Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Casaul Pravda Mama Sandalyesi Kullanan Var mıı?

meryembetul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
5
0
36
İstanbul
Merhaba kızlar,
Oğlum doğduğundan beri (ki şu anda 1 yaşında) kk'nün bir sürü ekmeğini yemiş biri olarak nihayet üye oldum =) Bismillah deyip ilk mesajımı da atıyim sizlere birsey danısayım dedim...

Biraz geç kalmış olmakla beraber oğluma mama sandalyesi almak istiyorum. Konuyla alakalı hemen her başlığı okudum. Chicco Polly en öne çıkanı ama bayaa pahalı. Dolayısıyla kraft idole karar vermiştim ancak geçen bakınırken Casaul Pravda markalı mama sandalyesini gördüm. Görünüşü ve özellikleri hoşuma gitti. Özellikle kraft idolde en çok şikayet edilen bacak arası barının cıkarılabilir olması dikkatimi cekti. Ancak internetten baktım hic yorum bulamadım. Aranızda kullanan varsa izlenimlerini paylasırsa cok sevinirim. Bir de forumlarda v.i.b. diye bir markadan bahsedildigini gördüm.. Yine bundan da kullanan varsa lütfenbir fikir verin... Karar veremiyorum kraft idol mü casaul pravda mı yoksa v.i.b mi... N'olur yardım edin =)

Sevgiler....

Son düzenleme:

Selam :) Piyasada çeşit çeşit her marka ve fiyata mama sandalyesi var.Ben oğlumda özenerek tonla para sayıp çift tepsili,yumuşak minderli,asansörlü vs vs özellikli bir sandalye aldım ve kısa bir süre sonra bana dahada fazla iş cıkmaya başladı.Sandalye çocuk yemek yedikden sonra temizlenmesi gerekiyor ve cok zor,buyukluk dezavantaj yer kaplıyor.bu olumsuzluklar üzerine gidip İkeadan Antilop mama sandalyesi aldım inanılmaz rahat ve kullanışlı.temizlemek basit,küçük ve hafif olduğu için rahatlıkla ev içinde dolaştırabilirsin .bulunduğun şehirde İkea varsa mutlaka bak yoksada netden sipariş edebilirsin 45 tl civarı:)) ben şimdi kızmdada bu sandalyeyi kullanacağım

Şekerim casaul pravda mama sandalyesi aldık bizde çok marka arasında kararsız kalmıştık. bez kumaş olanı almanı tavsiye etmem çünkü leke tutuyormuş bunu biz mama dökülünce siliyoruz tertemiz. unutmadan bize alırken söylenen bacak arası aparatı mama tepsinin altında oluşu istersek çıkarabiliyoruz.bazıları oturma yerinde sabit bebeğimiz büyüyünce orda oturması sorun olabilir.bacak arasını sıkıştırabilir rahatsız eder bize de mantıklı geldi. krafta bizde baktık şikayetim var da okuduklarımdan sonra vazgeçtim. chicco pahalı casaul pravda hem ucuz hemde bacak arası aparatı mama tepsisinin altında için rahat olsun bebeğini sağlıkla büyüt.

Kızlar çok teşekkür ederim cevaplarınız icin.

gülayazda Biz de casual pravdaya karar vermiştik, internetten sipariş edecektik fakat aradığımız tüm firmalar web sitelerinde var görünmesine ragmen stoklarında bulunmadıgını ancak 3-5 gün beklersek teslim edebileceklerini söylediler. Dün oglumun dogum günüydü biz de ona yetissin oglum pastasını kendi rahat sandalyesinde yesin istiyorduk bu nedenle internetten sipariş etmekten vazgectik.. Cumartesi aksamı ümraniyede tüm bebe magazalarını gezdik ve sonunda hic aklımda olmamasına ragmen birkac farklı magazadaki elemanlar bu modeli tavsiye edince biz de baby2go 8415 mama sandanlyesini aldık. İnternetten baktım normalde 200 tl altı yok, biz sıkı pazarlık sonucu 150 liraya aldık. Oğlumda cok sevdi. Bilmiyorum bakalım memnun kalırsak yahut kalmazsak ileride buraya yazarım. Simdilik hersey ok gibi :) babytwo canım artık almıs bulunduk ama memnun kalmazsak eger tavsiyen aklımda 45tl birsey degil, olmazsa onu deneriz artık.

Öptüm sizi.. sevgiler..

Sunny Baby SB-101 Bony Mama Sandalyesi kullanan var mı acaba?bacak arası barı sabit mi merak ediyorum.resmine bakınca chicconunkini anımsatıyor.çok kararsızım bir türlü ne almam gerektiğine karar veremiyorum.

Sunny Baby SB-101 Bony Mama Sandalyesi kullanan var mı acaba?bacak arası barı sabit mi merak ediyorum.resmine bakınca chicconunkini anımsatıyor.çok kararsızım bir türlü ne almam gerektiğine karar veremiyorum.

aldınızmı suuny baby nin mama sandalyesini.bende inceledim netten ürünü. çok benziyor chicconunkini anımsatıyor bende almak istiyorum kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…