunyanın en zengın ınsanı bence :KK43: kımseye anlatamıyorm ıcımı annem üzülmesın dıye bellı etmıyorm cok doldum arkadaslar buraya yazmak istedim :KK43:

.
5.5 aylik bebegi neden ac birakiyorsunuz ki? Sutunuz yetmiyorsa mama ile destekleyin zor bir sey degil ki bu?

Ayrıca esiniz belli ki kötü bir ise karismis... Oyle arkadasim vuruldu hayatimi ona adayayim diye bir sey olamaz. Birlikte bir halt yemisler simdi de isin icinden cikamiyor ne evine gelebiliyor ne de telefon kullanabiliyor.

Siz kendinizi yavrunuzu koruyun sevgiden asktan once..

Dogumuma bı ay kala olaylar oldu yanı derler ya pıslık sıcrar dıye o arkadasından vazgecemedı olaylarda kan davasına donustu resmen anlıcagınız aynı evde olmamızı ıstemedı bıse olur falan dıye dogumdan 2ay sonra gıttm evıme sımdı gerı geldım ortalık karısık olunca herkeste gıttı cıddı bı sacmalık ıcındeyım yasadıklarımı ben anlayamıyormkı anlatayım arkadasım
Hmmm,şimdi biraz daha iyi anladim. Ama bebeğinizin size ihtiyacı var. Anne sütü önemli... yavrucagi cezalandirmayin. Sonra çok uzulursunuz

Çok severek evlendık belkıde öyle sandık hamıle kaldım hemen kızımın dogumuna bi ay kala esımın yakın arkadasını vurdular ayagını kaybettı.. Eşim arkadasına hep destek oldu yanında durdu halıyle is bıze sıcradı kızımı annemın evınde dogurdum bı sure kendı evımıze gıttık ve yıne annemın evındeym esımın aılesı kızlarının yanına gıttıler bu sehırde ben ve kızım kaldık 3gundr esimin telefonuda kapalı arkadası geldı bı kac gun sonra gelecegını merk etmememı soyledı . Cok degısık bı durumdaym cok üzgün mutsuz caresız.. Ne yasadıgımı anlamaya calısıyorm neden normal bı evlılıgım yok bu boyle ne zamana kadar gıdecek bılmıyorm sorumsuz hayırsız bı kocam var sevıyorum ama bu yasadıklarımı cok fazla buluyorum ne yapmalıyım bosanmak bıle gelıyor aklıma sütüm az gelmeye basladı ek gıdada vermıyorm kızıma 5.5 aylık o sutum az geldıkce aglıyor ben daha cok aglıyorm allah kımseyı caresız bırakmasın gercekten evınde huzurlu ınsan dunyanın en zengın ınsanı bence :KK43: kımseye anlatamıyorm ıcımı annem üzülmesın dıye bellı etmıyorm cok doldum arkadaslar buraya yazmak istedim :KK43:
VAKİT KAYBETMEDEN KENDİ AYAKLARININ ÜSTÜNDE DURUP (İYİ,KÖTÜ SİGORTALI BİR İŞE GİRİP) EŞİNE YA AİLENE SAHİP ÇIKARSIN YA DA ÇEKİP GİDERSİN DİYE REST ÇEKMELİSİN BAŞKA ÇAREN YOK :KK64::KK64::KK64::KK64:

Ilk anlamamistim ama simdi daha iyi anladim..Ilk basta arkadasi icin sizi boslamis ilgilenmemis ve arkadasini vurana kesin bisey yapti yok oldu diye dusundum..
ama sonraki yazinda anladim ki esin zaten cok tehlikeli biriymis annesi falan kacmislar senide uzak tutuyo..
Bir sorum var esin ne is yapiyodu boylr tehlikeli birimiydi?

