carrefour'daki pril kampanyası

serseri_kiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2012
43
1
48
arkadaşlar 2 hafta önce carrefourdan 30 tl üstü alışveriş yapğtım bunun sonucu olarak 42 li pril tableti 7 küsur tlye alabileceğimi söyledi kasiyer. aldım kullandım. yıllardır bulaşık makinesinden çıkan eşyalarda su izinden muzdarip olan ben çok sevindim çünkü ilk kullanışımdan itibaren su lekesi falan kalmamıştı ve bulaşıklarım pırıl pırıl çıkıyordu. hemen kutuyu deterjan kutuma boşalttım ve karton kutuyu attım. şimdi de o deterjanın hangi pril çeşidi olduğunu hatırlamıyorum. aranızda bu kampanyadan bu deterjanı alan varsa ve kutusu duruyorsa fotoğrafını çekebilir mi ya da tam adını türünü yazabilir mi?

arkadaşlar 2 hafta önce carrefourdan 30 tl üstü alışveriş yapğtım bunun sonucu olarak 42 li pril tableti 7 küsur tlye alabileceğimi söyledi kasiyer. aldım kullandım. yıllardır bulaşık makinesinden çıkan eşyalarda su izinden muzdarip olan ben çok sevindim çünkü ilk kullanışımdan itibaren su lekesi falan kalmamıştı ve bulaşıklarım pırıl pırıl çıkıyordu. hemen kutuyu deterjan kutuma boşalttım ve karton kutuyu attım. şimdi de o deterjanın hangi pril çeşidi olduğunu hatırlamıyorum. aranızda bu kampanyadan bu deterjanı alan varsa ve kutusu duruyorsa fotoğrafını çekebilir mi ya da tam adını türünü yazabilir mi?

mağazanın web sitesi üzerinden geçmiş dönemlere ait kampanyalarına bi göz atmanızı öneririm.

Son 4 haftalık broşürleri taradım ama bahsettiğim 30 lira üstü indirimli pril olayı yoktu hiçbirinde :(

Karfura gittiğinizde girişte müşteri hizmetlerine rica ederseniz henkel firma elemanını anons ettirip çağırtırsınız,ordaysa gelir ve o hangisi olduğu bilir.
Ben de pril tablet kullanıyorum,çok memnunum,belki illa aynı ürünü almasanız da başka bir çeşidinden memnun kalabilirsiniz

Hatta böyle bir hatırlatmayı her müşteriye yaptıkları için kasiyerler de hatırlayabilir,deterjan reyonunda sorumlu mağaza elemanı da bilir.siz iyisimi kalkın karfura gidin :)

Back
X