Çatal görmekten bıktım

Hahahahaah çatladım çatladıııım :))) Bende hastanede çatal göre göre bi hal oldum inan ki :)) Hadi diyorum sağlık sektörü napaın adam açacak mecbur. Ama utancıma engel olamıyorum çoğu zaman bakmamaya çalışıyorum. Ama illa ki bilgisayar ekranına bakarken ya da bi an da kayabiliyo gözüm. Hani çok normal. Allah çok düzenli yaratmış her uzvumuzu.. Ama bazı şeyler mahreminden mi ne bileyim ya utanıyo insan. Edepli bi kızsın bitanem sen ondan öylesin kıyamam sanaa...

ayy evet tukuruk de var dimi..
mendik neden icat edilmis diye dusunmeden edemiyorum...
veya atlet- don...
tukurnek cok cok gorgusuzce birsey.
O kadar iğrenç ki dua et ona takık değilsin konu sahibi.Şahsen benim takıntım oldu o mevzu.Ve hep bana denk geliyor çatal görsem daha iyi.

Pislik herifler onların yüzünden ayakkabım hep pismiş gibi hissediyorum ve yere düşen nesne ölümüm oluyor

O kadar iğrenç ki dua et ona takık değilsin konu sahibi.Şahsen benim takıntım oldu o mevzu.Ve hep bana denk geliyor çatal görsem daha iyi.

Pislik herifler onların yüzünden ayakkabım hep pismiş gibi hissediyorum ve yere düşen nesne ölümüm oluyor
ya bu konu da sana cok şey yazarım ama hayattan sogursun :) ayakabın pis degil merak etme. tükürük dogal bir salgı. böyle düşün organik yani.
ama tükürmek elbete cok cirkin ve görgüsüzce birşey.

gecenin bu saatinde ne catalı demeyin.
oturdugum ev hem yol üzeri hemde köpegim var. onu kulubesine yatırıp sevdim okşadım, her akşam bu böyle :)
şimdi yoldan gecen adamın pantolunu sarkmış aşagıya düşdüm düşecek..sarhoş muhtemelen... bir ev yanımda da boş arazi var. oraya da işedi sanırım herif . bunu neden mi yazdım? aşagıda anlayacaksınız...
bunu gectim hadi... saat geç oldugu için net görmedim ... ama gündüzleri de bir yere gidiyorum dükkanların önünden geçiyorum. esnaf adamlar (bakkal- kasap- arabasına birşey yükleyen tüpcü, sucu, manav vb.. ) cart bir egiliyorlar ÇATAL MEYDANDA ... tavuk besleyen amca tavuklara yem atacak yeme egiliyor cart ÇATAL.
eve tamirci cagırmam ama nadiren uyducu, elektrik tesisati için veya makine bakımı için gelen servisci amcalar egiliyorlar gene kıllı catal...
ben artık kıllı catal görmek istemiyorum! vallahi doydum, bıktım.
:KK70:
eve gelen servis dışarda gördügüm adamlara önce bakıyorum pantolon seviyesi ne alemde. ona göre kendime catal alarmı verip. hemen ya başka yere bakıyorum veya mekanı terk ediyorum..
örnek : normalde ustanın başında durur sorarım nedir ne arızası varmış ne olmuş filan ama alarm varsa hemen salona geciyorum. gibi...
ama cogu esnafa veya tavukcu amcaya birşey yapamıyorum. maalesef futursuzca eğiliyorlar..
bu bir tek bana mı oluyor ya ? ben mi cok görüyorum ?
Hay cok yasayin ne guldum anlatiminiza :D :D bende bikac ay once kizimin sinifinda kutlama gibi bisey vardi velilerden bir baba bir egildi :D kizim bana bakarak anne x in babasina bak nasil gorunjyor dedi ben utandim resmen o kadar kucuk cocugun icinde

ya bu konu da sana cok şey yazarım ama hayattan sogursun :) ayakabın pis degil merak etme. tükürük dogal bir salgı. böyle düşün organik yani.
ama tükürmek elbete cok cirkin ve görgüsüzce birşey.
Çok muzdaribim bu konudan ya.Her gün binlerce görüyorum nefret ettiğim için.İşeseler bu kadar tiksinmem.

Hani ayakkabıyla eve girenleri düşünüyorum ne güzel hiç takmıyorlar diye

Bugün oğlumu parka götürdüm, orda gördüm hemen bu konu aklıma geldi...birde o tarafa gitmem gerekiyordu geri döndüm arkami bekledim kalkmasini
hahaha algıda secicilik mi oldu :D gecmilş olsun kardeş... anladınız dgil mi nasıl birşey istemeden karşnızda catal... cok cirkin cookk.
Hay cok yasayin ne guldum anlatiminiza :KK70: :KK70: bende bikac ay once kizimin sinifinda kutlama gibi bisey vardi velilerden bir baba bir egildi :KK70: kizim bana bakarak anne x in babasina bak nasil gorunjyor dedi ben utandim resmen o kadar kucuk cocugun icinde
:D :D hayy allahım yaa .yazık bebelere :D diger cocuklarda görmüştür. utanmaz adam okula geliyorsun atlet giy kemer tak... birşey yap.

hahaha algıda secicilik mi oldu :KK70: gecmilş olsun kardeş... anladınız dgil mi nasıl birşey istemeden karşnızda catal... cok cirkin cookk.

