• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Carsamba gunu buyuk bekleyis

gelsinartik

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
17
0
16
Almanya
Slm kizlar Ben 24 yasinda almanyada yasiyorum.Bizim problemimiz esimden kaynaklaniyor.Esimde sper yetmezligi var Test yaptirdiginda 5 milyon sperm bulundu.Bende yumurta toplama isleminde 24 Tane yumurta toplandi ve 19 tanesi kullanildi.28 haziranda iki Tane Embryo yerlestirildi bana.bu benim ilk denemem ve cok merak ediyorum sonucunu.kismetse Carsamba gunu kan testim var isallah guzel haberler alirim.Benim ilk denemem oldugu icin cok heycanliyim ve sizlerin tecrubelerine ve desteginize ihtiyacim var.Lutfen icimi rahatlatacak birseyler yazin bana.Dilerim Allahtan RAbbim isteyen her kadina saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin.

Slm kizlar Ben 24 yasinda almanyada yasiyorum.Bizim problemimiz esimden kaynaklaniyor.Esimde sper yetmezligi var Test yaptirdiginda 5 milyon sperm bulundu.Bende yumurta toplama isleminde 24 Tane yumurta toplandi ve 19 tanesi kullanildi.28 haziranda iki Tane Embryo yerlestirildi bana.bu benim ilk denemem ve cok merak ediyorum sonucunu.kismetse Carsamba gunu kan testim var isallah guzel haberler alirim.Benim ilk denemem oldugu icin cok heycanliyim ve sizlerin tecrubelerine ve desteginize ihtiyacim var.Lutfen icimi rahatlatacak birseyler yazin bana.Dilerim Allahtan RAbbim isteyen her kadina saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin.

selam canim önceliklen hayirli olsun insallah bebislerin sana simsiki tutunmustur bende Almanyada yasiyorum burda 3defa tüp bebek yaptik amam maalesef hersey cok iyi olmasina ragmen olmadi benim esiminde sperm sayisi 2,5-5milyon arasi 2.taze 3üncü ise dondurulmuslarlan yaptik ama Rabbim ol demedikce olmuyor iste sen Almanyada nerde yaptirdin tedavini?sende maasalllah cok yumurta cikmis normalde burda o kadar igne felan vermiyorlar dozlar hep az tutuluyor bende iki defada 7tane yumurta cikti gerci benimde yumurtalar yavas calisiyor belkide ondandir ha bide kac yildir bebek istiyorsunuz valla bizim 5 yil oldu bende 26yasindayim.
dilerim Rabbimden ikizlerin olur ikiside insallah tutunmustur cok zor bir sürec cok iyi biliyorum insallah positifi alirsin merakta birakma sonucunu yaz bekliyorum.
Rabbim kimsenin cabasini bosa cikarmasin insallah...

Guzel dileklerin icin çok teşekkür ederim.Bende ilaçların dozunu herkes gibi aynı aldım,çünkü bende bir problem yok.hersey çok sağlıklı cikti bende ama eşimde problem olduğu icin tup bebeğe başvurduk.Biz iki seneden beri cocuk istiyoruz.İsallah Rabbim en kısa zamanda hayırlı haberlerle beni ve benim gibi bekleyen arkadaşlarımın yüzünü güldürür.Bu arada ben ikiz olmasını da çok istiyorum.Bakalim artık....

Guzel dileklerin icin çok teşekkür ederim.Bende ilaçların dozunu herkes gibi aynı aldım,çünkü bende bir problem yok.hersey çok sağlıklı cikti bende ama eşimde problem olduğu icin tup bebeğe başvurduk.Biz iki seneden beri cocuk istiyoruz.İsallah Rabbim en kısa zamanda hayırlı haberlerle beni ve benim gibi bekleyen arkadaşlarımın yüzünü güldürür.Bu arada ben ikiz olmasını da çok istiyorum.Bakalim artık....

nacizane fikrim sende herşey yolunda olduğuna göre tek sorun normal yolla hamile kalmaya yetmeyen sperm sayısı olduğuna göre dışarıdan doktorların desteği ile olacak bir döllenme sonucunda bebişlerine (hem belki iki tane birden) kavuşmaman için bi neden göremiyorum, hadi oldu bil, sende nisan annesi olmaya hak kazandın :)

Yazdıklarını okurken gercekten heyecanlandim ve kendimi mutlu hissettim.tesekkurler Isallah dediğin gibi olur hersey.İnan ben bile hamile kalsam dahi ne zaman dogum yapacağımı hesaplamamistim 😊😊😊

İnaniyorumki carsamba gunu o guzel haberi vereceksin bize sakin stres yapma ve kendini yoracak isler yapma mujdeli haberini bekliyorum sevgi ile kal

Kızlar testime daha ikigun var ama bugün çok hafif pembe renkte leke geldi ve ben cokk üzgünüm suan.Lutfen bana yardım edin olumlu bişeyler soyleyin.reglm de iki Gun gecikti,Yoksa tutmadimi bebislerim.cok endiseliyim.😥😥😥

Kızlar testime daha ikigun var ama bugün çok hafif pembe renkte leke geldi ve ben cokk üzgünüm suan.Lutfen bana yardım edin olumlu bişeyler soyleyin.reglm de iki Gun gecikti,Yoksa tutmadimi bebislerim.cok endiseliyim.

canım hiç bozma moraliniz...
ben temmuz topiğindenim...
bizim topikte böyle olanlar hep hamile kaldı...
bak zaten 2 gün de gecikmiş zaten adetin...
kalbini ferah tut,olumlu düşün,test gününü bekle dua oku,inşallah olumlu olacak...

Kızlar testime daha ikigun var ama bugün çok hafif pembe renkte leke geldi ve ben cokk üzgünüm suan.Lutfen bana yardım edin olumlu bişeyler soyleyin.reglm de iki Gun gecikti,Yoksa tutmadimi bebislerim.cok endiseliyim.

canım hiç bozma moraliniz...
ben temmuz topiğindenim...
bizim topikte böyle olanlar hep hamile kaldı...
bak zaten 2 gün de gecikmiş zaten adetin...
kalbini ferah tut,olumlu düşün,test gününü bekle dua oku,inşallah olumlu olacak...

Back
X