Herkes Paralel herkes Darbeci bir tek Akp iyi melek . .Herkes darbeci masallah,..
Bir Fenerbahçeli olarak Çarşı grubunu uzun zamandır hayranlıkla takip ettim ..Çarşı grubu bu ülkeye gelmiş en iyi oluşumdur ve buunu rakip takımlar bile inkar etmiyorlar bu insanlar sadece gezi olaylarında orada değildi, bu insanlar Kızılay'a kan için, Van'a yardım için, löseve bağış için, açları doyurmak için, bir yetimi sevindirmek için ve daha birçok sosyal sorumlulukta imzası ola bir gruptur ve gezi olaylarındaki o vahşete, insanlık ayıbına da sessiz kalamazlardı. Darbeymiş ne darbesi çok güzel demişler darbe yapmak mıydı niyetiniz diyen mahkeme başkanına, darbe yapabilsek beşiktaşı şampiyon yapardık. Bu ülkede herkes darbeci oldu çocuğu, genci, yaşlısı, takımı gerçek darbe yapanlar saraylarda oturuyor. Ama yıkılmayız EvelAllah..
Aynen nickbişey,Herkes Paralel herkes Darbeci bir tek Akp iyi melek . .
Aynen öle .. Adam resmen göz boyuyor ...Aynen nickbişey,
camide namaz kılarken kamera koydurtan kişiden baskan olur mu.?
Nlamıyacaklar herkes herkese düşman oldu.Aynen öle .. Adam resmen göz boyuyor ...
Ne zaman ibadet etse bir yardım kuruluşuna gitse bir yığın kamera beraberinde .(Tabi seçtikleri)
Anlam vermiyorum olunur da bu kadar da görmez, duymaz olunur mu ..
Daha bu insanların anlaması için ne olması lazım ..
Artık ne olur bilemem bu ülkede herşey olabilir artık ve şaşırmam herhalde hiçbirşeyeNlamıyacaklar herkes herkese düşman oldu.
herkesi ayırdı ama yakındır..
böyle giderse ic svas cıkacak gibi..
Aynen..Artık ne olur bilemem bu ülkede herşey olabilir artık ve şaşırmam herhalde hiçbirşeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?