:KK70: :KK70: hayy allahım yaa .yazık bebelere :KK70: diger cocuklarda görmüştür. utanmaz adam okula geliyorsun atlet giy kemer tak... birşey yap.
Ya hala guluyorum bdv de boyle gulduren bir konu inanamiyorum :D

Çok muzdaribim bu konudan ya.Her gün binlerce görüyorum nefret ettiğim için.İşeseler bu kadar tiksinmem.

Hani ayakkabıyla eve girenleri düşünüyorum ne güzel hiç takmıyorlar diye
bunu pislik olarak düşünürsem cok zorlanırsın. düşünceni degiştir. yada torpule.

hahaha algıda secicilik mi oldu :KK70: gecmilş olsun kardeş... anladınız dgil mi nasıl birşey istemeden karşnızda catal... cok cirkin cookk.

:KK70: :KK70: hayy allahım yaa .yazık bebelere :KK70: diger cocuklarda görmüştür. utanmaz adam okula geliyorsun atlet giy kemer tak... birşey yap.

Çataldan cok fazlasiydi :) normalde arada sirada görüyordum.ama bu sefer cok degisikti, oğlum oyuncaklarım getir diyor adamın totonun yarısı meydanda nereye gideceğimi bilemedim :)

gecenin bu saatinde ne catalı demeyin.
oturdugum ev hem yol üzeri hemde köpegim var. onu kulubesine yatırıp sevdim okşadım, her akşam bu böyle :)
şimdi yoldan gecen adamın pantolunu sarkmış aşagıya düşdüm düşecek..sarhoş muhtemelen... bir ev yanımda da boş arazi var. oraya da işedi sanırım herif . bunu neden mi yazdım? aşagıda anlayacaksınız...
bunu gectim hadi... saat geç oldugu için net görmedim ... ama gündüzleri de bir yere gidiyorum dükkanların önünden geçiyorum. esnaf adamlar (bakkal- kasap- arabasına birşey yükleyen tüpcü, sucu, manav vb.. ) cart bir egiliyorlar ÇATAL MEYDANDA ... tavuk besleyen amca tavuklara yem atacak yeme egiliyor cart ÇATAL.
eve tamirci cagırmam ama nadiren uyducu, elektrik tesisati için veya makine bakımı için gelen servisci amcalar egiliyorlar gene kıllı catal...
ben artık kıllı catal görmek istemiyorum! vallahi doydum, bıktım.
:KK70:
eve gelen servis dışarda gördügüm adamlara önce bakıyorum pantolon seviyesi ne alemde. ona göre kendime catal alarmı verip. hemen ya başka yere bakıyorum veya mekanı terk ediyorum..
örnek : normalde ustanın başında durur sorarım nedir ne arızası varmış ne olmuş filan ama alarm varsa hemen salona geciyorum. gibi...
ama cogu esnafa veya tavukcu amcaya birşey yapamıyorum. maalesef futursuzca eğiliyorlar..
bu bir tek bana mı oluyor ya ? ben mi cok görüyorum ?

Bende denk gelmedim ama gerçekten rahatsız edici bir durum :olamaz:

ya tükürük dogal bir salgı. sende de var.
pislik-lik ise o yapanın görgüsüzlügü - mendil varken yere neden tükürüyorsun ?
ya gercekten boşver inan kırk tane örnek yazarım ve hayattan sogursun :) ben başka yazmamayım...

ya tükürük dogal bir salgı. sende de var.
pislik-lik ise o yapanın görgüsüzlügü - mendil varken yere neden tükürüyorsun ?
ya gercekten boşver inan kırk tane örnek yazarım ve hayattan sogursun :) ben başka yazmamayım...
Dogru diyosun canim genelde yapan 50 yaş ve üzeri amcalar.Nefretlik

Kınamayın bence. Ben de çok kızardım çatal bıçak takımını sergileyenlere. Kemer takmıyor çamaşır giymiyor kendisi düşünemiyorsa bunların karısı kızı da mı yok hiç bakmıyorlar adama diyordum.
Ama bir gün hava alanında üst araması yapılırken eşime kemerini çıkarttırdılar. Valizler geçti, görevli valizleri açmasını istedi eşimden. Eşim de eğildi valizi açmak için beli ve de çatal bıçak takımı ortaya çıktı. Telaştan dikkat etmedi düzgün de eğilmedi.O kalabalığın arasında o görüntüye ne yapacağımı şaşırdım. :D İnsan kınadığını yaşıyor gerçekten de.

Back
X