- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
ÇArşamba günü revizyona gircem çok strese giriyorum ya aynı şeyleri tekrar yaşamak üff
((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı gün benimde revizyon war uyuyamiyorum strestenÇArşamba günü revizyona gircem çok strese giriyorum ya aynı şeyleri tekrar yaşamak üff((
Sen neden memnun değilsin ?Doktorum diyor 6 ay bekle şekli değiteşecek eğer memnun Kalmadigin bir yer varsa orayı duzeltiriz yok ila eski burnum dersen söz eşi burnunu yapicam dedi nasl yapicak bende bilmiyorum küçük oldu diyorum sana öyle geliyor diyor bilmiyorum ya
Belki sana öyle. geliyordur ?Ben çok degisilik istemedim aslında doktor çok hafif daraltacakti ve ucunu kaldircam dedi onu istemedim şimdi eski burnumu istiyorum ben bu kadar değiştireceğini tahmin etmedim daha iyi olsun diye girdim kötü oldu doktor sekli kafasina gore verdi burun ucumu inceltemesi burun deliklerinu küçülmüş burun kanatlarını içine topluyup içine dikiş atmış yani ben aynaya bakıyorum bana ait hiç bir şey yok bana ameliyattan önce bunları yapacağını söyleseydi asla gitmezdim kendisine söyledim oda bana bir yarış düzeltirken diğer tarafi da aynı şekilde düzeltmek gerekti diyor bilseydim girmezdim ameliyata
1 seneyi geçti ucunu beğenmedim onu düzeltcekRevizyon neden gerekti size kaç ay geçti ameliyattan?
Siz mi memnun değilsiniz doktor mu revizyon şart Dedi ?
Benim ilk günden beri kabusum revizyon daha 1 ay oldu ama bir sorun çıkacak diye korkuyorum
Bursada oldumİlk ameliyatı kime oldunuz