Börekler çatı böreği

siz bu böreğe kaç puan verirdiniz?

• 10

OY: 7 17,5%
  • 9

OY: 3 7,5%
  • 8

OY: 7 17,5%
  • 7

OY: 13 32,5%
  • 6

• 5

• 4

OY: 2 5,0%
  • 3

OY: 0 0,0%
  • 2

OY: 1 2,5%
  • 1

OY: 1 2,5%
  • 0

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    40
ilk tarif gelmiş bile ellerinize sağlık değişik bir tarif olmuş ilk kez gördüm bu sunumu:56::56::56:

hımmm güzel lezzetli bir böreğe benziyor ellerinize sağlık başarılar dlerim

Ellerinize sağlık.Şu an orucum ve bu böreği canım çok istedi.:84::1:

Yarışmada başarılar dilerim.

Elinize sağlık.Acıktım ben:56:

Ellerine sağlık canım başarılar diliyorum :16:

Ellerinize sağlık,yarışmada başarılar dilerim...:34:

teşekkür ederim arkadaşalar hepinize afiyet bal şeker olsun.basit bir tarif ama ben bu böreği çok seviyorum :16: sizinde seveceğinizi düşündüğüm için yaptım:16::16::34:

Eklentiler

• $Koch-Blau.gif
    $Koch-Blau.gif
    28,4 KB · Görüntüleme: 131
ben bu tarifi daha önce bir yemek programın da görmüştüm sanırım ama o bayan kızartıyordu yağda fırında değildi
fırında ki halide çok yağlı duruyor ağır olmuyor mu peki bu kadar yağlı görünen bir börek
yine de nefis görünüyor ama ellerine,kollarına sağlık canım
umaarım kazanırsın ya da diyelim ki hak eden kazansın:34:

ben bu tarifi daha önce bir yemek programın da görmüştüm sanırım ama o bayan kızartıyordu yağda fırında değildi
fırında ki halide çok yağlı duruyor ağır olmuyor mu peki bu kadar yağlı görünen bir börek
yine de nefis görünüyor ama ellerine,kollarına sağlık canım
umaarım kazanırsın ya da diyelim ki hak eden kazansın:34:

böreğimi beyendiğin için teşekür ederim canım. bende gördüm o tarifi kızartılanı hani ama fırında o kadar yag sürmüyorsun kızartırken bol yagda kızarttıgın için ağır oluyor canım.

Sevgili domez64,sanırım konunuzdaki anket size ait.Biz acaba yeni oylama sistemi böylemi olacak diye kendi aramızda konuşmuştuk kızlarla .Sadece sizde olduğuna göre siz kendiniz oluşturdunuz bu anketi sanırım..:26:

Back
X