Casus program

Maviakasya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2020
2
0
1
48
Lütfen yardımmm, mspy casus program nasıl kurulur, Allah rızası için bir bilen yardım etsin

Yardımcı olmak isterdim ama Ben bilmiyorum Şahsen

bu tip uygulamaların kurulumunu hep youtubeden öğreniyorum ben sanada orayı kullanmanı öneririm

Umarım sevgilini, eşini takip etmeyeceksindir.
Sanane! İstediğini takip eder, etmez ama SANANE!
Program nasıl kuruluyor diye sormuş hemen linç girişimi!
belki önemli bi durum var arkadaşım yargılamasana biliyorsan yardım et bilmiyorsan sus!!
“IMIRIM SIVGİLİNİ İŞİNİ TİKİP İTMİYİCİKSİNİZDİR”!!..

Ncmtnfmtmdkmtkfnf olgunlaşman gerekiyor.

Oldu ben olgunlaşırım sen de insanların işine burnunu sokmamayı öğrenmen gerekiyor :)
Bakın hanımefendi saygı çerçevesi içinde sizinle tartışmaya açığım. İşlerine burnumu sokma gibi bir durum yok ortada. Bu platform insanların görüşlerini paylaşması için var bu sebeple yaptığımın yanlış olduğunu düşünmüyorum. Ben sadece umduğum şeyi söyledim onu bunu yap diye emir vermedim biraz dikkatli seçin kelimelerini. Gerçekten kendimi tanımayacak duruma gelmek istemiyorum.

Ben de açığım ve diyorum ki buraya program nasıl kurulur diye sormuş kimi takip edeyim diye sormamış o yüzden kimi takip edeceği sizi ilgilendirmez. belli ki bi bildiği var bu yola başvurmuş diğer arkadaşlar da yorum yapmış ama yardımcı olmak amaçlı bide sizin yazdığınıza bakın . Bu soruyu soran arkadaşımızın ne yaşadığını bilmiyoruz o yüzden sizi, beni , bir başkasını ilgilendirmez.
Bu platformda sorulan sorulara cevap veriyoruz yardım için ama ben sizin yazdığınızda program nasıl kurulur sorusunun cevabını bulamadım . Umarım kendimi ifade edebilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…