• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatal Kaşık Bıçak Seti?

kalbindESakli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
234
0
0
Diğer
Arkadaslar ailemin durumu yok, gerci daha soz nisan birseyde yok ama ceyiz islerinde dugun gibi birsey olsa bile zaten birden karsilayamayiz herseyi ondan azar azar almaya calisiyorum, calismiyorum uni.ogrencisiyim 21 yasima giricem kismetse, simdi harcliklarimdan biriktiriyorum hep 500 lira biriktirebildim ve bu resimdeki catal bicak setine bayiliyorum hayranim adeta fiyatida 498 TL, yinede canim acimaz cok begendigim icin sayarim bu parayi ama beni dusunduren acaba erken mi catal bicak seti almak icin? size bir danismak istedim, aslinda cok begeniyorum ya hic bikmam ilerde pisman olmam diyorum ama fikrinizide almak istedim sizce erken mi almak icin?

$EMSANNN.webp$EMSANN.webp

Arkadaslar ailemin durumu yok, gerci daha soz nisan birseyde yok ama ceyiz islerinde dugun gibi birsey olsa bile zaten birden karsilayamayiz herseyi ondan azar azar almaya calisiyorum, calismiyorum uni.ogrencisiyim 21 yasima giricem kismetse, simdi harcliklarimdan biriktiriyorum hep 500 lira biriktirebildim ve bu resimdeki catal bicak setine bayiliyorum hayranim adeta fiyatida 498 TL, yinede canim acimaz cok begendigim icin sayarim bu parayi ama beni dusunduren acaba erken mi catal bicak seti almak icin? size bir danismak istedim, aslinda cok begeniyorum ya hic bikmam ilerde pisman olmam diyorum ama fikrinizide almak istedim sizce erken mi almak icin?

Eki Görüntüle 603852 Eki Görüntüle 603851

öncelikle merhaba emsan mirage sanırım bu dimi bende bunu bide frezya yı çok beqeniyorum bunlardan birini almak istiyorum pahalılar ama iste insan beqenince aklı kalıyor
para biriktirmişsin bide çok beqeniyorum diyosun bence al sonuçta gerekli bir şey sonra aklında kalıcak part tıme iş bulup kenara yine para atabilirsin büyük parçaları almak mantıklı zaten sonra da yemek takımını falan alırsın diye düşünüyorum canım

öncelikle merhaba emsan mirage sanırım bu dimi bende bunu bide frezya yı çok beqeniyorum bunlardan birini almak istiyorum pahalılar ama iste insan beqenince aklı kalıyor
para biriktirmişsin bide çok beqeniyorum diyosun bence al sonuçta gerekli bir şey sonra aklında kalıcak part tıme iş bulup kenara yine para atabilirsin büyük parçaları almak mantıklı zaten sonra da yemek takımını falan alırsın diye düşünüyorum canım

evet canim cok tesekkur ederim insallah sende begendigini alirsin alicam ben yaa cok begeniyorum gercekten bundan daha guzel catal bicak seti hayal edemiyorum:)
yorum icin cok sagol canim

emsan ve karacayı tavsiye etmiyorlar genelde. çelik ürünlerinde sorun çıkıyormuş. etrafımda davalık olan insanlar bile var... nehir, korkmaz, aryıldız, hisar ve jumbo bu anlamda daha çok öneriliyor. ben Korkmazın Tulipa setini indirimden 300e aldım...

benim annem,anneannem,yengemler hepsi emsan kullanıyor çokda memnunlar bende emsan aldım eskisi kadar kalitelimidir bilemem kullanmadan..ama bir gerçek var ki eskiden herşey az ve kaliteliymiş..bende senin gibi yaptım canım 2-3 yıl oldu çeyize başlayalı inan hiçde pişman olmadım..eger bu takımı begendiysen paranda varsa al canım..o para harcanır gider ama çeyiz kalır..şöyle bir tavsiyem olsa sana emsanın kampanyaları var yemek takımı,tencere takımı ve çkb takımı..o takımlar içinde bu modelde varsa öyle alsan taksitle falan :44:

canım modeli çok güzelmiş bence buna yemek takımı uydurmakta kolay olur sadeliğinden dolayı aklında kalacağına yanında kalsın:)

Canım ben freyza kullanıyorum sakın alma.Görünce uyarmak istedim.

