- 9 Nisan 2014
- 67
- 22
- 38
- Konu Sahibi dktrlr2008
-
Durumu var çok şükür ama umurlarinda değil..çok ezik ..kendi derdini ailesi bile anlamiyor..Dr goturmuyorlar..umursamiyorlarAmeliyat kesin çözümü? Maddi tutarı çok mu fazla? Ailenin diğer büyükleri, amca teyze gibi çocuğun anne babası ile görüşüp bu konuyu dile getirebilir. Ailenin durumu yoksa akrabalar arasında yardım bile toplanabilir.
20 yasinda ..aile yardim etmezse tek yapamaz..maddi durum var sadece ailenin umrunda değil.olmusmu kalmismu hic yaniBaska bir buyuge soylense bence yada kendi gidip ameliyatini olacak istemeselerde ona bakmak zorunda ailesi.
Amin..maddi durum varken bunların yapilmamasi çok üzücü..çocuk sadece kendi kendini yiyorAyyy üzüldüm ya allah yardımcısı olsun
Durumları iyi sadece aile umursamiyor..Bu devletten yardım alabiliyor mu?
Hani bilmiyorum engelli ye yardim veriyorya devlet bu arkadas engelli sayiliyormu
20 yasinda ..aile yardim etmezse tek yapamaz..maddi durum var sadece ailenin umrunda değil.olmusmu kalmismu hic yani
Boyle aileler çok maalesef..söylemek istiyorum.hayir kelimesini duymaktan çok korkuyor..çekingen olduğu içinde çok rahat bir yapida yoknasıl aileymiş de çoccukları umurlarında değil yahu.
AminYaa ben boyle ailelere aile demiyorum insallah hayirlisi olir onun icin Allah yardimcisi olsun.
Erkek çocuğu mu? Ameliyatların tehlikesi yoksa sen gaz ver. Biraz sesini çıkar, boşver kim ne diyecek nasıl tepki verecek düşünme, de . Onlar senin ailen, sağlık ihtiyaçlarını karşılamak zorundalar de. Önce şu rahatsızlıklarını atlat, öz güvenini kazan, sonra hayatına yön ver de.20 yasinda ..aile yardim etmezse tek yapamaz..maddi durum var sadece ailenin umrunda değil.olmusmu kalmismu hic yani
O kadar diyorum....ama bir turlu cesareti yok..gerçekten bütün abi ve kardeşleri yolunu çizecek o. Kaldigi yerde kalacak..evet erkek cocukkErkek çocuğu mu? Ameliyatların tehlikesi yoksa sen gaz ver. Biraz sesini çıkar, boşver kim ne diyecek nasıl tepki verecek düşünme, de . Onlar senin ailen, sağlık ihtiyaçlarını karşılamak zorundalar de. Önce şu rahatsızlıklarını atlat, öz güvenini kazan, sonra hayatına yön ver de.
Herşey gençken kolay. Şimdi kendine bir hedef belirlemezsem, ileri de kayıp gidersin, çok silik bir hayatın olur de
Evt bence de olabilirBazi insanlar böyle ya çocugun rahatsizligini kendilerine yakistirmiyorda ondanmi sahip cikmiyorlar hani yani utaniyorlardir caniler
Evt bence de olabilir
.ama o çocuğun sucu değil..hamilelikte çok is ysptirmislar..erken doğum..onun yap toklar inin cezzasini bu çocuk çekiyor.ya dun aksam yazisiyoruz ..ailem bana hic değer vermiyor deyince çok kotu oldumm..
Ailesiyle hic tanismisligim yok..yurtta bir yeğenim vardi.onu görmeye gitmistim.orda tanimistim..başka sehirdeyiz.Annesiyle konuşma şansin yokmu ya
Ameliyatla düzelebilir çocugunuza destek olun hatta korkut biraz (cocuk intihari dusunuyo vs) desen çocuktan gizli söylesen en azindan ameliyat surecinde biraz sefkat gösterin desen belki duzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?