Çarşamba revizyonum var

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
ÇArşamba günü revizyona gircem çok strese giriyorum ya aynı şeyleri tekrar yaşamak üff :(((

Revizyon neden gerekti size kaç ay geçti ameliyattan?
Siz mi memnun değilsiniz doktor mu revizyon şart Dedi ?
Benim ilk günden beri kabusum revizyon daha 1 ay oldu ama bir sorun çıkacak diye korkuyorum

Bende ameliyat olalı 3 hafta oldu doktor burnumu mahvetmis bana diyor 6 ay bekle eğer b egenmezsen eski burnunu yapicam dedi sizce mümkün olur mu eski burnumu yapmak ilkin mahvetmis ikincisiyse eski haline getircekmis bende şimdiden revizyon düşünüyorum çok iyi bir doktora 1 yıl bu burunla nasıl yaşarım evden dışarı çıkamıyorum revizyonla tekrar kötü olursa korkusu da yada hep böylesi kalacak korkusu Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah herşey gonlunuzce olur sonuçtan memnun kalırsınız .

Daha çok erken roj2134 gerçek şeklinin oturması 1 seneyi buluyor çok değişik şekli emin ol

Burnum çok küçük olmuş o yüzden mahvetmis diyorum burnum 3/2 almış şiş hali bile eski burnum yarisi kadar yok o yüzden revizyon diyorum başta böyle burnu küçük gelip sonradan normal bir burun gören var mi ben mi abartiyorum

Doktorum diyor 6 ay bekle şekli değiteşecek eğer memnun Kalmadigin bir yer varsa orayı duzeltiriz yok ila eski burnum dersen söz eşi burnunu yapicam dedi nasl yapicak bende bilmiyorum küçük oldu diyorum sana öyle geliyor diyor bilmiyorum ya

Doktorum diyor 6 ay bekle şekli değiteşecek eğer memnun Kalmadigin bir yer varsa orayı duzeltiriz yok ila eski burnum dersen söz eşi burnunu yapicam dedi nasl yapicak bende bilmiyorum küçük oldu diyorum sana öyle geliyor diyor bilmiyorum ya
Sen neden memnun değilsin ?

Ben çok degisilik istemedim aslında doktor çok hafif daraltacakti ve ucunu kaldircam dedi onu istemedim şimdi eski burnumu istiyorum ben bu kadar değiştireceğini tahmin etmedim daha iyi olsun diye girdim kötü oldu doktor sekli kafasina gore verdi burun ucumu inceltemesi burun deliklerinu küçülmüş burun kanatlarını içine topluyup içine dikiş atmış yani ben aynaya bakıyorum bana ait hiç bir şey yok bana ameliyattan önce bunları yapacağını söyleseydi asla gitmezdim kendisine söyledim oda bana bir yarış düzeltirken diğer tarafi da aynı şekilde düzeltmek gerekti diyor bilseydim girmezdim ameliyata

Ben çok degisilik istemedim aslında doktor çok hafif daraltacakti ve ucunu kaldircam dedi onu istemedim şimdi eski burnumu istiyorum ben bu kadar değiştireceğini tahmin etmedim daha iyi olsun diye girdim kötü oldu doktor sekli kafasina gore verdi burun ucumu inceltemesi burun deliklerinu küçülmüş burun kanatlarını içine topluyup içine dikiş atmış yani ben aynaya bakıyorum bana ait hiç bir şey yok bana ameliyattan önce bunları yapacağını söyleseydi asla gitmezdim kendisine söyledim oda bana bir yarış düzeltirken diğer tarafi da aynı şekilde düzeltmek gerekti diyor bilseydim girmezdim ameliyata
Belki sana öyle. geliyordur ?
Yüzünü karalayip foto atsana

Kızlar bugün başka doktora gittim aya da burnumu ters v gibi dedim iki parça doktor da baktı evet dedi 6 aya kadar daha belirginlesicek dede revizyon olmak zorundaymisin 6 ayı sabır la bekle dedi :((

Back
X