1. si; masaya dizene kadar parmak izi oluyor. Her misafirden sonra yıkanması bitince; elimde eldiven, sulu bir sprey,peçete alıp su lekelerini tekrar siliyorum bir daha naylonlarına geçiriyorum iz olmasın diye.İnan bayılarak aldım fakat işkence resmen:31:
2. si; o uç kısımlarındaki çizik yerlerinin arası pas lekesi gibi oluyor. Fırça ile sürekli aralarını temizlemeye çalışıyorum:43:
3. sü; bazı su lekeleri filan çıkmıyor malesef lekeli lekeli duruyor.:31:

İnsan beğenince almak istiyor,çokta şık ama ben önermiyorum kesinlikle...İlla istiyorsan mat modelini tercih et en azından:31:

1. si; masaya dizene kadar parmak izi oluyor. Her misafirden sonra yıkanması bitince; elimde eldiven, sulu bir sprey,peçete alıp su lekelerini tekrar siliyorum bir daha naylonlarına geçiriyorum iz olmasın diye.İnan bayılarak aldım fakat işkence resmen:31:
2. si; o uç kısımlarındaki çizik yerlerinin arası pas lekesi gibi oluyor. Fırça ile sürekli aralarını temizlemeye çalışıyorum:43:

İnsan beğenince almak istiyor,çokta şık ama ben önermiyorum kesinlikle...İlla istiyorsan mat modelini tercih et en azından:31:

işte kastettiğim buydu. her gün 100 model 100 marka çıkıyor. eminim buna benzer bi modeli daha kaliteli bi markadan bulabilirsin. emsan karacaya satıldı ve karacadan memnun kalanların sayısı çok az... su lekesi falan hadi bi yere kadar da paslanmaya çare yok....

işte kastettiğim buydu. her gün 100 model 100 marka çıkıyor. eminim buna benzer bi modeli daha kaliteli bi markadan bulabilirsin. emsan karacaya satıldı ve karacadan memnun kalanların sayısı çok az... su lekesi falan hadi bi yere kadar da paslanmaya çare yok....

inan su lekelerine de yok bazıları çıkıyor bazıları çıkmıyor ve toplasan daha 6-7 kere ancak kullandık.
Fiyatıda az bir şey değil yazık diyorum artık çok beğendim ve maaşımı neredeyse ona yatırmıştım çalışırken...
Hala çok beğeniyorum fakat inanılmaz derece kullanması zor.

benimki de emsan frezya. ben bıçaklarının modelini çok beğenmiştim, çok değişik duruyor. ama ben sadece misafir geldiğinde kullanıyorum. çok da memnunum, su lekesinden şikayet ediyorsanız parlatıcınızın ve bulaşık deterjanınızın kaliteli olmasına dikkat edin, o da çok etkili.

benimki de emsan frezya. ben bıçaklarının modelini çok beğenmiştim, çok değişik duruyor. ama ben sadece misafir geldiğinde kullanıyorum. çok da memnunum, su lekesinden şikayet ediyorsanız parlatıcınızın ve bulaşık deterjanınızın kaliteli olmasına dikkat edin, o da çok etkili.

Bende misafir geldiğinde kullanıyorum. Fairy kullanıyorum bulaşık makinesinde de.Su damlaları kalsa dediğin doğru fakat damla değil lekeleri oluyor bezle siliyorum bir sprey şişesinede su dolduruyorum öyle siliyorum.
Parmak izi durumu ise gerçekten sinir bozucu.Bilmiyorum bana işkence geliyor.
Dün misafirim vardı bulaşık makinesinden çıkardım şimdi kendileri masanın üzerinde bekliyor.Kontrol etmem, leke olanları silip tekrar naylonlarına doldurup kaldırmam gerekiyor ama üşeniyorum. Modeline bayılıyorum fakat keşke mat halini alsaydım.

