Çatal Kaşık Bıçak Seti?

canım öncelikle tesekkür ederim uyarın için bende o bıçağın şekline bayıldıgım için çok almak istiyordum ama şimdi bilemedim ya :/ ben bide çok detaycıyım parmak izi su lekesi derken ben kafayı yerim heralde :/

Bende öyleyim bir de aldığımda fiyatı 640 tl gibi bir rakamdı.:53:
Bu takımı sonuçta misafir için alıyoruz o kadar özeniyoruz filan bir dünya para döküyoruz karşılığınında 2 tane çatalımın çizgili yerlerinde paslanma gördüm,3 kaşığımda çıkmayan su lekesi oluştu zaten bunların dışındada parmaklarını değdiremiyorsun parmak izi oluyor.:50:
Yıkıyorum makinadan çıkınca elime eldiven geçiriyorum bir bez ve sprey ile tekrar silip naylonlarına yerleştirip kaldırıyorum.Bir dünya zahmeti var bu kadar uğraşında karşılığı yinede dediğim gibi hasarlı olanlar var.:51:
Dün misafirim vardı yıkandılar hala masanın üzerindeler üşeniyorum silip naylonlamaya şuanda...
Doğruyuda söyleyeyim bu kadar uğraşa rahmen hala severek çıkarıyorum misafirlerime fakat alacak olsam bir daha matını alırdım ya da başka bir marka alırdım:14: Matların çizilme olasılığı olanlar var yazanlar olmuş ama bu parlakların 2 katı çizilme olasılığı var ve çizilirse bir de mata göre daha belirgin olur

iyi günler hanımlar:) bende yaniyim aranızda sözlüyüm bende size bişey danısmak istiyorum 12 kişilik yemek takımım ve çatal kaşık bıçak takımım var ama günlük kullanım için yemek takımını kütahya porselende turkuaz rengi almıştım ( sonradan biraz pişman oldum ama neyse) ona uygun çatal kaşık bıçak takımı alıcam ama çelik mi alsam yoksa sapı renkli olanlar varya onlardan mı alsam acaba hangisi daha kullanışlı olur sizce

günlik kullanım için sapı renkli çatal kaşık bıçak mı almalıyım sizce yoksa normal çeliklerden mi

Arkadaslar ailemin durumu yok, gerci daha soz nisan birseyde yok ama ceyiz islerinde dugun gibi birsey olsa bile zaten birden karsilayamayiz herseyi ondan azar azar almaya calisiyorum, calismiyorum uni.ogrencisiyim 21 yasima giricem kismetse, simdi harcliklarimdan biriktiriyorum hep 500 lira biriktirebildim ve bu resimdeki catal bicak setine bayiliyorum hayranim adeta fiyatida 498 TL, yinede canim acimaz cok begendigim icin sayarim bu parayi ama beni dusunduren acaba erken mi catal bicak seti almak icin? size bir danismak istedim, aslinda cok begeniyorum ya hic bikmam ilerde pisman olmam diyorum ama fikrinizide almak istedim sizce erken mi almak icin?

Eki Görüntüle 603852 Eki Görüntüle 603851
Merhaba canım, çoğu yorumu okudum, geneli olumsuz bende fikrimi yazmak istedim. Birincisi emsanın çeliğini ben tercih etmezdim. Karaca emsan paslanmalarıyla konuşuluyor.. ikincisi başka daha kaliteli bir takım bakarsanda (örneğin aryıldız, korkmaz, jumbo, hisar, solingen,wmf vs..) özellikle bıçakların ele oturması kullanım açısından çok onemli. bu model çok incecik, onu geçtim dik duran modeller kullanırken ele yine oturmuyor. Bir arkadaşım karacadan almıştı takımını aynı bu tarzdı. Kahvaltıya gittik kullandım o yüzden böyle konuşuyorum.Yani benim fikrim olumsuz.
şunu da eklemek istiyorum, çeyiz seti almak senin kararın, eğer her parçasını beğendiğin set çıkarsa al tabii ama unutmaki, her parçası ayrı ayrı kaliteli set bulmak zor. Hiçbir şeyin yokken almaya çatal bıçaktan başlamanda şu açıdan mantıksız, genelde porselen takımını alınca yanında ÇKB bedava oluyor. Sonradan bunu değerlendiremezsen üzülürsün. bana kalırsa paranı biriktirmeye devam et. Yine de ben çeyiz seti alayım daha hesaplı olsun diyorsan eminönünde kürkçü handa aryıldız setleri piyasanın çok altında bulabilirsin. Aryıldızın çelik kalitesinden de şüphen olmasın
Sevgiler

Back
X