çarpıntı ve pasiflora

vertigo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
471
7
96
Zonguldak
herkese merhabalar arkadaşlar uzun süredir yoğun bir çarpıntım var tansiyonum normal ama nabzım yükek çıkıyor drla konuşuyorum normal olur diyor bir de benim önceden yoğun antidepresan kullanımım olmuştu onları kesince sanırım son ayda panik atak bailadı bende çarpıntı nedeniyle yatamıyorum uykusuz kalınca daha beter oluyorum dr pasiflora içebilirisin dedi bende kullanmaya başladım sizlerde de böyle sıkıntılar varmı

bende tam bu konuyu arıyordum ama cevap veren olmamış. ben daha 5 haftalık hamileyim. daha doktora gidemedim. 79 kg. yim e 3. çocuğum. hemen hemen hergün bende de çarpıntı oluyor. ama ben daha önce antidepresan vb. ilaçlar kullanmadım:inşallah bir sıkıntı olmaz.

ben de passiflora kullanıyorum.bendeki sorun eş çıkması afakan kalkması denen şey yani panik atak 4 kere kriz geçirdim.Rabbim kimseye vermesin.ne yedirir ne içirir ne uyutur.korkunç bir sey.midede bir kalbin atması durumu.passiflora zararsız ama faydası var mı yok mu anlayamadım.Kur an ı Kerim rahatlatıyor

hakılsın canım bende duayla rahatlıyorum biraz ama sürekli böyle panik heyecan halinde olmak çok yoruyor hele kafanı yastığa koyduğunda daha beter drla tekrar görüştüm yarın ekg çekilecek

Back
X