- Konu Sahibi Perizekaaaali
Çok severek evlendık belkıde öyle sandık hamıle kaldım hemen kızımın dogumuna bi ay kala esımın yakın arkadasını vurdular ayagını kaybettı.. Eşim arkadasına hep destek oldu yanında durdu halıyle is bıze sıcradı kızımı annemın evınde dogurdum bı sure kendı evımıze gıttık ve yıne annemın evındeym esımın aılesı kızlarının yanına gıttıler bu sehırde ben ve kızım kaldık 3gundr esimin telefonuda kapalı arkadası geldı bı kac gun sonra gelecegını merk etmememı soyledı . Cok degısık bı durumdaym cok üzgün mutsuz caresız.. Ne yasadıgımı anlamaya calısıyorm neden normal bı evlılıgım yok bu boyle ne zamana kadar gıdecek bılmıyorm sorumsuz hayırsız bı kocam var sevıyorum ama bu yasadıklarımı cok fazla buluyorum ne yapmalıyım bosanmak bıle gelıyor aklıma sütüm az gelmeye basladı ek gıdada vermıyorm kızıma 5.5 aylık o sutum az geldıkce aglıyor ben daha cok aglıyorm allah kımseyı caresız bırakmasın gercekten evınde huzurlu ınsan dunyanın en zengın ınsanı bence
kımseye anlatamıyorm ıcımı annem üzülmesın dıye bellı etmıyorm cok doldum arkadaslar buraya yazmak istedim