canım öncelikle tesekkür ederim uyarın için bende o bıçağın şekline bayıldıgım için çok almak istiyordum ama şimdi bilemedim ya :/ ben bide çok detaycıyım parmak izi su lekesi derken ben kafayı yerim heralde :/

kızlar frezya modeli eski çalıştıgım yerde vardı hergün onu kullanıyorduk ama ben hiç sorun görmedim..:53: hatta mutfakcı bayan kızının çeyizine aynı modeli aldıgını söyledi ofistekilerin kaliteli oldugunu görünce :44:

kızlar frezya modeli eski çalıştıgım yerde vardı hergün onu kullanıyorduk ama ben hiç sorun görmedim..:53: hatta mutfakcı bayan kızının çeyizine aynı modeli aldıgını söyledi ofistekilerin kaliteli oldugunu görünce :44:

acaba purplenin dediği gibi mat model miydi sizin kullandıgınız

acaba purplenin dediği gibi mat model miydi sizin kullandıgınız

hayır canım mat degildi..
matlar içinde çiziliyor diyorlar her marka için..
sanırım bunlar biraz daha kullanmaya baglı..
mesela benim annem tava tencere vs çok dikkatli kullanılır bense tam tersi teflon tencerelere hasarı hep ben vermişimdir :26:

canım bence suan kesinlikle almamalısın:20:
ewet cok güzel beyendin fakat suan üniv.öğrencisisin,öğrenciliği gectim su an söz nişan yok..
nişanlanmana yakın alablirsin paranı biriktir at kenara..(bn öyle yapyrum)
bide su bi gercek iki gün sonra beyenmiyceksin emin ol, seneye farklı bişeyi beyenceksin pişman olma:34:

canım bence suan kesinlikle almamalısın:20:
ewet cok güzel beyendin fakat suan üniv.öğrencisisin,öğrenciliği gectim su an söz nişan yok..
nişanlanmana yakın alablirsin paranı biriktir at kenara..(bn öyle yapyrum)
bide su bi gercek iki gün sonra beyenmiyceksin emin ol, seneye farklı bişeyi beyenceksin pişman olma:34:

bende aynı fikirdeyim arkadaşla üniv. de okurken helede görüştüğüm evlenmek istediğim biri vardı hep burda çeyiz topiclerine bakar evlenmek isterdim beğenip almak isterdim iyikide almamışım şimdi okulu bitirdim işe girdim hisardan aldım tüm setimi hemde rahatım sıkışmadım öğrenciyken bulduğun zamanı asla bulamayacaksın gez dolaş eğlen canım daha çok var en azından 2-3 yıl evlenmeyeceksin o zamana kadar biriktirsen daha iyi edersin ben üniv deyken şehir şehir gezmiştim bu topiklerden çıkmazdım ama hiç çeyizde almadım :9: sende içinden geleni yap buralarda gezinip bakınca imreniyor insan kendimden biliyorum :12:

dip not : adayım yok aldım almasına ama :27:

bende aynı fikirdeyim arkadaşla üniv. de okurken helede görüştüğüm evlenmek istediğim biri vardı hep burda çeyiz topiclerine bakar evlenmek isterdim beğenip almak isterdim iyikide almamışım şimdi okulu bitirdim işe girdim hisardan aldım tüm setimi hemde rahatım sıkışmadım öğrenciyken bulduğun zamanı asla bulamayacaksın gez dolaş eğlen canım daha çok var en azından 2-3 yıl evlenmeyeceksin o zamana kadar biriktirsen daha iyi edersin ben üniv deyken şehir şehir gezmiştim bu topiklerden çıkmazdım ama hiç çeyizde almadım :9: sende içinden geleni yap buralarda gezinip bakınca imreniyor insan kendimden biliyorum :12:

dip not : adayım yok aldım almasına ama :27:

sagol canim para biriktiremiyorum normalde illa ki harcaniyor o para ama yinede almayacagim, yani almamaya karar verdim catal bicak setini nevresim battaniye gibi seylerden alirim
insallah yakin zamanda kismetin en hayirlisiyla cikar karsina, mutlu yuvanda gule gule kullanirsin aldiklarini:)

inan su lekelerine de yok bazıları çıkıyor bazıları çıkmıyor ve toplasan daha 6-7 kere ancak kullandık.
Fiyatıda az bir şey değil yazık diyorum artık çok beğendim ve maaşımı neredeyse ona yatırmıştım çalışırken...
Hala çok beğeniyorum fakat inanılmaz derece kullanması zor.

Ya toplu alışveriş yaptığında bu inan sana 200 liraya gelicektir. Ayrıca zamanla fiyatıda düşücektir. Acele etme derim. Alt tarafı çatal bıçak yani. Hem belki ilerde başka bi tane takım hoşuna gidicektir. Hem ortada bişeyde yokmuşş. Ben acele etmezdim yerinde olsam.

Back
X