- 2 Ağustos 2013
- 37.398
- 121.699
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
Ellerine sağlık canım. Şuan kahve içiyordum. Yanına güzel giderdi.Merhabalar herkeseTadı muhteşem olan bir tarifle geldim. Çatal kurabiye
Malzemeler
125 gr tereyağı
1 yumurta
1 sb pudra şekeri
1 sb nişasta
1 çb sıvıyağ
3 sb un
1 paket şekerli vanilin
Üstü için
150 gr çikolata
Yapılışı
Un hariç tüm malzemeleri ekleyip karıştırıyoruz. Unu yavaş yavaş ekleyip ele yapışmayan yumuşak kıvamda bir hamur elde edelim. Streç filme sarıp yarım saat buzdolabında dinlendirelim. Daha sonra ceviz büyüklüğünde aldığımız parçalara şekil verip çatalla çizik atalım. 180 derece fırında 15 dk pişirelim. Kurabiye soğurken çikolatamızı benmari usulü eritelim. Soğuyan kurabiyeleri çikolataya batıralım .
Eki Görüntüle 3596600
Eki Görüntüle 3596601
Eki Görüntüle 3596602
Eki Görüntüle 3596603
Eki Görüntüle 3596604
Eki Görüntüle 3596605
Eki Görüntüle 3596606
Eki Görüntüle 3596607
Bu kurabiyeyi çok severim ellerine sağlık bebeğim bol şanslarMerhabalar herkeseTadı muhteşem olan bir tarifle geldim. Çatal kurabiye
Malzemeler
125 gr tereyağı
1 yumurta
1 sb pudra şekeri
1 sb nişasta
1 çb sıvıyağ
3 sb un
1 paket şekerli vanilin
Üstü için
150 gr çikolata
Yapılışı
Un hariç tüm malzemeleri ekleyip karıştırıyoruz. Unu yavaş yavaş ekleyip ele yapışmayan yumuşak kıvamda bir hamur elde edelim. Streç filme sarıp yarım saat buzdolabında dinlendirelim. Daha sonra ceviz büyüklüğünde aldığımız parçalara şekil verip çatalla çizik atalım. 180 derece fırında 15 dk pişirelim. Kurabiye soğurken çikolatamızı benmari usulü eritelim. Soğuyan kurabiyeleri çikolataya batıralım .
Eki Görüntüle 3596600
Eki Görüntüle 3596601
Eki Görüntüle 3596602
Eki Görüntüle 3596603
Eki Görüntüle 3596604
Eki Görüntüle 3596605
Eki Görüntüle 3596606
Eki Görüntüle 3596607
Teşekkür ederim abla tekrar yapacaktım ama olmadıEllerine emeğine sağlık canım muhteşem olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Teşekkür ederimEllerine sağlık canım. Şuan kahve içiyordum. Yanına güzel giderdi.Başarılar dilerim
Teşekkür ederim sosyalimGörüntüde muhteşem olmuş kuzum, şeker kızdan şeker gibi kurbişeline sağlık beybim
Çok teşekkür ederimÇok güzel olmuş, pastaneden hazır alırdık, çok güzel bir kurabiye. Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar dilerim.
Çok teşekkür ederim minnoşumBu kurabiyeyi çok severim ellerine sağlık bebeğim bol şanslar
Teşekkür ederim sedacimEline ve emeğine sağlık.
Çok güzel
İştah açıcı .
Çok teşekkür ederim chocomÇok güzel olmuş sweetim eline emeğine sağlıkbu kurabiyeyi sütle yemeyi çok seviyorum
Ne iyi olurdu vallaÇok teşekkür ederim chocomkeşke yakın olsak sütle sana ikram ederdim
Teşekkür ederim nanemKıyır kıyır bir kurabiye tarifi eline sağlık
Başarılar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?