Oncelikle o bebeği aç bırakma yetmiyorsa sutun mama al ver yazık günah sana muhtaç şimdi o yavrucak ayrıca al esini karşına bu böyle dvm etmez gerekirse şehir değiştir ama aynı evde olalım ben bu şekilde kabul etmiyorum de tavrını koy bulsun bi cozum

Bugün niye bi acayip yazilmis konular? Pek bisey anliyamadim, yani bi ara anladim sandim, sonra mafya yorumlarini görünce yine kafam karisti... Diyelim ki sizi korumak icin esiniz sizinle yasamiyor, peki ne zamana kadar sürecekmis bu? Bi sorun bi zahmet ona göre yol cizin kendinize...:ssz:

Ben bebege takildim baska mevzuya bir sey diyemiyorum. Anne sutu yetmeyince yeni dogana bile takviye yapiyorlar. Siz niye cocugunuzu ac birakiyorsunuz ki? Hic mi bir yol yordam gostereniniz yok. Lutfen siz bir annesiniz. Cocugunuz icin guclu olmak durumundasiniz. Doymadigini dusunuyorsaniz ek gidaya gecmelisiniz. Acliktan aglayan bir cocuk konunuzdaki en acikli durum.

Bence de varlığıyla yokluğu Bir zaten

Evet varlıgı yoklugu bir
Arkadaslar mafya falan değil eşim ben cok karısıgım anlatamadm arkadasıda yalnıslıkla vurdular baskası hedefken yanlıs zamanda yanlıs kisi derler ya ama pislik iste kucuk yerde yasadıgımızdan sıcramasından koktu cunku büyük olaylar döndü olayların ardı arkası kesılmedı öyle kötü bi adam olsa buraya yazmadan zaten terkederim öyle bi durum söZkonısu olamaz durduk yere nıce masum ınsanlarn basına ıs gelıyor bunlarda basımıza is gelmesın dıyerekten gıttıler zaten gercekten esinin arkasını yıkıyo bı durumum yok cocugum var onun gelecegını karanlık bı adama adarmıyım yok asla kocam cıftcı kendı halınde bırı 7yıldır tanıyorum oyle bılmedende evlenmedım sadece cok sorumsuz aılemn durumu ıyı cok sukur o yuzden aılesı bakar aılesının yanında guvende dıyerek yolluyor. Bazen hıc bıse yokken bıle annende kalsana bıkac gun der yollar . K.v altlı ustlu olunca benımde ısıme gelıyo anneme gelıyodm acıkcası . Velhasıl bulundugum yer kucuk bıyer ve burda ortalk karısık olunca bınde bırde olsa bıze bıse olmasn dıye anneme gonderdı sımdı haber alamayınca bende kötü oluyorum . Cok acıklama yaptm ama mafya falan yazılınca kendımı anlatmak ıstedım dayım savcı benim burda görev yapıyor oda böyle olmasını istedi kucuk yer uzak durun falan dedı ınsallah anlatabılmısımdır . Kızıma gelınce sutum ıkı gundr az gelıyor ek gıdaya gecmedık daha mama ıstemıyorm mememı bırakır dıye pırınc unu aldm o yuzden ac bırakırmıym o benm kızım canım cıgerım ben durumumu caresızlıgımı belırtmek ıcın yazdım yorumlarnız ıcın tesekkur ederm arkadaslar

Ben bebege takildim baska mevzuya bir sey diyemiyorum. Anne sutu yetmeyince yeni dogana bile takviye yapiyorlar. Siz niye cocugunuzu ac birakiyorsunuz ki? Hic mi bir yol yordam gostereniniz yok. Lutfen siz bir annesiniz. Cocugunuz icin guclu olmak durumundasiniz. Doymadigini dusunuyorsaniz ek gidaya gecmelisiniz. Acliktan aglayan bir cocuk konunuzdaki en acikli durum.

Yenı dogdugunda kızım 7gun sutum gelmedı cok ugrastm sonunda geldı 1 ay mama ve anne sutu verdm sonra sadece annesutu 5.5 aylık kılosu 8.750gram boyu 70 cm . Kızımı aclıktan aglatmıyorım anne olan bılır memeyı cekıyor az gelınce aglıyor bebekler o agladıkca ben de aglıyorm dedm ben cocugumu ac bırakıyorm yazmadım pirinc unu aldım mama verıp bıborana alıstırmak ıstemıyorm kı tamamen cekılırse mamada kullanırım annemisiniz bilmiyorum ama hic bir anne evladından daha fazla bırını sevemez ve onu herkesten cok dusunur ben üzüntümü bellı etmek ıcın oyle yazdım kızımı aclıktan aglatacak kadar cani biri degılim .

Back
X